24 Oca 2018 10:59

@kismetnasip, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı

Bence iyilik kotuluk kiyaslamasi yaparken mesleklerin sagladigi hayat sartlarinin baska, mesleklerin insanlara sagladigi tatmin duygusunun baska kiyaslanmasi gerekiyor.
Simdi bu meslek normal maasi olan, normal sekilde hayat surmeneye yarayacak, beyin gucunden cok el gucune kuvvet verecegin, sabah gidip aksam donecegin bi meslek. Insanin bi tatminlik duygusunu cok yasayabilecegi meslek degil. Tek tatmini ulke siyasetiyle ve siyasetcileriyle yakin temasta olmasi olabilir bence. Tabi hepimizin yolunu dort gozle bekledigi guy’dan da belki bir cok meslekten de daha iyi. Ama guydan iyi iste, bi merkez uzmanligindan iyi oldugunu dusunmuyorum. Merkez uzmanliginda yukselebilirsin , kimse ise girdigi gunle ayni kalmiyor. Bundan 20 yil sonra bir merkez uzmani daire baskani genelmudur vs olabilir, ama bi stenograf ne olur? O yuzden merkez uzmanligindan “cooookk” iyi oldugunu dusunmuyorum. Zaten mufettisliklerle filan kiyaslamadim zaten.

Ya herkes basvurusun, kime niyet kime kismet dostlar:)

Aynen yaa haklisin. Yok 90 aşağısı şansı yok yok bilmem başka bişey. 90 'la başvuran adam ömrünü tüketmez çivi yazısı ile. Gider daha iyisi için uğraşır 😅😅