STAJYER HAZİNE KONTROLÖRLÜĞÜ GİRİŞ SINAVI İLANI
-
@kullanıcıadım 18.1 diye buldum
-
18 mi demek istediniz ben de 18 buldum da
-
@kullanıcıadım iskontoyu ve nakliyeyi hesapladınız mı
-
Şu an hatırlayamadım o sayıya nasıl ulaştığımı ama sanırım hesaplamadım.
-
@kullanıcıadım maliyete nakliye eklenmeli iskonto çıkarılmalı diye düşünüyorum hocam ben onları da hesaplayıp 18.1 bulmuştum
-
Bu arada sınav sonucları değerlendirilirken çan yapılıyor mu bu sınavda ? Bilgisi olan var mı ?
-
@monser yapmıyorlar galiba hocam geçen senelerde barajı geçen olmadı diye kimseyi mülakata cagirmamislar
-
@monser benim dr aklıma isletme takıldı, acaba maliyeyle birlikte mi en az 50 almak gerek yoksa sadece işletmeden mi 50 almak gerek ? Tek sınav denmiş listede ama bilemedim
-
@genclerbirlikli O ikisi bir sınav sayılıyor sanırım ortak sayılır. De geçen senelerden kimseyi çağırmamalarına şaşırmadım nedense siz öyle deyince. Merkez bankası sınavına göre konu haznesi çok geniş gerçekten.
-
@monser umarım öyledir. Bence normal hocam 80 kişilik sınav kontenjanı 52 de kaldı, bugün de sınava giren sayısını gördük ben saymaya çalıştım 20-25 kadardı. Sınavı biraz zorladılarsa baraj altında kalmıştır girenler
-
@genclerbirlikli tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin, bu arada sinavin mulakatina kimsenin kalamadigi dogru mu gercekten hic boyle bir sey duymamistim hani 1-2 kisi sinavi gecer ama hic kimsenin gecememesi cok enteresan sinav cok zordu galiba @monser
-
Hakikaten bugun katilim cok degildi ilk defa kontrolorluk sinavina girdim tum kurumlarin mi boyle oluyor gerci puanim yetmediginden listeye giremiyorum cogu kez, acaba basvurup gelmeyen mi cok oluyor sinavlara?
-
@kullanıcıadım evet hocam ama 5 10 sene önce olmuş galiba, belki çan filan yaparlar kimseyi caydırmak soğutmak istemem bunu görüp gelmemezlik etmeyen olmasın yarın sınava, belli olmaz
-
@kullanıcıadım fire oluyor ama bu kadar çok olmuyor ben de şaşırdım bugün salonu görünce
-
Bir kaç kişi muhabbet etmiş adama ihtiyacımız var mutlaka alacağız demişler..Asılın sınava
-
@genclerbirlikli Alınacak kişi sayısının az olması şehir dışından katılımları engellemiştir. Bir de yds olayı malum. Ayrıca 2'den fazla sınava giremiyorsun öyle bir kuralda var. Ve ciddi hazırlık isteyen bir sınav oldugu için belki çoğu insan hakkının yanmasını istememiştir.
-
@monser olabilir mantıklı gerekçeler, peki başvurup gelmeyenlerin hakkı yanmış olmuyor mu ? Bence oluyodur. Üstte bi arkadaş yazmıştı katılım az olur zorlamazlar gelin diye ama pek kulak asılmamış
-
@genclerbirlikli Hocam sınavdan 2 kez başarısız olma şartı girenler için geçerli diye biliyorum. Başvurup girmeyince başarısız saymıyorlar. Bu arada ben göremiyorum herhalde herkesi ondan az kişi var diye düşünmüştüm. Cidden 20-25 kişinin girmesi ilginç bugün muhasebesi kötü geçenler gelmezse yarın 15 kişi fln giricez heralde
-
@e-m-z ne kadar az kişi girerse şansımız o kadar yuksek hocam
-
Benim muhasebe kötü geçti gelmemeyi düşünüyorum yarın... Dediğiniz gibi 15 kişi girme ihtimaliniz var...
Muhasebe sıkıntı ya hele kamu yönetimi bölümü mezunuysanız ekstra sıkıntı oluyor maalesef..