Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
-
@megadave006 Mart Nisan döneminde olacak diye bekliyoruz.
-
@antimülakat Düşük sayıda olsa kpss den sonra muayene alımı olmaz mı üstat?
-
@uzmanyrdd zor hocam olmama ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum. Epey alındı sayı 600'lerden 2 binlere kadar çıktı diye biliyorum.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
@megadave006 Mart Nisan döneminde olacak diye bekliyoruz.
Hocam o zaman mart nisana kadar 2017/2 sonucu aciklanir mi sizce
-
@yusufum muhtemelen gelir hocam. Gtb çok bekletiyor ama b kadro için o kadar bekletme olmaz diye düşünüyorum.
-
@antimülakat insallah ho am insallah aciklanir bu sefer 6-9 ay bekletmezler...tahminlerinizde yanilmiyosunuz ins bu sefer de yanilmazsiniz...tskler
-
gümrük denetmen yrd ilanın da gelir mi acaba?
-
@jamiryoo müfettiş yardımcılığı var ama gümrükte denetmen yardımcılığı kadrosu var mı? @Antimülakat
-
@hgrotius var hocam. İl ticaret müdürlükleri için oluşturulmuş bir kadro. İç piyasayla ilgili bazı konular denetleniyor.
-
hocam bir de şunu merak ediyorum tasra memurlarina da muayeneciler gibi başlama sürecinde eğitim veriliyor mu?
-
@yusufum eğitim şart mı @Antimülakat
-
@antimülakat varlığını biliyoruz ama ilan gelir mi sorun bu
-
arkadaşlar gümrük muhafaza memuru mu banka servis görevlisi mi hangisi daha iyi daha mantıklı sizce tabi nasip olursa
-
@vedhab banka servis görevlisi zor bir kadro, çalışanlar kaçmaya çalışıyor.
-
@burcuburcu gümrük muhafaza da bazı yerlerde çok yoğunmuş ama maaşı daha yüksek galiba servise göre
-
@vedhab hemen hemen aynıdır, gümrük muhafaza memurunun en azından mesaisi belli.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017/2 Personel Alacak
@vedhab hemen hemen aynıdır, gümrük muhafaza memurunun en azından mesaisi belli.
gümrük muhafaza memurunun mesaisi belli mi sınır kapılarındaki arkadaşlarla bi konuş hocam bence onlar anlatsın.
-
@sr biliyorum hocam @Antimülakat bahsetti ancak banka servis görevlisi ile kıyasen söyledim yoksa kolay bir meslek değil zaten.
-
Arkadaşlar 657 her halükarda 657'dir. Bankaya göre iyidir. Ancak gümrükte muhafaza memurluğu sınır kapılarında problem yaşar. 12-24, 24-24 çalışma durumları vardır. Bazı zamanlarda mecburen 12-12 çalışıldığı da olur ama bunu genellemek doğru değildir. %5'lik bir yerde şartlar çok ağırdır onun dışında bir şekilde idare ediliyor. Örneğin, Konya'da muhafaza memurluğu havalimanında çalışıyor. 24-48 olarak çalışıyorlar. Yurtdışı uçağı geldiğinde valiz kontrolü yapılıyor, bunun dışındaki işlerden sorumlu değiller.
Muayene memurluğu eğitimi 4 ay 10 gün. Staji da 6 ay sürüyor. Diğer meslek mensuplarının o kadar değil. Memurların 40 gün, muhafaza 2 ay gibi eğitimleri oluyor. Muayene eğitimi Ankara'da. Diğerleri duruma göre değişiklik gösteriyor. Bazen bölgelerinde eğitim verilebiliyor.
Sınav gelecek ama ilan metninde muayene olamayabilir.
-
@antimülakat çok teşekkürler 2017 2 ne zaman açıklanır peki bilginiz var mı