İİBF Mezunları İçin Etkinlik ve Birlik Olma Zamanı
-
Bunu sen, ben, şu, bu olarak değil ancak birlikte hareketle başarabiliriz. Bir şeylerden çekinerek, korkarak hak talep edilmez. Hak, kendin için olması gerekeni talep etmenin ve elde edene kadar vaz geçmemenin adıdır. Bu kadar mezuna karşı talebimiz, eğitim fakültesi mezunları gibi 50 binler, sağlık mezunları gibi 40 binler değil. Biz artan ülke nüfusuna karşı, kamu idarelerinin norm kadrolarına uygun sınavları açmalarını istiyoruz. Bunun hepsini de bir yıl içinde yapılsın demiyoruz. Belli aralıklarla yıldan yıla açılan sınavlara razıyız. Bunlar:
En az 10 bin Gelir Uzman Yardımcısı
En az 5 bin Vergi Müfettiş Yardımcısı
En az 5 bin İl Göç Uzman Yardımcısı
En az 3 bin Sgk Denetmen Yardımcısı
En az 3 bin Mali Hizmetler Uzman YardımcısıBu kurumlarda bulunan üst düzey yöneticiler bu kadar ihtiyacın olduğunu her fırsatta dile getiriyor. O halde neden alımlar askıya alınıyor. Hepsi bir anda yapılsın demiyoruz ama bunun bir planlama ile yıldan yıla yapılması gerektiğini biliyoruz.
-
Eğer gereken destek sunulursa çok başarılı olacağını düşünüyorum açıkçası. Umarım herkes üstüne düşeni yapar. Size de emeğiniz, çabanız ve anlayışınız için ayrıca teşekkürler. @Antimülakat
-
Devletine ihanet değil hizmet etmek için çabalayan iibf mezunlarının, paralel yapılar şeklinde örgütsel şebeke kuranlar kadar hakkı olan kadroları talep etmesinden doğal ne olabilir? O halde diyorum ki neden susuyorsun iibf? Senin hakkın olanı senden başka kim talep edebilir.
-
Bu platform senin benim onun platformu değil bizim platformumuz. Hala görmek istemeyenler kimi, hangi değerleri savunuyor. Malumlar netten mi umut bekliyor. Öğretmen haberinden başka bir şey yapmayan siteden medet ummak nereye kadar?
-
Etkinliklerin ardı arkası kesilmemeli. Her sıkıntımızı en uygun zamanda dile getirmeye devam etmeliyiz. İstediğimiz ilanları alırsak susup kenara çekilmemeliyiz.
-
Face i olan arkadaşlar etkinliği tüm KPSS A gruplarında paylaşalım.Sayı olarak twitterda,forumlardan daha fazla bir kitle var.Etkinliği her yerde duyuralım özellikle face de.
-
Ortak metin ve süreç çizelgesini haberleştirdik dostlar. Dileyen bu metni çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşabilir, facebook kpss gruplarına uygun bir dille link olarak veya resim olarak atabilir. Twitter da bir araya gelen İİBF'lilerin görmelerin sağlayabilir. Hatta instagram da dahi resim olarak paylaşabilir. Bu konuda ne kadar çok mezuna ulaşabilirsek o kadar sayıca güçlü oluruz. Ve ulaşmaya çalıştığımız hedef ve maksadımız daha gür sesle duyurulmuş olur.
https://www.tercihiniyap.net/haber/iibf-mezunlari-guy-talebi-ve-genel-sorunlarina-cozum-istiyor
-
@eomer ve facede sürekli paylaşım olduğundan gözden kaçabilir o yüzden güncel tutulması önemli. Facesi olan kardeşler lütfen buna özen göstersin. Hala okumakta olan arkadaşlar üniversitelilerin olduğu sayfalarda da paylaşabilir.
-
KPSS A VE KURUM SINAVLARINA HAZIRLIK
KPSS A VE KURUM SINAVLARI
KPSS B GRUBU
KPSS-A Grubu
KPSS A VE KARİYER MESLEK SINAVLARI
MALİYE BAKANLIĞI VERGİ MÜFETTİŞLİĞİ
KPSS A İKTİSAT / MALİYE (AYŞEN AKDAĞ)facebook gruplarına teşekkür ederiz. Özellikle Kpss A ve Kurum Sınavlarına Hazırlık facebook grubu adminlerinin yazının yayılması noktasında gayretlerinden ötürü kendilerine ayrıca teşekkür ederiz.
-
Destekleri ile hareketimize güç katan Tuğrul Koçer ve Alican Dövletov hocalara da çok teşekkür ederiz. Gün siz-biz günü değil birlik günüdür.
-
@antimülakat vay be başkan ne oluyor böyle maşallah çığ gibi büyüyoruz valla mutlu oluyor insan yaaa. Bu süreçte atanma haricinde birşeyin mutlu edeceğini hiç düşünmemiştim
-
Bu fotoğraftan daha güzel anlatılamazdı zaten. Öğretmenlere musluk sonuna kadar açılıyor her zaman kadro var , sağlıkçı desen ona da her zaman var açıkta kalan hiçbir sağlıkçı yok , diyanet desen kaşık kaşık gidiyor bize de kpss b merkezi atamadan sonra kalan emzikle süt içer gibi damla damla veriyorlar kadro sayısını.
Kim hazırladıysa helal olsun bu resmi , daha güzel anlatılamazdı iibfnin kadro sorunu
-
@hamzaömerhalid emekle yola çıkılan hiçbir hareket sonuçsuz kalmaz hocam. Yeter ki niyet temiz olsun ve suistimallere müsaade edilmesin. Ben çok daha fazlasını bekliyorum. Seninde bu konudaki ısrarın ve mücadelen takdire şayan.
-
@antimülakat kesinlikle emek emek emek. Allah biliyor niyetleri. Ben Twitter etkinliği gibi olur diyordum en kötü ama sanırım çok daha ötesi olacak inşaallah. Sağolasın Başkan fazladan bir kardeşimizin içi ferahlasın yeterki. İnşaallah mücadelemiz daha da iyi yerlere gidecek daha güzel şeyler yaparız inşaallah.
-
Başlığın üniversite kategorisindeki iibf içinde olması daha makul değil mi?
-
İibf mezunları için yakın zamanda ortaya çıkacak bir sorunda yazılımların işletme ve iktisat mezunlarına düşen işi azaltacak olması.
-
Başlığın yeri neden değişti? Abi millet A grubunda zaten Burada daha mı çok görülecek ??? Kaybolur gider başlık.
-
İyi olmuş konu zaten iibf sorunları kpss a da her yer pinli gönderi. okunmamış kısmından hepsini takip ediyoruz zaten.
-
CİMER etkinliğimiz amacına ulaşana kadar başlığı sürekli gündemde ve güncel tutmak gerekiyor. En başa sabitleyebilsek keşke. Arada kaynamaz umarım ne zamandır böyle bir rüzgar arkamıza almamıştık.
-
@marx başlığı sabitledik en başa, yazıldıkça bantta da en üste çıkıyor hocam.