Maarif Vakfı Uzman Yardımcılığı 2018
-
kesinlikle katılıyorum, alan bilgisi konuları da henüz belirsiz ve sınava çok kısa bir süre açıklayacaklarını düşündüğüm için sorun olacak. Essay yazmamızı bekliyorlar bununla ilgili de bir bilgi yok, baştan aşağıya vasat bir bilgilendirme yapmışlar.
-
Yökdil akademik olarak YDS'ye eşdeğer, kurum akademik statüde değil. Eğer eşlenik sayılıyorsa sıkıntı yaşanabilir ilerdeki süreçlerde.
-
Arkadaşlar başvuru ne düzeyde olur sizce? Ya da sınavın içeriği nasıl olabilir? Genel kültür genel yetenek ve alan diyor ama hangi alan oldukça belirsiz bir durum
-
Başvurular biteli 4 gün oldu ama hala ses seda yok...
-
@monser sınava girebileceklerin listesi yayınlanacakmış başvuran herkes sınava girmeyecekmiş, önümüzdeki hafta açıklama yapılır dediler
-
@politics06 Kuralına uygun başvuru yapan herkes sınava girecek diye biliyorum. Keza sadece dil puanı istediler ve yök dil sınavını dahi kabul ettiler. Bu duruma göre dil yeterliliğini sağlayan ve evraklarını düzgün şekilde yükleyen herkesi sınava çağırırlar sanırım
-
@monser Dediğiniz doğru ama kurumu aradığımda herkes sınava giremeyecek liste yayınlanacak dediler
-
Kurumdan bilgi alan var mı arkadaşlar ?
-
eee ne zaman açıklayacaklar acaba bu haftaiçi demişlerdi hani
-
@sonhukukbükücü pazartesiye kaldı gibi
-
E hem kpss istemediler hem de herkes sınava giremeyecek dediler. Yök dil sınavını bile kabul ettiler Gerçekten merak ediyorum alım sürecinin nasıl olacağını.
-
Ben pazartesi de açıklanacağını sanmıyorum hafta ortasına veya yine cumaya doğru açıklanır diye düşünüyorum
-
alan bilgisi konuları ile ilgili bilgi alan oldu mu arkadaşlar?
-
Sınava giriş ve sınav ile ilgili maille dönüş yapıyorlarmış herkese, başvuran arkadaşlardan mail alan oldu mu?
-
@politics06 ben de aradım bana böyle dediler. Bana mail gelmedi.
-
Sınava davet maili geldi arkadaşlar bana.
-
Şimdi bana da geldi ama sınava dahil olmayan konu kalmamış, bu kadarı biraz fazla karışık değil mi?
-
Mail attılar.
-
Konuların fazlalığından ziyade saçmalığı dikkatimi çekti. Adam akıllı kpss alan konuları çerçevesinde yapmamaları garip. @politics06
-
657 bile degil bu cok sacma ugrasmaya degmez