Seferberlik İlan Edilebilir 2018
-
Dostlar iş yerinden eski asker kökenli 40'lı yaşlarda bir abimizi Nisan ayında 1 aylığına eğitime çağırdılar. Gelen yazıda seferberlik ilan edildiği ve herhangi bir durum için halihazırda bir kuvvet oluşturulduğu bildirildi. Sonumuz hayrolsun. Beklenmedik bir gelişme olacağına dair endişeleniyorum. Böyle bir karar alındıysa, devlet büyüklerinin ciddi bir hazırlık içerisinde olduğu söylenebilir.
-
Bu bir kararda olabilir. Olabilecek ciddi bir gelişme durumunda hazır kıta bir ordu bulundurulmak istendiği açık.
-
çok şaşırdım hocam...
-
yok artık geçen ki askerlik uzatıldı haberi trol dedik ama belki de nabız yoklamaydı
-
Bunun haberi neden çıkmadı kesin mi bu?İnşallah tecilimizi bozma gibi bir şey yaşamayız.
-
@guyan-gelmiş evet bilinenin aksine ya çok önemli bir operasyon planlanıyor ya da dış politika bir veya daha fazla devlet tarafından çok ciddi tehdit var. Bizler medya ne gösteriyorsa, ne anlatıyorsa ona inanıyoruz ama ortada daha ciddi meseleler var.
-
@guyan-gelmiş evet bilinenin aksine ya çok önemli bir operasyon planlanıyor ya da dış politikada bir veya daha fazla devlet tarafından çok ciddi tehdit var. Bizler medya ne gösteriyorsa, ne anlatıyorsa ona inanıyoruz ama ortada daha ciddi meseleler var.
-
Çağırılan kişinin kökeni ne kara hava deniz ? Komando er vs gibi bilgi veririsen daha iyi olur
-
@antimülakat hocam bu kadar büyük bir olayı hiçbir partinin dillendirmemesi veya yandaş olmayan medyanın bunu kullanmaması garibime gitti.Belki de düşündüğünüz gibi bir durum yoktur.
-
Aynen hocam hiçbir yerde haber yok
-
https:// www. ogretmenlersitesi. com /meb-den-flas-aciklama-seferberlik-ilan-edildi/45722/
Bununla alakalidir dicem ama askerin ogretmenlikle ne isi var -
@meltem_90 yok hocam bu okuma yazma seferberliği diye proje yaptılar onunla alakalı
-
@guyan-gelmiş tarihler uyusuyor buna yormak istedim bi an; ama kuvvet falan demis korkutucu.
-
Dostlar kurum avukatı arkadaşın bir arkadaşı da eğitime çağrılmış. Mesele gerçekten ciddi. Seferberlik ilan edilebilir ama gerekte duyulmayabilir. Durumu şöyle söyleyeyim: bu mesele olabilecek herşeye karşı ihtiyatlı davranma durumu. Büyük devlet işi diyelim. Bizim devlet töremizde her savaş için bu tutum uygulanır. İhtiyatlılık bu konuda bin yıllık devlet töresi.
-
@antimülakat bu bahsettiğiniz kişiler daha önce askeriyede uzman olan ve daha sonra devlet memuruna geçen insanlar mı ?
-
Allah vatanımızı,milletimizi esirgesin.
-
Cb nı komutanlara sorduğunu ama ferle olmadığını söylemişti. Daha sonra gerek cb gerekse Bahçeli sürekli hazırız gerekirse oradayız çağrısı yaptı. Pyd ye karşı gerek Yok ama binlerce tır yığınak yapan abd ye karşı olabilir Barzani’den bianda desteği çekmelerinde
-
@hamzaömerhalid ve pydye destek vermelerinde var bişe. Hayr olsun inşaallah
-
Yarın yazının bir nüshasını almaya çalışayım. Mesele ciddi dostlar. Şimdilik belirli kişiler. Askerliğini uzun dönem yapan üniversite mezunları ve eski subay kökenli olanlar. Kime ne zaman tebligat gelir. Gerçekten bilinmez. Vatan söz konusu olunca sanırım gerisi teferruata dönüyor. Herkes giderim demeye başladı
-
Seferberlikte kızlar gidiyo muydu? Ona göre çalışmayı bırakcam.