ANKARA MİLLİ KÜTÜPHANE
-
Merhaba arkadaşlar . Ankarada milli kütüphanede malum arka metro kapısı kapandı neredeyse hepimiz hiç yere 500 metre yürüyoruz. Ve kimse bu duruma ses çıkartmıyor.
Nerede marjinal ODTÜ lü gençler?!!!!
Arkadaşlar kapının kapatılmasıyla halk ekmek uzak kaldığı için hepimiz SİMiTÇİ ye yönlendirilmiş olduk.sanki kapalı kapılar arasında bişeyler dönmüş mü? Demeden kendimizi alamıyoruz . Öyle ve ya değil ama bu konunun çözümü için desteğinize ihtiyacımız var. Aşağıda örnek olabilecek bimer yazısı mevcut lütfen destek olalım...
Ankarada bahçelievlerde bulunan Milli Kütüphane de 2 giriş kapsı bulunmaktadır. Bu kapılardan en çok kullanılanı olan metro kapısı amaçsız bir şekilde kapatılmıştır.bazı duyumlara göre akşam sarhoş olan bazı kişilerce kullanılmasını engellemek için yapıldığı söylenmektedir eğer ön kapı için de aynısı olsa kütüphane mi komple kapatılacaktır? kütüphaneye gelen öğrencilerden neredeyse hepsi metroyu kullanmakta olup bu durum nedeniyle kütüphanenin metro kapısını kullanamayıp yaklaşık 500 metre civarı bir yolun yürünmesi gerekmektedir. Ayrıca bu kapının olduğu tarafta ankara belediyemize ait halk ekmeğin işletmesi bulunmakta ve öğrenciler için makul ücrette ürünler bulunmaktadır. Kapının kapatılması dolasıyla tek alternatif kütüphanenin içindeki ‘Simitçi’ işletmesi olmaktadır.Bu da bizlerin vicdanları sorgulamaktadır.Konu ile ilgili olarak kütüphanenin gerçek sahibi olan biz öğrencilerin sıkıntısını giderilmesini istiyoruz.
-
Hakkaten ya otobüsten iniyoruz 2-3 dakikada kütüphanede olmak varken 10-15 dakika sürüyor. Gereksiz vakit kaybı. Bunun için bir şeyler yapsak güzel olur.
Muhtemelen halk kullandığı için kapattılar benim aklıma başka bir sebep gelmiyor.
-
@monser, içinde söyledi: ANKARA MİLLİ KÜTÜPHANE
Hakkaten ya otobüsten iniyoruz 2-3 dakikada kütüphanede olmak varken 10-15 dakika sürüyor. Gereksiz vakit kaybı. Bunun için bir şeyler yapsak güzel olur.
Muhtemelen halk kullandığı için kapattılar benim aklıma başka bir sebep gelmiyor.
Sarhoşları bahane etmişler şimdi gördüm. Ne saçma bir düşünce tarzı...
-
Arkadaşlar yürüdüğümüz 2 adım mesafe gözünüzü seveyim. Milli kütüphane içerisine yemekhane yapılsın denilse onun için her yere yazarız ama
-
Arkadaşlar bi sorum olacak.Milli kütüphane kullananlar memnun mu tavsiye eder misiniz?
-
Atkafaşa katılıyorum kapının kapatılması saçma ama milli kütüphane ankarada çalışanlar için bulunmaz bir nimet ben ankaralıyım şimdi başka bir şehirde yaşıyorum fakat milli de çalıştığım ritmi hiç bir yerde ve hiçbir kütüphanede yakalayamadım. Selam olsun millide çalışanlara
-
@siyasallı hocam milli kütüphane bence on numara bi yer dersane falan çokta önemli değil bence tabi iktisat ve muhasebede temel eksikliğiniz yoksa.2015te A grubuna hazırlandım 85 e yakın puan almıştım sabah bi gelirdim akşam 6-7 de çıkardım aradada yemeğe ulaştırma bakanlığına giderdik uygundu bi öğrenci için 5-6₺ ye memura çıkan yemekten yerdik malum kütüphanedeki kantin öğrenci için fazlaca gereksiz pahalıydı sanki bahçelide bi cafede oturmuşsun gibiydi fiyatları :)kütüphanede herkes çalışıyor buda insanı bende çalışmalıyım herkes aynı durumda şeklinde gaza getiriyor öbür türlü evde tek başına 2 saat çalış evin delisi benmiyim diyosun ve sağa sola sarıyosun keşke şimdi ankarada oldamda arada gidip ders çalışsam orda hey gidi günler hey
-
@balans-etkisi hocam çok sağolun giriş için kart mı çıkarıcaz bide dolu oluyor mu ?
-
@siyasallı aynen müdür 2dakikanı almıyor kart çıkartma işlemi ufakta bi ücret karşılığında girişte sol tarafta ama sıra falan yoksa tabi genelde sabahları yoğun olur özellikle saat 11-11.30a falan çok kalmayın içerisi dolarsa bi kişi çıkarsa bi kişi giriyor yerine ancak sabah gelip kütüphane açılmadan ilk kapıyı açtıklarında sıraya girip içeri girmek en iyisi yoksa öbür türlü 11de 12 de gelip sıra beklemek çok mantıksız ve can sıkıcı oluyor(minimum 1 saat bekliyorsun)
-
@balans-etkisi tamamdır hocam çok sağolun
-
@siyasallı eywallah iyi çalışmalar
-
Kütüphanede çalışmak çok verimli oluyor. Milli kütüphaneyi tavsiye ederim.
Şu arka kapıyı açsalar ve eskisi gibi uygun kantin olsa daha iyi olur ama neyse...
-
Ben de kapının tekrar açılmasını istiyorum. Yürüme mesafesi çok fazla çünkü metroyla gidince. Ama kapatılma sebebinin güvenlik amacıyla olduğunu düşünüyorum çünkü Ankara’daki o üzücü patlamalardan sonra kapısı kapatılmaya başlanmıştı o girişteki.
-
Uyuyoruz uyuyosunuz uyuyorlar
Bravo -
@ikiyüzonaltı Kapı açıldı hocam kim uyuyor anlamadım