E devlette soy ağaçları yayınlandı
-
@1903bjk hayırlısı artık bakalım
-
Azmettim indirdim, bildiğim şeylerden başka bi şey çıkmadı... Yenipazar göçmenlerine selamlar ayrıca.
-
@emrediyebiri Balkanlara uygulanan iskan politikası normal yani. Bir çoğunun dedesi iç anadolulu Türk aşiretleri
-
ulaaa 7 feriştahım ufacık bi köyde doğup orada ölmüş ya la doğum yeri farklı olan tek ben varım aynı köyün ilçesi bi 10 nesil sonra ile geçeriz heralde
-
İnternet çıktı mertlik bozuldu. Bizim kayıtlar her yerde var. Newgross market bile mesaj manyağı yapıyor beni. Benim torunun torunu seceresini öğrenmek için köşedeki bakkala gitmesi yeterli olacak. Bizde yıllar sonra öğrenmenin sevinciyle site çökertiyoz.
-
Bir gecede dedesiz bırakıldık :’( dedeciiiim.
-
@yasaklı hocam umut sarıkaya’nın başlamadan bitenler diye bir karikatürü vardı o geldi aklıma
-
Selanik gocmeniyim diyen herkes, Yozgat göçmeni çıktı
-
@friedman98 köy kadar Selamikten 20 milyon adam gelemeyeceği belliydi
-
soyunda hayal kırıklığına uğrayan çıksaydı da kendi soyuma bakabilseydim site çökmeden
-
gereksiz heyecan yapmışken bir de tamam yeter bu kadar tatava, vazgeçtik vermiyoruz bilgileri, öpt kib by derlerse üzülürüm
-
sonunda bende bakabildim gece 3te 1854 e kadar çıkıyor ama bazı kişiler eksik . hayalkırıklığı oldu bende
-
@aliveli hahaha aynen ama yiğit özgür'ün değil miydi o seri
-
@kelaynak tam bilemedim
-
@busus 1854 yine fena değilmiş benimkiler 1905 le başlıyor sanırsın galatasarayın kuruluşu için birden ortaya çıkmışlar
-
O değilde içimden bir ses bizimkilerin geriye doğru kaydını tutmadılar diyor. Yaşadığımız bölge itibariyle Cumhuriyet öncesi kayıtların tutulduğunu sanmıyorum.
-
benimde dede soy ismini değiştirmiş. Soyadı kanunu 1934 olduğuna göre benim soy ağacı ancak dedenin soy ismiyle başlıyordur. 1945 öncesi yoktur ama yinede heyecan heyecandır. Az önce baktım e-devlette o kısım kapalı
Soy ağacıma baktığımda dedemde bitiyorsa bu başlığı konuşmaya kapatırım kusura bakmayın
-
@antimülakat dedenin dedesine kadar gösteriyor.
-
@busus ona da razıyım. Ben dedemden öncesini bilmiyorum.
-
Bir heyecanla gece 03:00 civarı girdim ama yedi göbektir Yozgatlı olduğumu öğrendim. Zaten biliyordum ama içimde bir ümit vardı en eski kayıt 1862'ye dayanıyor bizde. Dedenizin dedesini öğrenirsiniz en fazla. Biliyorsanız da sorun yok.