@0626 ben son alımların mülakat eğitim süreçlerini okudum bir kaç sitede. önce şube belli olmuş sonra da eğitime gitmişler. Şubesini beğenmeyen eğitime gitmemiş falan.(bu durumda da yedekleri değerlendirmişler sanırım)
2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bovaryy, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@suni Benimde değişmiş 22-23 şubat olan, 19-20 şubata alınmış
Neresi içindi hocam sizin mülakat. Benim de eski tarihler 22-23 şubattı şimdi 18-19 şubata çekilmiş. Sizin ki neden 19-20 acaba ben afyon için giriyorum
-
@aksakrekabet Bilmiyorum hocam ankara için giricem
-
arkadaslar sayfaya yine giremiyorm ben girebilen var mi tekrar degisecek gibi hissediyorm
-
@hilalp uçak biletimi değiştirdim tekrar değişirse benden pas arkadaşlar. oturur paşalar gibi sgk sonucumu beklerim. böyle kaypak bir bankada çalışacağıma kpss çalışırım daha iyi
-
@hilalp girebiliyorum sakin
-
Mülakata giren yok mu ve son mülakat tarihleri ile ilgili bilgisi olan
-
@iktisat-yaman sanırım ilk mülakatlar pazar-pazartesi. Son mülakat 6 mart diye yazmıştı bir arkadaş. Tam emin değilim ama belirtmek istedim.
-
@0626 ben son alımların mülakat eğitim süreçlerini okudum bir kaç sitede. önce şube belli olmuş sonra da eğitime gitmişler. Şubesini beğenmeyen eğitime gitmemiş falan.(bu durumda da yedekleri değerlendirmişler sanırım)
-
Tarihlerle birlikte saatleri de değişen var mı ?
-
@cicek33 değişen arkadaşlarım var
-
Yarın girecek yok mu arkadaşlar . Kimsenin sesi cikmiyo
-
En son 5-6 Mart saniyodum mersin icin gireceklerin mulakati 7 8 Martmis yanlis bilgi olmasin
-
Adiyaman 5ve 6 mart olmus hemen herkesin gun ve saatleri degismis
-
E devletten mezun belgesi götürecem sadece diplomayı götürmeyecem Benin gibi yapacak olan var mı ? Yazıyor biliyorum ama sorma gereği duydum ybe de belki ben yanlış anlamış olabilirim
-
@nikola-tersla evet öyle sadace mezuniyet belgesi e devletten ben de öyle yapcam öyle de yazıyor zaten
-
@cicek33 benim saatlerimde değişmiş
-
@fb insan bu şartlarda ne okuduğundan emin olamıyor
-
@nikola-tersla bence de
-
arkadaslar tarihlerin tekrar değişme ihtimali var mi bilgisi olan? uçak bileti almaya korktum
-
Şimdi elimizde diploma varken geçici mezuniyet belgesi goturebiliyoruz öyle mi. aslı gibidir belgesi de olur sanirim