E devlette soy ağaçları yayınlandı
-
@black aynen hocam benim de en fazla dedemler var yani anlamadim millet 7 ceddini görüyor da bize neden böyle
-
E devlet şifresini unuttuk iyi mi
-
Bende e devlet üzerinden üretilememektedir diyor geçen sefer çıkmıştı halbuki,yoğunluktan açamamıştım. Niye böyle oldu ki acaba
-
Doğruymuş Filibe'den göçmüşler Pomaklara selam olsun
-
@fenerbahceli aynı sorunu bende yaşıyorum neden acaba
-
1834 e kadar gittim ben bizimkiler hemen hemen aynı köyden kız alıp vermiş girit selanik falan aradım ama yok
-
bu soy ağacında baya yanlışlıklar var. daha büyük büyük nenem hayattaymış ve 140 yaşındaymış. :))
-
150 yaşında hala yaşıyan var bizim sülalede :))
hala yaşayan efsaneyiz :)) -
Trabzon beşikdüzülü var mıı akrabalarımı arıyorum:))
-
Dün akşam sıraya aldı güya gecede mesaj gelmiş alt-üst soy bilgileriniz hazırlanmış edevletten kontrol edebilirsin diye ama giriyorum yok.
Bakanlar nasıl bakıyor acaba söyleyebilir mi -
@maxmin kanki sisteme giriş yapıyoruz direkt çıkıyor.
-
Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz. cevabını aldık iyi mi
-
biz bakamıyoruz yoğunluktan bakan çıksın bizde baakalım
-
Bana e devlet bile bugün git yoğunuz yarın gel muamelesi yapıyor. Talebim alınmış sonra dönülecekmiş. Bu nedir arkadaş ya! Bende başka bir kamu kurumunda çalışıyorum biraz öne alsanız deme fırsatından dahi yararlanamıyorum
-
Dedemin anlattığından farklı bir şey çıkmadı. Bizimkiler köyden hiç çıkamamış İnsan bi sağa sola, farklı köylere gider dedim ama o da yok.
-
ne varsa dedemin soy ağacı çiziminde var, bir Çerkezistan göremedim. Toplam 15 kişi yaşayan+ölü aileden alt-üstsoy ... Devletin hiçbir sisteminden yararlanamıyorum. Bir pasaport, ehliyet veriyorlar o kadar. Ne bileyim bir kadro, bir bilmediğim akraba, tanımadıklarımdan bırakılan miras yok yani.
-
Arkadaşlar bana mesaj geldi şimdi altsoy üstsoy bilgileriniz hazırlanmıştır diye sisteme giriyorum bişey yok en yakın ilçe nüfusa gidin diyo.Siz nerden bakıyosunuz.Devlet beni her kapısından geri gönderiyo
-
1849 Hezargrad(Razgrad)
-
Yedi düvel Yozgatlı çıkmak bir yönden güzelken, bir yönden de ufak değişiklikler fena olmazdı diye düşünüyorum.
-
Sonunda baktım toplam iki komşu ilden soy geliyor milletin öyle mi bir tarafı kırım bir tarafı ahıska, ne bileyim pomak gelin almışlar bizimkiler toruna dede ismi vere vere ilerlemişler sıfır aksiyon.