Ak partiye oy veren gönüldaşlar söyleyin bakalım torpil ayarlıyor musunuz?
-
Var diyoruz iste cevremizde biri gelse ilk agizdan desede inanmiyacaksin git biraz hava al guzel kardesim
-
@luthor buyur gelip yazsın kaç puanla nereyi kazanmış yazsın görelim gerçekleri birader. biz buırdayız gelip yazan olmamış yazsa da inancak gibi durmuyorsun diyorsun. pess
-
@hattorihanzo ya tamma kim kazanmış yazsın nereyi kaç puanla yazmış. safiturk bana cevap verdi yazdım hadi yazsın nereden?
-
REFERANSSIZ KİM NEREYİ KAÇ PUANLA KAZANMIŞ HADİ YAZIN HADİ YAZINN BEKLİYORUM
-
@birvarhiçyok hocam bu konularda az çok tecrübe sahibi biri olarak söylüyorum gerek özel gerek devlet referans vardır ve bu defaten yetkili ağızlarca da söylenmiştir. Ancak konu yalnızca parti vs ile bitmiyor, birçok şey var ve tek çare mülakatları yok etmek.
-
Kendini öven hiçbir insan karakterli değildir. Kendini haklıyken haksız duruma düşürüyor ve referans sorununun önüne geçecek bir sürü "sorununu" gözler önüne seriyorsun.
Referans da tek bir parti tekelinde değil. Bunu sen de 90 puanlı olarak zaten biliyorsundur. Calismissindir o konuları. -
Kapat șu bașlığı muhittin abi. @paretowilfredo
-
Yaptığı yanlışlar varsa uyarmak ya da başlığı kapatmak varken arkadaş neden yasaklanıyor anlamadım? @aliveli sizin bir bilginiz var mı?
-
Aynen sonuçta sövmedi. Bence de yasaklanması yanlış oldu..
-
@soulofnight bilmiyorum yasaklayan moderatör açıklama yapacaktır arkadaşlar olay direkt siyasi olduğu için olabilir.
-
Burada takılan insanların çoğu tuzu kuru olmayıp ekmeğini kazanma derdinde ne zorluklar yaşıyor, yeri geldiğinde ölçüsüz de olsa duygu patlamaları yaşıyor, polemikler oluyor... Bu zamana kadar bilgisini paylaşıp diğer başlıklarda yazdığı faydalı içeriklerden yararlanılan birini parti adı kullandı diye engellemek tek kelimeyle ayıptır! Arkadaşın yasağının kaldırılmasını ve siyasi polemiğin uzamaması adına başlığın silinmesini talep ediyorum. Yoksa ben de bundan sonra forumda yazmayacağım!
-
bu arkadaşı neden yasakladınız? siyaset tartışmak filan yasak mı ondan mı bende anlamadım? ban sebebini söyler misiniz lütfen? şunu da ekleyeyim siyaseti biz tartışıp en iyiye ulaşmaya çalışmayacaksak kim tartışacak bu siyaseti? abiler ablalar dedik biz amca yaşına geldik mezarda mı tartışacağız yada hep böyle siyaset konuşup tartışmak küçük iken bize öğretildiği gibi kötü bir şey olarak mı düşünülecek? bırakın isteyen istediğini söylesin küfür vs. olmadığı sürece mantıklı bir açıklama yapamazsanız sevgili yöneticiler ciddi bir hata yaptığınızı belirtmek isterim...
-
arkadaşımız herkes gibi referanslardan çekmiş ve bunu dile getirmiş. duygu patlaması yaşadığından da aşırı bir tepki vermiş.ancak mesaj vs yoluyla daha dikkatli davranmaya çağrılabilirdi diye düşünüyorum. acaba uyarıldı mı?
-
Kişiye hiçbir şey katmayan, polemiklerle dolu bu tarz başlıkların engellenmesiyle memurlar netten bir farkı daha oldu sitenin.
-
@kilici banlanmasının sebebi foruma bir şey katmaması mı sence ? bu söylediğin cümle ile yukarıda yapılan yorumların alakası yok. biz ifade özgürlüğü gibi şeylerden bahsediyoruz. boşluktan doluluktan değil sana boş gelen bir gönderi olursa takibe almazsın belki başkasına dolu gelir o.
-
Arkadaşlar, başlığı açan arkadaşımızın engellenme sebebi konuda siyasi parti adının kullanılarak, sanki sadece bu partiye oy verenlerin referans buluyor olması iddiasıdır. Başlık başlı başına tartışma yaratacak durumdadır. AK partiye oy vererek bu referans meselesi yüzünden mağdur duruma gelenler olduğu gibi, AK partili olmayıp da bulduğu referanslar sayesinde her mülakatı geçenlerde olmuştur. Bu nedenle mevzuyu parti ismi kullanarak çirkin hale getirmek bizim görevimiz değil. Nitekim bu forumda her bir bireyin hakkını gözetmek durumundayız ve hiç kimseyi zan altında bırakmadan konu açmalıyız. Parti adı gözetmeksizin açılan bir başlık olmuş olsaydı elbette dilediğimiz şekilde konuşabilirdik ama burada çok büyük bir kitleyi suçlama iddiasında bulunuluyor. Biz bunu doğru bulmuyoruz.
-
@yasaklı Başlıkta parti ismi varken tartışmanın sonu iyi bir yere varabilir mi? Yüzlerce sayfa konuşulsun hakaret küfürden başka şey okumayız. Parti üzerinden değil de Türkiye’de yaşanan genel bir sorun üzerinden tartışılsa daha mantıklı olur.
-
@antimülakat Sayın moderatör, başlıkları moderatörlerin iznine bağlamak, açılan başlığı uygun olmadığı gerekçesiyle kaldırmak ya da öncesinden bir uyarıda bulunmak daha makul değil midir? Neden yasaklıyorsunuz? Bu arkadaşın foruma hiç mi katkısı olmadı, adaletin terazisi vardır bir yaptırım uygulamadan evvel ölçüp tartmak gerekir. Ha illa ki yasaklayacağız diyorsanız foruma katkı sağladığı tüm iletileri de silin, öbür türlü yasaklanacak kadar uygunsuz bir üyenin bilgilerinden istifade etmeye devam edilmesi samimiyetsiz kaçacaktır.
-
@soulofnight arkadaşımızın forumda yaptıklarından emin olmadan kimseyi engellemediğimizi bilmenizi isteriz. Şimdi sordunuz diye söyleyeyim arkadaşımız forumda neler yapmış, nelere katkıda bulunmuş siz karar verin?
Arkadaşımızın toplam ileti sayısı 25
Foruma katılma tarihi 1 yıl önce
13 iletisi bu başlıkta
7 iletisi Kpss sistemiyle ilgili temel gerçekler başılığında
1 iletisi Açıklanan ilanlara neden puanınız yetmiyor ve neden her ilanda aynı kişiler yer alıyor sorusunun cevabı şeklinde. Burada küfür kullanması sebebiyle yazının bir bölümü silinmiş.
1 iletisi Gelir Uzman Yardımcılığı sınav başlığında orada da yazısının bir bölümü: Kurumlar arasında açık ara en fazla saçma sapan soruların sorulduğu ve hemen hemen torpilin en fazla döndüğü bu yerde inanın 2 katın mülakata kalması bile çok fazla.
1 iletisi 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları başlığında ve 1 iletisi de Anayasa -İdare hukukunda son değişiklikler notu olan var mı arkadaşlar? başlığında.Burada çok değer verdiğimiz forum üyelerinin engellenmesinde dahi enine boyuna düşünen bir grup olarak, kimseyi uyarımız olmadan veya daha dikkatli olmasını gerektirecek bir ikaz olmadan engellemeyiz.
-
Engellenen arkadaşımızın iletilerinden bazılarını aşağıya bırakayım, sonrasında neden engellendiğini siz düşünün:
yğit misin değil misin bana bunu söyle . bana masal anlatma. torpille mi atandın torpilsiz mi bana bu söyle!
sorun şu akpartili arkdaşım neden kul hakkı yiyorsun? hani mülakat kalsın diyorsun neden kul hakkı yiyorsun?
Mülakat sistemini kaldırın hiç merak etmeyin mevcut düzen ve sistemde almak istediklerini adamları her türlü yine alırlar. Örneklerini gördük. Zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor.
değerli kardeşim mülakatın kalkmasını isteyen insan sayısının çok olduğunu düşünmüyorum.
Diğer yandan mülakat kalktı diyelim adamlar koskoca milyonlarca insanın girdiği kpss sorularını verdiler, saçma sapan 100 kişinin 200 kişinin girdiği sınavın sorularını mı veremicekler ve bu kurumlar devlette stratejik önemdeki kuruluşların sınavları olduğu düşün bir de.Ben günden güne merkezi alımla azaltılan, öğretmenlik sınavına dahi mülakat getirten referans ya da torpil ya da her neyse onunla ilgili yazılar yazacağım.
Kurumlar arasında açık ara en fazla saçma sapan soruların sorulduğu ve hemen hemen torpilin en fazla döndüğü bu yerde inanın 2 katın mülakata kalması bile çok fazla.
Değerli Kardeşim,
Ben cevap vereyim aslında bu sorunun cevabını bildiğini bilerek söylemek istiyorum ve biraz argo olacak ama yine de cevap vereceğim.
Cevap: küfür içerik engellendi!
Siz de eğer yıllarınızı bu sürece vermişseniz göreceksinizdir.
Çok samimi olarak söylüyorum rakiplerinizin çok küçük bir kısmı adam gibi adamdır gerisi ÇÖP
Mülakata kadar herkes birbiriyle can ciğerdir. Ama o mülakat geldiği zaman puanına bakmaz diğer rakiplerinin ise canı cehennemedir. İsterse taban puandan mülakata kalmış olsun farketmez işte orada gerçek kişiliği ortaya çıkmıştır. Hak hukuk da neymiş...
Basamak olarak kullanan kişileri anlarım ya aynı unvan için farklı şehirde sınava başvuru yapıp kazanan arkadaşlar var gerisini sen düşün.