Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@francophone gelir gelir
-
Arkadaşlar ben kontrolör bir beyefendi ile görüştüm. Nisan mayıs gibi turne başlar ağustos Eylül gibi biter dedi. Meslek memnuniyeti subjektif bir olay ben memnunum tavsiye ederim dedi. Daha sonrası için şs değer pozisyonlara geçişlerde mesela iş müfettişlik gibi muvafakat sıkıntı oluyormuş bilginize.
-
@eryugr Merkez uzmanliklari ve diğer müfettişliklere geçişte sıkıntı mi oluyor yani basamak olarak kullanmayin demis o zaman
-
@eryugr niye sıkıntı ediyorlarmış hocam, meslege özgü bir durum mu?
-
@eryugr hocam bu sureler icinde hep ankara disinda mi olunacakmis? Yoksa gel git seklinde mi
-
Arkadaşlar kolay kolay refekat verilmiyormuş, turneler gel git şeklinde oluyormuş, merkez uzmanlıkları olsa müfettişlik te olsa muvafakat olayı biraz sıkıntılı dediler elbette geçen vardır sıfır değildir elbet ama durum bu şekilde..
-
@brzezinski evet hocam aynen öyle. Basamak olarak kullanılması biraz sıkıntılı..
-
@eryugr zaten nadir alim yapan bir kadro olduğu için personel sıkıntısı çekecegi aşikar o tür durumlarda bundan dolayi muvafakatta sıkıntı cikarir doğal olarak
-
Buraya girdikten sonra başka yere geçmek anlamlı gwlmiyor pek
-
mülakatta da neler sorulacak tam bilgi yok genel kültür vs denilmiş kapsamı baya geniş tutuyorlar galiba
-
@25torsteinn adalet bakanlığının mülakatları çok uzun ve kapsamlı olmaz tahminim hakimlik mülakatı gibi bir mülakat olur.
-
@25torsteinn hocam onu soramadım çokta fazla konuşmak için müsait değildi sanırım kontrolör.
-
Mülakata gelirken diploma yi getirmeye gerek var mi e devlet belgesi göndermistim memur mülakatta da diplomayi getirirsin vs demisti bircok Arkadaş e devlet göndermisti baska var mi böyle ?
-
arkadaşlar var mı sgk yada vergi müfettişliğine gidecek olan? mülakattan vazgeçen.
-
Bence en az 25 kişi fire verir
-
Yanımızda diplomayla mı gideceğiz
-
@genclerbirlikli evet.Kizilaydan mülakat yerine nasıl gidiliyor hocam biliyor musun
-
@texas hocam güvenparktan 191,192,193,194 numaralı ego otobüsleri gidiyor.
-
@genclerbirlikli Eyvallah hocam
-
@texas ne demek hocam başarılar