Merhaba arkadaşlar bugün girdm mülkata yaklaşk yarm saat sürüyor ancak kamu yönetmi sruları agırlkta oluyor bakmanzda fayda var yarn girnler blki bir gözatabilirler
T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU
-
@ff anladım hocam saglun
-
@birmagdur ben maliye mezunuyum bi tane soru geldi.Kamu yönetimi ve hukuk agırlıktaydı
-
@erdemsrc bölümle alakalı soru geldi mi hocam ?
-
@erdemsrc kamudan ne soruluyo hocam ne geldi partilerli ilgili falan mı
-
Arkadaşlar öğleden sonraki grup için saat 13.30 başlıyorlar mı? Yoksa sarkma oluyor mu?
-
@sosyalikilik tam vaktinde başlanır. Arkadaşlar gelmeyen sayısını her gun belirtirseniz iyi olur. Kazanma oranını hesaplayalim. İlk gün toplam 2 kişi gelmemisti
-
Bugün giren yok mu ?
-
Buralar pek sessiz yaaa. Ortam nasıl arkadaşlar
-
@hadinbahım teşekkürler. Benimki yarın. Yarınki durumu haberdar ederim.
-
@sosyalikilik benimde yarın
-
@ttm07
benimki öğleden sonra. sizinki ne zaman hocam?
-
@sosyalikilik öğle sonu benimde
-
@ttm07 hakkımızda hayırlısı. Bakalım ne soracaklar
-
Merhaba arkadaşlar bugün girdm mülkata yaklaşk yarm saat sürüyor ancak kamu yönetmi sruları agırlkta oluyor bakmanzda fayda var yarn girnler blki bir gözatabilirler
-
Arkadaşlar bugün girdim mülakata beni bayağı zorladılar maliye bölümü mezunuyum maliyeden sadece temel günahı sordular. Bugün öğleden sonra herkes geldi bugüne kadar 11 kişi gelmemiş mülakata.
-
@swezy1919 benide baya zorladılar hakkımzda hayırlsı olsun
-
@birmagdur valla hocam bana sağlı sollu giristiler. Kamu yonetimi ne alakaysa, paso ordan sordular. Ben bilmiyorum dedikce inat edip sordular. Bende gayet sakin bi sekilde hepsine bilmiyorum dedim
-
Aynı durum bnde de yaşandı kamu yönetmi okdar agırlıklı sorcan madem p48le degl o puan türüyle ilan açsalarmş keşke
-
Kamu yönetimi mezunuyum daha önceden duymadığım kavramları öğrendim sayelerinde
-
Sgk teftis icin basvurusunu cekmeyenler.. Hala vaktiniz var. Baskan aciklama yapti. Telefonlara sarilin. Altta kalanlar icin Umut olun.