PTT nin el altından 2000 kişi alımı
-
@genclerbirlikli hocam hiç beklenilmeyen gelişmeler oldu. Olmaya devam ediyor, ptt alımlarının yargı yoluyla durdurulmasına karşı ptt'de hamle yapma cüretini göstermeye devam ediyor.
-
@antimülakat hocam beklenmediği geçtim bu kadar da olmaz denilen bi şey olmuş
-
verilen yetki KPSS 2017/2 mağdurlarını kurtarmak için verildi sanıyorduk ama bu şekilde kullanılması çok kötü.
-
Güzel ülkemin düştüğü hallere bakıyorum da üzülmemek elde değil ..
-
Su ıkıncı alımdan sonra mulakat yapılmadı degıl mi öyle hatırlıyorum bu nasıl bi iştir ya bıze yonelık bir açıklama yapılmadan bu sekılde keyfi bir uygulama yapacak yetkıyı nerden alıyor bu kurum yazıklar olsun ya ıyıce duzensızlık almış basını gıdıyor
-
geçen gün birisi yazmıştı ' güzel ülkemde her sokak suç mahalli artık' diye.
-
Bu durumun acilen haber yapılması lazım?
-
Net bariz bir tespit yaparsak bunu haberlestirelim. Böylesine rahatlık hiçbir kuruma tanınmamalı, bu kurumlar kimsenin babasının çiftliği değil.
-
Bizlerin neden haberi olmuyor madem ihtiyaç var dilekçeyle başvuru devri mi kaldı yazıklar olsun !!!.
Yalnızca b grubu için kpss ye girmiş arkadaşların hakkını gasptan başka bir şey değil şu yaşananlar.
İşler iyice çığırından çıktı a kadro olsun b kadro olsun alım süreçleri düzgün ilerlemiyor ... -
En çok atama yapılan yerlerden bir tanesiydi. O da sayelerinde garip bir duruma geldi. PTT gerçekten yıllarca altından kalkamayacağı işlere imza atıyor.
-
Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Bende ptt de yeni işe başlamış biriyim ve o 2000 kisi el altından alındığı dediğiniz kişilerden; 1750 kişisi 2017 yılı içinde atamasi yapılmış ve danıştay kararıyla mülakatı ve evrak teslimi yapılmasına rağmen atamasi gecikmiş insanlar. Onlar bu yil başında yani ocak ayi gibi işe başlamış bulunmakta ve 9 ay beklediler. Kalan 250 kişi için idari hizmet sözleşmesinde geçici bir madde yer almakta ve onu avukat, mimar, mühendis gibi kadrolara ptt nin kendi seçmekle yükümlü olduğu kadrolar tahsis edilmiştir.
Yanlış anlaşılmayı duzeltmek için yazıyorum.
-
Bende araştırma yaptım kendi çapımda arkadaşımın babası ankara bölge müdürü böyle bir durum yok olsa kendi çocuğumu aldırırdım dedi. O da bizim gibi kpss çalışıyor. önceki alımın hakları yanmasın diye Kanuni zemine uyarlanmış. Önceki kazananlarda dilekçe yazdılar çünkü göreve başlamak için
-
Konu haberleştirilmiş arkadaşlar anadayfa da var rt vs yapıp duyurulabilir.
-
@özgesmith ben de muhendisim ama goremedik bi alim yani
-
@ebruuu o konuda çok bi bilgim yok malesef bizim duyduğumuz bu oldu. Ama 1750 kisinin kpss ile atama yapıldığı bi gerçek onu belirtmek istedim. 2000 kisi diyerek kimseyi zan altinda birakmamak lazim.
-
@özgesmith hocam ptt de torpil cok oldugu icin duydugumuz haberlere de inanmak kolay oluyor acikcasi. Ama calistiginiz icin bilginiz vardir dogrudur
-
İİBF adına en kritik kurumlardan bir tanesinin atamalarının bu derece hasır altından yapılıyor olması gerçekten üzücü. Nereye el atsak patlıyor, bu İİBF mezunu nereye yerleşecek arkadaş!