Arkadaşlar genel kültür genel yetenek için ramaz yetgin hocanın videolarını açın izleyin iki tur izleyince kafanızda baya kalıyo hem sıkıcı da değil ayrıca ücretsiz başka konu çalışmaya gerek yok bence.
Arkadaşlar ders programı konusunda yardıma ihtiyacım var.Hoca yardımıyla oluşturulmuş ders programı önerecek olan var mı KPSS A + KPSS B ikisi birlikte olacak şekilde ?
-
-
@walterbishop geçen sene kpss'ye girdiniz mi?
-
Evet.Her derse çalışmaya özen gösteriyorum ama çok düzenli olmadığımı hissediyorum.Düzenli bir programa ihtiyacım var sanırım.
-
@walterbishop o zaman fark etmişsinizdir, tarih hariç konu çalışılacak bir durum yok gk gy kısmında soru çözün yeter. Alan kısmını daha iyi bilen biri yazsın ben çok iyi yapamadım.
-
@burcuburcu Anladım teşekkür ederim.Başarılar.
-
@walterbishop size de başarılar
-
Merhabalar arkadaşlar.
Özel sebeplerimle birlikte yarından itibaren a + gygk başlıyorum.
Maliye, kamu hukukundan azda olsa temelim var.
Gerçekten yarından itibaren yeter mi?
Çok çaresizim, nasıl yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
@eliföz bir işte falan çalışmıyorsanız yeter bence sınava daha 120 günden fazla zaman var.
-
@eliföz iktisat özel hukuk muhasebe bu derslerde hiç temeliniz yok mu
-
Hocam muhasebede eh eh işte, ceza ticarette eh. İşte çalışmıyorum
-
@eliföz 150 ye yakın gün var gygk fazla bakmadan sadece a grubuna yönelirsen zaman yeter ancak yinede gygk 70 puanın altına düşmemeli ben geçen sene 5 ay çalıştım temel sıfırdı alandan 84 net yaptım 79 puan aldım yani senin Temelinde var biraz hayli hayli yaparsın
-
@walrass06 gygk 63 puandı ondan alan puanı düşük geldi o yüzden orayı da yüksek tutmak gerek
-
Arkadaşlar genel kültür genel yetenek için ramaz yetgin hocanın videolarını açın izleyin iki tur izleyince kafanızda baya kalıyo hem sıkıcı da değil ayrıca ücretsiz başka konu çalışmaya gerek yok bence.
-
Hocam çok teşekkür ediyorum hepinize. Yarın başlıyorum inşallah hayırlısı olur.. Program, önerileriniz olursada bekliyorum
-
Yeni başlayan altyapısı olmayanlar için a grubu yerine b grubundan 85 üstü almayı hedef koymalarını öneriyorum. Guy'un bile ne zaman geliğ gelmeyeceği şu dönemde alandan 75-84 arası almak mı? Yoksa kpssp3'ten 85 ve üstü almak mı? Sorusunun cevabı kesinlikle p3'ten 85 ve üstü almak. Bir işin olması her şeyden önemli. Kısa vadede b grubundan da olsa atanıp, uzun vadeli planları ertelemekte fayda görüyorum.
-
@antimülakat hocam düz memurluk için kaç p3 puanı yeter?
-
@veblenist bölüme göre değişmektedir. Ama İİBF için 85 ve üstü bir yerlere sokar.
-
@antimülakat aile ve sosyal politikalar bakanlığı p3 le alım yapmayı tercih edip büyük bir sürpriz yaratmış yanında da yds istemişti.
antimülakatında dediği gibi p3 e de çalışmak lazım sağı solu belli olmuyor artık kurumların yanında da ydsniz varsa uzman olabilme imkanınız var
-
@antimülakat ben süreci bilmediğimden soruyorum. Ege bölgesi şehirlerinde de iibfden atanmak için 85 puan yetiyor mu? Bir de B grubunda mülakat var mı?
-
@veblenist hocam hangi bölümden mezun olduğunuz detaylı tablolar atayım size.