2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@asilisletmeci umarım iyi çıkmamız olumlu bir durumdur hocam
-
Bana hangi birimde çalışmak istersin dediler. Operasyonu öğrendikten sonra pazarlamaya yönelmek isterim dedim. Karşımdaki beyefendi bana _ sanki pazarlamaya yatkinliginiz var.dedi . Umarım bu iyi birşeydir.
-
@burc6 umarım hocam hayırlısı olsun hakkımızda
-
@prsnll-adayı-52 bankalar daha çok pazarlama bölümü için çalışan personel istiyor sanırım. Yani araştırdığım kadarıyla operasyonda baskı yok personel rahat ama pazarlamada personel uzun ömürlü çalışmıyormuş. O yuzden bu alanda isaekli olan daha verimli ve uzun ömürlü çalışır diye düşünürler bence. Bir tanıdığım da bana, sorarlarsa pazarlama de, dedi. Daha çok o bölüme personel alıyorlar dedi.
-
- Komisyon bolum uluslararasi ticaret
Kendini tanit
Bolumum hakkinda sorular akreditif nedir cif fob vb tasima yontemleri
Fed neden faiz arttiriyor
Elon musk kimdir sirketinin adi tesla falan
Uluslararasi gumruk kurallarini belirleyen orgut. icc falan ne dedi.
Tarh teblig yani 4t yi sordu tarh nedir
Bir de icinde tevzin olan 4 asamali butceyle alakali bir seyi sordu
Imf baskani
World bank baskani nereli
Hatirladiklarim bunlar
Ama nacizane fikrimi soyleyeyim arkadaslar sakin guleryuzlu olun zaten bilmediginiz sorular illaki cikacak onemli olan konusma sekliniz verdiginiz tepkiler benim ortalama olarak cikarttigim komisyon profili bu .
- Komisyon bolum uluslararasi ticaret
-
Grup mülakatı çok önemli oluyor mu arkadaşlar
-
@sera Bence önemli. Yoksa banka neden o kadar otel masrafina girsin ? Direkt panel mulakatini Ataşehirdeki genel müdürlükte yapardı işi bitirirdi.
-
@ceska %50 olabilir o zaman değil mi .Etkisi olmaz diyen de var da puanlama olarak onu merak etmistim
-
@sera muhtemelen yuzde 50 puanlama olabilir. Belki de daha az.
-
@sera önemli olduğunu düşünüyorum biz yerlerimize oturur oturmaz görevlilerden birisi not almaya başlamıştı bile. Ayrıca kişilik envanterini de dikkate alın derim
-
Arkadaşlar Peki otelde mescid oluyor mu hiç bilmiyorum da? Ya da odaya çıkabiliyormuyuz kılmak için ? 12’de başlayacak mülakat kaçta biter ki? Cevaplayan olursa çok sevinirim
-
8.komisyonda girdim bölüm iktisat
Tüik verilerini sordular.
İşsizlik oranı enflasyon oranı büyüme oranı gsyh mız kaç vb.
Halkbankası aktifi mevduat oranı mevduat toplamı vb.
Maliyeni 4t si
Tasarruf paradoksu
Dünya bankası başkanı kim ? Nereli ?
2018 kış olimpiyatları nerde ?
Merkez Bankası başkanı kim ? Merkez bankası araçları neler ? Görevleri neler ?
Daha bi kaç tane daha vardı ama hatırlayamıyorum hatırladıkca yazarım . -
@cicek33 mescid var hocam görevlilere sorarsanız sizi yonlendirirler benim mülakatın 18.00da bitti grupları karışık cagirabiliyorlar ben müsait bulduğum zamanlarda gidip kildim
-
@solgun öyle mi çok teşekkürler hocam
-
En son mülakat ne zaman?
-
@sera bir arkadaşım geçen yıl uzman oldu halkbankta.. Grup mülakatındaben iyisi bendim hatta atandıktan sonra da arkadaşlar öyle söyledi dedi.. Panel mülakatta 3-4 dakika sürdü ve beni ezdiler dedi.. Sen tembelsin atanamamışsın yıllarca falan demişler soru sormuşlar bilememiş hiçbirini şimdi kendinde ikna oldun mu tembel olduğuna demişler.. Adımı sorsalar söyleyemeyecektim söve söve çıktım torpilsizim ondan dimi lan demiş kendi kendine ağlamış falan.. Bir açıklanıyor başarılı.. Sonra anlıyor ki stres ölçmüşler nasıl tepki veriyor diye.. Ve diyor ki bence grup mülakatında karar veriliyor alınıp alınmayacağına.. Eğer öne çıkamadıysan bireysel mülakatta anlamaya çalışıyorlar dedi
-
@reagan hocam son dediği şey mantıksız değil mi? Arkadaşın grupta başarılı olmasına rağmen zorlamislar. Bu demek oluyor ki tepkiyi ölcmüşler baya. İyi geçmemişse bireysel mülakatta nasıl zorlarlar, isterlerse eğer. Genelleme bana biraz sağlıksız geldi. Bu arada arkadaş şubede hangi birimde hocam
-
Bireysel ya da grup daha önemli diye bir çıkarım yapmak yanlış bence. Gerek Bilgisayarda yapmış olduğumuz testler gerekse grup ve bireysel mulakatlardan alinacak belli yuzdelerle basari durumuna karar verileceğini düşünüyorum.
-
@reagan anlamadım şimdi sakin kalmış o yüzden mi almışlar yoksa sinirlendiğinde belli etmiş mi
-
@reagan aynısı bana da oldu,hatta fazlası.Grup mülakatında galiba en iyisi bendim hatta çıktıktan sonra da arkadaşlar diğer arkadaşlar öyle dedi.ancak panelde,sen kendini ifade edemiyormuşsun,şk ya güveniyoruz,ya bu anlattığın sen değilsin ya da grupdaki sen değilsin vs. 25 dakika falan sürdü.dediğim gibi extrası var.ik,kendini ifade edemeyen bir tip demiş hakkımda.en sonunda ik ile sorun mu yaşadın dediler.bie arkadaşına sorsan,bu kadar zorlanılabiliyormuymuş?belki çok şey istedik senden ancak stresliyiz...