9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
aksam 21.00 da yazdiginiz adreslere yigilalim mi dostlar????
-
Şu uğraştiğimiz şeylere bakin ya yazik ....
-
Arkadaşlar birgün bu kurumlarda söz sahibi olursanız bu günlerinizi unutmayın lütfen.Eğer birgün bu kurumlarda söz sahibi olursam elimden gelen gayreti gösterip bu gibi durumların insanlar için hayal kırıklığı değil mutluluk sebebi olması için çalışıcam.Eğerki bu dediğimi unutacaksam Allah bana nasip etmesin bir yerlere gelmeyi.
-
Bu işi artık Cumhurbaşkanına duyurmak için çaba harcamalıyız yoksa böyle giderse açıklanacağı yok ben yapılacak etkinliğe katılırım Kişiler kimler kime yazmamız gerektiğini söyleyin ben varım etkinliğe her zmnda katılmaya çalışıyorum . Birde SGK daire başkanlarına yüklensek nasıl olabilir diye aklımdan geçirdim en azından kurumda bir söylenti oluşur
-
@htist Hocam bu kullanıcı adlarına yazıyoruz daire başkanlarının adreslerini biliyorsan sen de yaz onlara da yüklenelim.
@saadetoruc @FahriKasirga @hasandogan @oktay_saral @jsarieroglu @msbagli @ztarikdaroglu @SinanUzunpinar @Hayati_Yazici @AvSerefMalkoc @myildirimhan @tcbestepe @RT_Erdogan -
@resetat aynen dostum yazmaya başladım bu kişiler ancak şu bakanların twitterı cumhurbaşkanının twitlerini rt'lemek için kullanması kanıma dokunuyor.
-
eregli42hlletymz@gmail.com Halil Etyemez eski çsgb bakan yardımcısı suan akp millevekili bu adresede mail atılabilir ben bi tane attım ama daha cok mail trafiği olursa illaki bi dönüş alınabilir
-
BİMER den cevap geldi.
BİMER başvurunuz incelenmiş olup 4982 sayılı Kanun uyarınca istenilen bilgi ve belgelerden olmadığından yapılacak herhangi bir işlem bulunmamaktadır.
-
@budageceryahu sanki devlet sırrı dedirten olay.
-
@kai-hitwatari çok ağır twittler atasım var şu bürokratlara ama atamıyorum.
-
@la-casa-de-papel çok net hepimiz aynı durumdayız
-
katılıyorum bir de burdan şansımızı deneyelim @resetat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@htist Hocam bu kullanıcı adlarına yazıyoruz daire başkanlarının adreslerini biliyorsan sen de yaz onlara da yüklenelim.
@saadetoruc @FahriKasirga @hasandogan @oktay_saral @jsarieroglu @msbagli @ztarikdaroglu @SinanUzunpinar @Hayati_Yazici @AvSerefMalkoc @myildirimhan @tcbestepe @RT_Erdogan -
Çsgb insankaynakları ve eğitim hizmetler daire başkanı @halitcagdas .
İşimize yarar mı acaba -
TSE uzman yard. açıklanmış.Aramızdan kaç kişiyi uğurladık acaba
-
-
@gök-kız 4 kişiden 3ü bizim listede var kendilerine hayırlı olsun diyoruz. Allah ÇSGB nin çilesini erken bitirdi arkadaşlarımızın darısı bizim başımıza
-
@drago inşallah en kısa zamanda kurtuluruz️ kazanan arkadaşları tebrik ediyorumm
-
@budageceryahu hocam ne yaptınız bilgi edinmeden direk listeleri mi istediniz aslında iyi fikir ama olumsuz dönüş olması şaşırtmadı
@Drago 5 kişiden 4 ü bizim listede 1200 iibfliden 160 tanesi merkez uzmanlık, müfettişlik vs kazanmış oldu
-
@drago 4 üde var hocam ben hepsinu buldum
-
Ben 1. ve 5.(yedek) arkadaşımızı bulamamıştım sizi ayrıca tebrik ediyorum @hukukcusmith @black