Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@paca08 İtham falan değil hocam. Ben gerçekten merak edip sordum. Siz de cevabınızı verdiniz.
-
@baumol, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@paca08 İtham falan değil hocam. Ben gerçekten merak edip sordum. Siz de cevabınızı verdiniz.
Hayır öyle bir yazdınki Neyse arkadaşlar bahsetmese inan yazardım. Öyle bir yapım yok cidden.
-
@robinson1 benim yazdıklarıma bi daha bak bakalım benim puanını alıp sınava giren o arkadaşa bir tane cevabım var mı yazdığım birkaç ileti tamamen paca08 arkadaşımıza yönelik cevaplar söylediğin konuda en ufak bir fikir beyan etmedim. okuduklarınızı anlamıyor musunuz? neden böyle oluyor ki ?
-
@paca08 Hocam esas sıkıntım forumu sadece tüketmek için kullanan insanlara. Bu tamamen tercih meselesi ama insana kendisini kötü hissettiriyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun Hocam.
-
Benim fikrim bu tür durumlarda biraz daha kendini o kişi yerine koyarak düşünmek lazım. Yani her mülakatta aynı kişiler ya gibi söylemlerle ancak kendinizi yorarsınız. Bu arada neden hep aynı kişiler mülakatlarda sizce ? Acaba hep elendiklerinden olmasın Ayrıca herkes bir olacak değil arkadaşlar. Yani hiç kimse sizin düşündüğünüz gibi düşünmek zorunda değil. Bu durumda en büyük suçlu sistem. Mülakat sistemi değilde puan sistemine göre direk kadro karşılığı atama yapılsa hakedenler hakettiği yerde olacak emin olun.
-
@yasaklı anlıyorum hocam merak etmeyin. Cevap olarak size yazdım ama benim şikayetim genel bu konunun ısıtıp ısıtıp habire önümüze getiren forumdaki arkadaşlara. Kimsenin özel durumunu neyi neden tercih ettiğini bilemeyiz bunun için bu kafadaki herkese lafım. Size özel değil yani. Bol çaba bol dua ile Allah’ın izniyle herkes ‘gönlündeki’ yere gelsin inşallah diyip kendi adıma konuyu kapatayım.
-
@baumol, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@paca08 Hocam esas sıkıntım forumu sadece tüketmek için kullanan insanlara. Bu tamamen tercih meselesi ama insana kendisini kötü hissettiriyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun Hocam.
Sağol hocam inşallah. Bu konuda haklısın ama tercih meselesi kimileri üretirken kimileri tüketiyor. Sen, ben üreten tarafta olalım da gerisi mühim değil. Karınca misali tarafımız belli.
-
Takipçilerimden @shady1 Ben artık bu konularla ilgili hiç bir şey demeyeceğim bir türlü öğrenilemedi çünkü insanların özel yaşamlarının ne gerektirdiği nasıl bir şeyle başetmeye çalışıldığı değişen koşullara göre kimsenin eşek gibi ders çalışmaktan memnun olmadığı ama mecbur olduğu durumu.. oyüzden siz de boşverin diyeceğim ama zamanınız çoksa boşvermeyin takip edin yorum yapın günah alın düşüncesiz davranın falan.. tercih meselesi yani..
-
Takipçilerimden @iibfli_keynes olmuyor böyle hatalar denetçiliğe dün girmedim bak orda bir hata var hemen takibini iyi yap düzelt lütfen hatanı özgüvenli olmak iyidir size de tavsiye ederim, Allah hepinizin gönlüne göre versin nasıl ki ben sizin gönlünüzü bilemiyorsam siz de benim gönlümü ve yaşamımı bilmiyorsunuz..bunu anlamak çok zor olmasa gerek ama olmuyor işte. Girdiğim her yazılıya değer verip elimden geleni yapıyorum çünkü istemediğim yere başvuru yapmıyorum, ve yine girdiğim her mülakatta kazandığım ve haber beklediğim yerleri bir bir sayıyor ve açıklıyorum komisyona, durumumu anlayan bilen ve tercih eden komisyon olumlu sonuçlandırıyor burda bakın ne size ne kimseye bir açıklama yapılma mecburiyeti doğmuyor bilmiyorum daha ney nasıl anlatılır, birazcık kendimize odaklansak birazcık nefes alıp günah almasak her şey çok daha güzel olacak aslında.
-
@paca08 tercihlerimiz bile eleştiriye tabi tutulurken yaşadığımızı anlatmak nekadar zor Hocam öyle değil mi.. Maliye Bakanlığı bünyesinde olup da hiç bir şey demeden birbirini anlayabilen insanlar olmak bile bukadar inanılmaz geliyor. Bizler de dediğiniz gibi başlamadan belki (böyle ağır insafsızca olmasa da!!!) önyargılıydık çalışan ve sınava girenlere ama insan ancak yaşadığını biliyor ve şu zorlukla çalışmaya devam ediyor. Hiç bir şekilde tanımadığım ve aşina dahi olmadığım sizden ben özür dilerim arkadaşların yaptığı ayıp dolayısıyla kusurlarına bakmayın onlar da elbet birgün aynı şeyi yaşayacak veya hissedecekler.
-
@yasaklı Allah aşkına ya tanıdığı biriymiş işimiz gücümü Yok zaten bizim toplaşıp forumlarda birbirimizi kolluyoruz, bunun tespiti hiç merak etmeyin bir çok kullanıcı için yapıldı bu forumda ve hesapları kapatıldı, bırakın şu çocukluğu artık merkez uzmanlık sınavında sayfanın geldiği hale bakın tebrikler !!!
-
Millette de ne özel yaşam varmış. Sanki digerlerinde yokmuş gibi. Diğerlerinin işe ihtiyaci yokmuş gibi ... Birinin çikip da özel yaşamini bahane edip , o işten bu işe geçmeyi meşrulaştirmasi çok anlamsiz geliyor. Üstelik bu biraktigi kurumlari en az onun kadar hak eden ve mulakatlarinda elenen onca insan varken. . .
Hep dediğim gibi ne istediğini bilmiyo bazi insanlar.
Diyecek cok sey var da iste....Bunlar da anlayana bi sey ifade eder. -
@yldzkrc Ne seni takip ederim ne de şahsen tanırım . " istemediğim yere başvuru yapmıyorum" diyorsun, benim gözüme çarpan da tam olarak buydu . İstediğin yerlere başvurduysan kazandığın halde neden ısrarla yeni yeni yerlere geçmeye çabalıyorsun ? Benim yaşamım deyip tos pembe martavallarla kendini kandırmaya devam edebilirsin ama en azından "bir dk durun bir şey denicem" desen bile geçerli sebebin olur kimse karışamaz ancak keyfe keder her sınava girip,kazanıp gitmeyenlerle etikliği, günah almayı tartışmam . Burda kaç kişi eleştirdi seni . Sürekli birileriyle tartışma halindesin ama hala sıfır hatalıyım diyorsun . Ehh be kardeşim biraz objektif ol . Ayrıca benim rahatlıkla puanım yeteceği halde vmy ye kdgm ye vb. başvurmadım çünkü gidip çalışmayacağım yerlerdi. Tekrar söylüyorum ; kazanırsam çalışacağım yerlere başvurdum diyorsun ama kazandığın halde neden kalmayı tercih etmiyorsun da sürekli sağa sola girmeyi zorluyorsun ? Hayali sadece vmy olan bizzat arkadaşım vardı, çocuk yazılıdan iyi puan aldığı halde mülakatta elediler . Belki sen ve senin gibi davrananlar olmasa o kişiyi alacaklardı . Kadınların bu konuda hırstan gözünün kör olduğu, erkeklere nazaran her sınava girmek için daha fazla çabaladıkları aşikar ama sen bir hayli göze çarpıyorsun. Fazla egoistlik bir süre sonra kalbi köreltir benden sana insani bir tavsiye. İstersen saldırmaya devam et, günahlarınla başarılar.
-
sınav giriş belgesi mail i gelmiş arkadaşlar. bu başlıktı değil mi karıştırdıysam kusura bakmayın. hayırlısı.
-
@lasans yeni mi geldi
-
Bana gelmemiş? Başka var mı gelmeyen?
-
@keymarsh listedeki sıraya göre tek tek atıyorlar hocam. Bekleyin, gelecektir
-
@lasans bana gelmedi. Sınav yeri neresi ?
-
@nfs yine aynı yer ya dağın başının sonu
-
@iibfli_keynes arkadaşınız kaybetmiş olabilir hocam başarılı sayılsa yedeğe girerdi bu arkadaş başka kuruma geçerse çağırırlardı onu.Yanlış düşünüyorsunuz bence çalışma ortamları,illeri rotasyon durumu , mesleki tatmini, maaşları farklı kadrolar söz konusu burada. Hiç yapamam denilen bir meslekle istemesemde çalışabileceğim ayrımı var. Çoğunluk işsiz burada hayali merkez kadro veya müfettişlik olan biri başka hiçbir ilana başvurmasın mı yıllarca onu mu beklesin. Herkes iyi kötü bir yere atanıp işe başlama peşinde. Esas sorun listeye girip keyfi sınava girmeyen arkadaşlarda hak öyle yenir .