2017 Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Bugün Sayın Ombudsman Şeref Malkoç Bey de yaptığı açıklamada Ocak ayında dile getirdiğimiz takvimi teyit etmiştir. 2017 Haziran Uzmanlık sınav döneminden sonra yeni promosyon için alıma çıkılacağını dile getirmiştir.
Sınava ve mesleğe dair tüm bilgileri içeren Meslek Tanıtımı için; http://forum.tercihiniyap.net/topic/702/meslek-tanitimi-kamu-denetçiliği-kurumu-uzman-yardımcılığı-hakkında-her-şey
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun dostlar.
-
Yeri alalım
-
KDK'ya kpss geçerlilik süresinin 2 yıldan bir yıla düşürülmesinden dolayı hak ihlali olduğunu belirten bir dilekçe verilse sizce işe yarar mı ? Vereceği kararı ÖSYM dikkate alabilir mi ? Bu yolu şimdiye kadar sanırım kimse aklına getirmedi bu yolla bir tavsiye kararı verdirebilir miyiz?
-
Korkuyorum sormaya ama en düşükkaç puanın şansı var
-
2016 puanıyla mı olacak acaba?
-
@autumn aralikta demis 2017 yani.
-
@busus bundan da olduk yani
-
2016 sandım bir an kusura bakmayin
-
@autumn nasip hocam...
-
Yeni puan türlerinden tahminen hangi puanla alır? Ya da hazine gibi bölüm bazlı puanlama mı yapıyor? Son olarak 2017 de asgari kaç puan almak lazım sizce @paretowilfredo
-
puan türü belli mi ?
-
Bekledigim sinavlardan biriydi. Heycanlandim ama puan surem bitecegi icin yine almaliyim ust bir sey:)) off insallah 2017 bizim senemiz olur
-
@paretowilfredo hocam peki bir sey soracagim. acik uclu sinavin tek ornegini kaymakamlikta gordum. Ondada cok basarili sayilmam , bu sinavin formatida kaymakamliga yakin mi. Yoksa daha mi elastik cevaplar?
Birde kamu yonetimi bolumu icin herhangi bir kpss kitabindan calissak yeterli olur mu sence -
Kaç kişi acaba bilgisi olan var mı? Hukuk ağırlıklı mı olur puan türü?
-
@haytanınbiri tahminimce hukuk ve kamu yönetimi ağırlıklı puan türünü seçecektir. p-6 , p-30 , p31 üçünden birisinin olacağını düşünüyorum. Belki de 3-4 tane puan türü seçebilir ki bu şekilde yapması daha muhtemel
-
Arkadaşlar bu ilanla ilgili gelişme yokmu?
-
@paretowilfredo İlanla ilgili bir gelişme yokmu bilgilendirebilirseniz seviniriz.
-
yeni bir kurum eleman alınacağı söyleniyordu ama sonradan ses cıkmadı.
-
@blocker Dostum Mart ayindan sonraki kpss ye kadar olan donemde gelmesi muhtemel. Ancak sarkma ihtimali da var. Alim plani mevcut kurumun yilsonu olacakti bu alim ancak sarkti. Beklemedeyiz.
-
@paretowilfredo Teşekkürler beklemedeyiz.