TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    2620639
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bonus Yasaklı @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy kurum içi sınav mı kabul edilmemiş yoksa bize yönelik yapılan kadro ihdası mı ?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        SonerY @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy bu vekil neyin derdinde ? Sürekli bi sözde kurumiçi uzmanlık sevdası !!! zaten bu kurumiçi uzmanlık saçmalığını hep aynı vekiller dile getiriyor.madem o kadar istiyorlar uzman olmak bassın gitsin herkes gibi KPSS-A'ya çalışsınlar !! dışarda bu kadar adam aç,işsiz dolanıyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • D
          duymhuyguy 2018 kpss @bonus Son düzenleyen:

@bonus yok. Kanuna ek olarak kurum ici gelir uzmanligi eklensin talebi vermis komisyona ancak kabul edilmedi. Bakan Agbal destekliyorum fakat tasari genel kurula gidene kadar tartisacaz demis. Oyalamis bir nevi. Bence secimde getirecekler onlara bu kanunu, bu sozun altinda kalamaz er gec gelecek kurumici sinav fakat guy gelmeden kurum ici gelmez ben onu sezdim.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • B
            bonus Yasaklı @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy benim anladığımda seçim dönemine saklanıyor. Şimdi çıksa bile sınav anca sonbaharda olur.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              monetarist Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu guy ne zaman gelicek ya ? Nisan da mi olucak ilan acaba gene

Duryy M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Duryy
                Duryy @monetarist Son düzenleyen:

@monetarist Bu soruya bakan bile cevap veremez.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • M
                  meç @monetarist Son düzenleyen:

@monetarist guy diye bir mesleği unutmamışlarsa yaparlar ama bana unuttular gibi geliyor

Denetleyenleri kim denetleyecek?

• M
                    monetarist Son düzenleyen:

Ramazandan sonraya kalırmı acaba ? Belirsizlik devam ediyor

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • M
                      mbguy @monetarist Son düzenleyen:

@monetarist kendi yorumum ramazandan sonraya kalırsa KPSS den de sonraya kalacağı Hocam. Acaba iki KPSS ile mi alım yapmayı düşünüyorlar?
                      Bilen arkadaşlarıma sormak istiyorum. Guy tarihinde hiç tek KPSS ile alım yapıldığı oldu mu?

Ya güllerin açacağı vakti sabırla beklemeli ya gül bahçesi düşlememeli.

F İlanbekleyenbiri 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • F
                        füreya @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy kpss sonrasına kalır mı bilmiyorum ama ne üzerine konuşulsa, her şeye "kpss sonrası" denilmeye başlandı. Kpss'den sonra maliye alım patlaması mı yapacak her ay sınav mı yapacak nasıl bir öngörü ile bunu söylüyorlar buna anlam veremedim. Mhuy, muy, guy, duy, dguy, vmy.... hepsine herkes kpss sonrası demeye başladı. Şu ana kadar gelmedi evet ama bi bakalım nisana kadar, nisan sonuna kadar, neler olacak göreceğiz... belki de haklı çıkarlar bilmiyorum ama her şeyin kpss sonrasına da kalması bana afaki geliyor açıkçası. En azından 1, 2 tanesi kpss öncesi olacaktır diye tahmin ediyorum. Bunu kimseyi hedef alaral ya da eleştirmek için de yazmadım. Bunu da belirtmiş olayım. Herkes gergin haliyle, bazen gereksiz alınmalar olabiliyor. Kendi düşüncemi yazmak istedim. Hayırlı cumalar.

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • İlanbekleyenbiri
                          İlanbekleyenbiri @mbguy Son düzenleyen:

@mbguy bu iki Kpss olayını ben de düşündüm. Ama hiçbir zaman Kpssden sonra gelmediği olmadı. 2016 Kpssnin geçerliliğini 1 yıla düşürmenin cezasını umarım biz çekmeyiz..

• M
                            Maesteo Son düzenleyen:

Geçen senede Nisan başı gibi geldi hemen KPSS sonrasına kaldı diye düşünmemek gerek bence boş geçmeyecek.

• E
                              EnverYesevi @füreya Son düzenleyen:

@füreya Bu sene kpss öncesi bir alım olacağı fazlasıyla muhtemel ne olur - kaç kişilik olur sanırım bunu sadece ilanla beraber bunu bilebileceğiz. Ama dediğiniz " kpss sonrası gelecek asıl ilanlar" kısmı fazlasıyla aşikar. Malum 2019 seçim dönemi.. Bakan beye en yakın isimlerden birisinin açık ve net söylemidir "2018 kpss den alabildiğiniz kadar yüksek puan almaya bakın.."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • H
                                hedefsgk Son düzenleyen:

sınavdan önce guyda dguyda vmy gelecektir ve bu alımlar sınavdan sonrada devamı gelecektir kimseyi mağdur etmezler beklentim odur asıl mesele kurum sınavına hazırlıklı olmaktır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • G
                                  gmzankr066 Son düzenleyen:

Ben de mutlaka KPSS öncesi guy gelicene inanıyorum ha az ha çok ama mutlaka diyorum (tahmin )

66’dan selamlar 🖐

• M
                                    maliyeci123 Son düzenleyen:

Arkadaşlar konuyla alakasız ama bu sene ösymnin düzenledigi sınavlara yeni çipli kimliklerle mi girmek zorundayız ? Bilgisi olan var mı?

D burcuburcu 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • D
                                      duymhuyguy 2018 kpss @maliyeci123 Son düzenleyen:

@maliyeci123 eski kimlikler 2020 ye kadar gecerli o yuzden boyle bi karar alinamaz ve suanda yok

• burcuburcu
                                        burcuburcu Yasaklı @maliyeci123 Son düzenleyen:

@maliyeci123 ben en son e yds'ye girerken eski kimlikle girdim. İtiraz eden olmadı.

• D
                                          duymhuyguy 2018 kpss Son düzenleyen:

Arkadaslar nisan 20 sine kadar bir ilan gelecek. Guy son yillarda tek seferde alima cikiyor ama bu onemli degil cunku ortalama 2000 alim yapiyor her sene,kac alim geldigine degil toplam alim sayisina bakin. O yuzden telasa gerek yok yipratmayin kendinizi. Ayrica mart sonuna kadar dguy ve vmy de meclisten gecmis olacak kanatimce o ilanlardan biri de nisanda gelecek.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • M
                                            meç @duymhuyguy Son düzenleyen:

@duymhuyguy şimdi az alalım seçimden önce çok alırız mantığıyla düşünmezler inşallah. Bende ortalama olarak düşünüyorum o yüzden 1500 2000 kişi bekliyorum

Denetleyenleri kim denetleyecek?

• 1
                                            • 2
                                            • 156
                                            • 157
                                            • 158
                                            • 159
                                            • 160
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 158 / 607