Fenerbahçe - Galatasaray 17.03.2018
-
Yılın derbisi dostlar. Ne olur, kaç kaç biter? Bir Galatasaraylı olarak 20 yıllık çilemiz biter mi? Benim içimden skorlar ilgili geçenleri söylemek istemiyorum ama sanki o sene bu sene gibi geliyor. Siz ne dersiniz?
-
@antimülakat gs kazanır, beşiktaş akbilspora kaybederse şampiyon galatasaray diyebiliriz
-
@antimülakat her sene umutlu oluyoruz sonra Kuyt muyt gol temkinliyim bu sene sessizce bekliyorum
-
Kavgalı küfürlü olmasın derbi kimin olursa olsun.
-
@krtalprn kuyt atsa yine iyi. Hasan Ali, Selçuk Şahin gibi yılda 2-3 golü olan futbolcular bu maçta gol atıyor. Biraz genç olsa sırf şu maç için Shevchenkoyu transfer edelim teklifinde bulunacağım.
-
@antimülakat inşallah o sene bu senedir
-
arkadaşlar o sene bu sene diyeli 19 sene oldu 20.yi kutlamaya hazırım açıkçası bu derbi futboldan daha fazlası futbola bakarsak yenmeniz lazım ama ortaya değişik faktörler giriyor 19. yılınızın verdiği psikolojik baskıyla çıkacaksınız ve fenerbahçe galatasaray derbilerine gerçekten özel hazırlanıyor psikolojik avantajın daha önemli olduğu bir maç olacak açıkçası 20. sene de yeneceğinizi düşünmüyorum en fazla beraberlik alırsınız
-
Galatasaray yenerse Fbnin elinde başka ne kalacak? Ayrıca psikolojik üstünlüğün Fbde olması bi tuhaf gerçekten. Daha 5 sene evvel en büyük rakibin kendi sahanda karanlıklar altında gözünün içine baka baka Şampiyonluk kupasını kaldırmış:)
-
3-1 fener yener bjk şampiyon olur
-
@walrass06 ağzından bal damlıyor güzel insan.
-
Gs 2-1 alır şeytanın bacağı kırılır 16 yıl sonra
-
..........
-
Lines çok büyük sıkıntı. Adam topu ayağına aldı mı hemen üzerinden atmaya çalışıyor. Sanırım GS futbol kariyerinin sonu olur. Maç her zaman ki gibi: İnanılmaz bir pres, Aykut Kocamanın gereksiz eyyamcılıklari vs. İnanılmaz bir futbol yerine sıkıntılı bir derbi izliyoruz.
-
@antimülakat gomis varken başka futbolcunun adı geçmez sahada
-
Bu golde kaçıyorsa sonra büyü yok, muska yok deniyor.
-
Biz beşiktaşlılar için bundan iyisi fenerbahçe’nin yenmesiydi ki o da çok zordu zaten.