Kardesim Ankarada iken son sordugumda sorusturmalar son asamada idi. Bence yakin artik malesef sehirde degilim artik net bilgi almak zorlasti biraz ama yine gelmezse bir haber salariz
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@mariapuder bir ufak duyumda denebilir hocam ama biliyorsunuz sgk denetmenlikte başkan açıklama yaptı o açıklamadan sonraki hafta açıklandı. Bunun altını çizelim de???
-
@Antimülakat hocam merak etmeyin açıklanmazsa da hani açıklanacaktı??!!11 diye darlamam:)
-
@Antimülakat inşallah artık
-
@Antimülakat insallah hocam. Ben baskanin her sonuc aciklanmadan once twitter dan yazacagini zannetmiyorum. Sonucta denetmenlikte asiri twit yagmuruna tutuldu. Duyum demenizi onemsiyorum. Arkadasin dedigi gibi olmasa da sizlik birsey yok.
-
Eyvallah dostlar. Durum böyle bakalım umarım bir an evvel açıklanır da sizlerde daha sonrası için bir rota çizersiniz.
-
@Antimülakat Sağolun hocam bekliyoruz heyecanla.
-
Bu hafta sonuna kadar bekleyeceğim. SGK Uzman Yardımcılığı olursa denetmenliğe başvurmayacağım boşuna. Umarım açıklarlar da kazanan arkadaşlar boşuna diğer arkadaşların başvurma hakkına engel olmamış olur.
-
Artık bir netlik istiyoruz.Şu gün açıklanacak diye, beklemekten çok sıkıldık artık.
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/82?page=5 herkes bu baslıga ııbf ohal ılan edıyor
-
Siteye girilmiyor. Heyecan yapsak mi?
-
@posner ben de giremiyorum şuan ama bugün kurumu aradığımda bizim sonuçlarla ilgili bi gelişme olmadığını söylediler.
-
Yapılandırilan borçların taksit ödeme süresi ertelenmiş onla ilgilidir siteye girilmeme sebebi diye düşünüyorum
-
@lisbeth evet dediginiz gibi.
-
Belli bir saatte toplu tweet atsak ?
-
Haftanın ortasına geldik
yok mu bir duyum falan dostlar ? Merak içindeyiz
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/162?page=9 buraya kardeslerım yarın saat 20,00 da etkınlık var ısteyıp alacagız yoksa her turlu sıstem degısıklıgıne kobay olduk
-
@paretowilfredo üstad yok mu bir gelişme ? Perşembe günü geldi çattı
ilk hafta bitiyor
-
Kardesim Ankarada iken son sordugumda sorusturmalar son asamada idi. Bence yakin artik malesef sehirde degilim artik net bilgi almak zorlasti biraz ama yine gelmezse bir haber salariz
-
@paretowilfredo teşekkür ederim kardeşim sağ olasın
-
Açıklansın artık..