Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
https ://chat.whatsapp.com/EIcQRvlKquF4O0aCR8mFlP
-
arkadaşlar lütfen şu watsapp linklerini ve telefon numaralarınızı lütfen özelden paylaşın biz bu platformların sorumluluğunu almayı istemiyoruz.
-
ARkadaşlar o değil de aklıma bir şey geldi. Gerçekten cevabını merak ediyorum. Mulakat için zemin kata indirildiğimizde beklediğimiz oda niye öyleydi. Sol taraf kırmızı düzenli ve sağ taraf mavi dağınık. Hayır yoksa bu da mı bir sınavdı. Eğer öyleyse çok hinsiniz İK
-
@hdbekosa hocam gronholm metodu isminde bir tiyatro oyunu vardı siz bahsedince aklıma o geldi.
-
@burcuburcu Oyundan haberim yoktu. Biraz internet araştırması yaptım. Ekşi de yazılanlardan anladığım güzel bir oyunmuş. =).tanıtım videosu da youtube da var.
-
@hdbekosa hocam zemin kat dediğiniz hangisiydi, bir de bu ayrıntıyı nasıl fark ettiniz, bir tek ben mi es geçtim çok mu dikkat çekiciydi...
-
@falanfilan belediyenin önündeki girişin olduğu yer değil. Yandan geçtiğinizde oradaki giriş. Hayatın olağan akışına uymuyordu. Girer girmez göze çarpıyordu zaten. İnsanı doğal bir tercih yapmaya iten bir yanı vardı.
Hatta entresan gelecek bir şey daha dikkatimi çekmişti. Nasılsa sonuçlar bellidir. Onu da soyleyim. Komisyon odasında bir tane döner sandalye vardı. 3 komisyon üyesi bu sandalyelerde otururken. Bana oturmamış için verilen sandalye bu üç komisyon üyesinin sandalyesiyle aynıydı. Komisyon başkanı döner sandalyeye oturuyordu. Başka arkadaşlardan şunu duymuştum. Komisyonda bana döner sandalye verdiler heyecandan dönüp duruyordum cinsinden laflar. Dönmeyen koltuklar çok rahatsız ve insani strese sokuyor. -
@hdbekosa hocam bu yaptığınız çıkarmları hic anlayamıyorum, beynim allak bullak oldu. O heyecandan ben ya dikkatsizdim ya da siz baya iyi gozlemcisiniz maşallah.
-
@falanfilan yanlız değilsin. bende hiç bi şey anlamadım
-
@falanfilan Tabiki o an farkına varamıyorsun. Farkına varmaman için üzerinde baskı kuruluyor hatta o kadar ki kafayı bile kaldıramıyorsun. Ama tabiki görsel hafıza önemli.
Hatta ve hatta mulakat sırasında yapılan oyunların tek tek analizini yaptım. Nerede yemlediklerini nerede sınadıklarını filan filan. -
@500t evet oturduğum sandalye dönüyor muydu sabit miydi hiç bir fikrim yok, ilk mülakat olunca heralde bu yüzden böyle oldu, bi dahakilerinde inş dikkatli olmaya calisacam
-
@hdbekosa hocam belki büyük holdinglerin mulakatlari dediğiniz gibi adayı her yönden sinayabilir ama halkbank in boyle şeyler yaptığını zannetmiyorum. Sadece tek yaptıkları paneldeki komisyonların kendi stres tepki ölçme deneyleri o kadar. O da zaten mülakat yapan herkesin başvurduğu bir yol. Tabii bu benim düşüncem. Dediğiniz gibi de olabilir
-
@falanfilan benim de ilk mulakatti. Hatta içeri girdigimde soktaydim. Oha Beko buralara kadar geldin lan diyorum kendime askerden yeni gelmenin etkisi olabilir malum nöbette araziyi ezberle olağan akışı öğren sonuçta canın buna bağlı. Mesleki deformasyon yani
-
@hdbekosa hani derler ya "sen çok fazla film izlemişsin" onun gibi bir şey
-
@falanfilan İK sonucta kendi disipllininin kölesi. İk çalışanları metodlardaki gelişmeleri takip ediyordur.İşini severek yapan insanlar var
-
@hdbekosa doğrudur hocam panelde bizimle ilgilenen 2 kişi çok iyidi. Her sorumuza ve olabilecek sorunlarımıza karşı hep bir şeyler söylediler. Çıkarken geçmiş olsun demeleri bile aklımda.
-
@sagbeg geçen sene perşembe açıklanıp pazar eğitim için otele giriş yapıldı
-
İnsan kaynaklarını arayan oldu mu ?
Herhangi bir duyumu olan var mı ?
Açıklasalar da biz de rahat etsek. -
mufettıslıkten elenen herkese ıstısnasız uzmanlık teklıfı yapılacak mı ? bu konuda fikri olan var mı?
-
@sinek edilmeyen kişiler var hocam istisnasız edilir seklinde degil