Reklâmlar sıkmaya başladı!!!
-
@möözun bu bir mesaj olabilr
-
Google play store'a giriyosunuz
Free Adblocker Browser'ı yukluyosunuz.
Telefondaki Chrome'un yerine bunu tasiyosunuz ve kullaniyosunuz simgeleri bile ayni
Artik hicbi reklam onume cikmiyo site tikir tikir isliyo siddetle tavsiye ederim -
Reklam sıklığı azalmış olmalı dostlar. Bu konuda müdahale yaptık.
-
@meltem_90 söylediğiniz iyi olduğu oradan gelen trafiği engelleyelim
-
evet şimdi düzelmiş dün girince reklamın yanı sıra sayfa kendini yeniliyordu. çok şükür bugün iyi
-
@busus dün firmayı aradı arkadaşımız, reklam firması biz paneli reklam verene sunuyoruz onlar reklam bütçesi, yayınlanacağı süre ve yayınlanacağı site türlerini seçiyor ancak para çok süre az olunca ortaya böyle sonuçlar çıkıyor demiş. Bir telefon zinciri sonrası yaklaşık 2-3 saatte durum düzeldi
-
@burcuburcu o zaman tüm emek veren, uğraşan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz
-
Dostlar gördüğünüz üzere ty'de yaptıklarımıza karşı, bazı istenmeyen durumlara ön yargıyla yaklaşmak, bizi daha büyük çıkmaza sokabiliyor. Reklam panellerini biz uygun yerlere yerleştirdikten sonra kontrol bizden çıkabiliyor. Maalesef herkes bu reklamların tamamen ticari kaygıyla arttırıldığından dem vuruyor ama kimse nedenini sorgulamıyor? Elimizden geldiğince hassasiyetlerinize itibar ettiğimizi bilmenizi isteriz. Sizlerden de teknik sorunlarla boğuşurken bunları çözene kadar sabırlı davranmanızı bekliyoruz.
-
Siteyi genellikle mobil kullanıyorum, reklamlar ayarında şu anda ve yenileme durumu yok. Sadece menüler açılırken tutukluk yapıyor. Düzenleme için teşekkürler.
-
@hayatım-sınav sonradan düzelmeye başlıyor bende şu an sol alttan fırlayan reklam hiç gelmiyor. Bir kaç güne düzelecektir. Bir de yandex indirdim menülerle ilgili problemi de çözdüm
-
@antimülakat aynen benim yaşadığım tutukluk da girişte oluyor, daha sonra normale dönüyor. Daha önce olmuyordu bilinsin istedim sadece yoksa sıkıntı yaratmiyor benim açımdan
-
Mobilde de opera kullanın otomatik engelleniyor reklamları zaten. Bana ilginç geliyor milletin reklamlardan bahsetmesi
-
Yönetici dostlar ben mobilden giris yaparken bir sıkınti yoktu.Mesajlarimadan bildirimlerime kadar her sey normaldi.Son 3 gündür forum bnde surekli sayfa yenilemesi hatası veriyo.Ve mesajlarimi bildirimlerimi goremiyorum
-
@zenginmemur, bahsettiğin sorunlar hala devam ediyor mu?
-
@maverick hocam suan sadece bildirimler gözukmuyo mobilden girince sayfa yenilenmesi durdu gibi ancak dün devam ediyordu
-
Bende de aynı sorunlar vardı, yandex yükledim oradan devam ediyorum.
-
@maverick simdi yine aynı sorun basladi sayfa sürekli yenileniyo
-
@zenginmemur ben şu an iOS tan giriyorum yenileme problemim yok bir kurumun internet altyapısını mı kullanıyorsunuz yoksa telefonunuzdan bağlanıyorsunuz
-
@maverick telden
-
Normal android telefondan giriyoruz ama sol üst ileti bölümü açılmıyor.