Gelir Uzman Yardımcılığı'nda Kurum İçi Yükselme OYUNU!
-
Hepinize merhaba dostlar. Bugün siz İİBF'lilerin üzerinden bir şekilde varlığını sürdüren sitelerin "Gelir İdaresi'nde Kurum İçi Devlet Gelir Uzman'lığı" mümkün olacak şekilnde haberler yaptığını gördük. Bunun üzerine sürece dair yaptığımız araştırmalar ve de bazı dostlarımızın verdiği detaylarla durumun tamamen, KURUM İÇİ kadro kovalayanların ayak oyunu olduğunu anladık. Ortada dolaşan evrakın bu yükselmecilerin hazırladığı bir taslak olduğunu öğrendik. Ancak haberlerde görebileceğiniz gibi sanki bu bir Maliye Bakanlığı tasarrufuymuş gibi lanse edildiğini gözlemledik.
Şunu söyleyelim dostlar, birileri çıkarları için bir algı oluşturmaya çalışıyor. Oradaki 4500 Kadro SİZİN HAKKINIZ! Birileri bu hakkın üzeirne asgari emekle konmanın peşinde. Hakkınız yedirmeyin ve bu algıya müsade etmeyin.
9 Ay'dır ilan bekliyorsunuz Bakanlıktan ve her gün ders çalışıp emek veriyorsunuz. 4500 kadro sizin iki senelik ilanınızdır. Bunu kimseye böyle basit şekilde yedirmemelisiniz. Biz üzerimize düştüğüne inandığımız görevi yaptık gerek soruşturmamızla gerekse bunu şimdi haberleştirerek. Sizlerden ricamız, kendi hakkınız için bu haberi yaymanız ve bu konuyu her mecrada dile getirmeniz.
Kurumu içi meselesine sizin yanınızda görünüp, sizden nemalanarak alttan alta destek verenler de görmelidir ki, sizin hakkınız olan siz istemezseniz bu oyunlarla sizden alınamaz.
Bu konuya kendiniz için hassasiyet gösterin dostlar.
İlgili haberimiz;
https://www.tercihiniyap.net/haber/gelir-uzman-yardimciliginda-kurum-ici-sinav-oyunu
Biz haberi facebook twitter instagram üzerinden de yayımlayacağız.
Hesapları şöyle bırakıyorum takip edip destek olmanızı bekliyorum dostlar.
https://twitter.com/tercihiniyapnet
https://twitter.com/TY_WilfParetohttps://www.facebook.com/tercihiniyapnet/
https://www.facebook.com/groups/tercihiniyap/ -
Tık kazanma cahilliyle kendini yeyip bitiren site. Bu saçma sapan haberlerle binlerce mezunun umut hırsızlığını yapmaya ne gerek. Doğru, tarafsız ve objektif olmak bu kadar ucuz olmamalı bu memlekette. Teşekkürler @paretowilfredo kardeşim
-
Hocam gayretiniz için sonsuz teşekkürler. verdiğiniz bu emeğin bir karşılığı yok minnettarız.
Meseleye gelince haberin yayılması için elimizden geleni yapalım tabiki. Ancak kademeye de daha somut adımlarla girelim. Somut adım atalım arkadaşlar bu haberler havada kalmasın. Onların hamlelerine onlar kadar cüretkar olmadan cevap veremeyiz. 4500 ne demek ya? buyrun arkadaşlar arayalım hakkımızı ne gerekiyorsa yapalım. Gerekirse toplanalım Ankara da. illa Ankara da olmaya gerek yok Hatay dan kalkıp geleceğim. Hem bizim için hem de geriden gelen arkadaşlar için onların da önünü açalım hadi arkadaşlar. Üstadım siz de ayarlamaya çalışsanız gerekirse Meclis e kadar gitsek? -
-
@kaimoğlan Dostum Ankara'da olmadığımdan benim iştirakim malesef çok olası değil Ancak Ankara'da yaşayan dostlarımız aktif olabilirler bu süreçte.
-
@paretowilfredo aynı tepkiyi sgk denetmenlerinin müfettiş olma isteğiyle ilgilide göstermen dileğiyle.
-
Yalnız bu başlıkta o tepkinin pekte verilmediğini görüyorum hocam. Sonra niye kadro yok niye atanamıyoruz, niye hep aynı kişiler sınava mülakata giriyor dersiniz. Böyle devam edin arkadaşlar bravo !!!
-
Güzel demişşin hoş demişsin kardeşimde ne hakkından bahsediyosun yenmeyen hak mı kaldı onlar ne diyorsa o oluyor biz garibanız gel derlerse geliyoruz git derlerse gidiyoruz ayrıca bu dediğin şeyler için uğraşanların çoğu önceden hak yemiş insanlar önceki mülakatta hakkımız yendi elendik noldu kimin umrundaydık ağladık oturduk yerimize takan oldu mu yok onlar ne derse o oluyor kardeşim ben istersen ölüyüm kimsenin umrunda değilim bu devran böyle gelmiş böyle gidecek devletimiz gel derse gelir vatanımıza alnımızın akıyla sonuna kadar hizmetimizi yaparız yok derlersede bekleriz... @paretowilfredo
-
@varoufakis Dostum ben denetmenlerin müfettiş olmasını doğru bulmuyorum. Ancak 3600 Ek göstergeyi iş yükü itibariyle gerçekten hakettiğini düşünüyorum. Keza yerel denetimden ziyade bölgesel denetimin avantajlarını da hesap ederek Grup Başkanlığı ve belki denetçi ya da kontrolör gibi bir unvan ile reform savunuyorum. Keza bu da yukarıda bahsettiğimiz durumla kıyas edilecek bir durum değil bence. Çünkü meslek tanıtımında da bahsettiğim üzere çok ciddi iş yükü buna bağlı olarak da ciddi sorumluluğu olan bir meslek denetmenlik. Bu noktada farklı görüyorum açıkçası iki durumu.
-
İlgin ve desteğin için teşekkürler pareto. Yazık, bu ülkede genç olmak zor
-
@paretowilfredo tartışmayı gereksiz yere uzatmak istemiyorum ama devlette doğrudan vatandaşa hizmet veren bir birim değilsen iş yoğunluğu da yoktur.
-
Ben 2 senedir gelir uzman yardımcısı olarak görev yapıyorum, böyle bi tasarını uygulanması kesinlikle dışarda bekleyen arkadaşlarımıza haksızlık olur. Merkez uzmanlık isteyen gelir uzmanı varsa diğer şartları da tutuyorsa girsin tekrar kpss ye alsın yeterli puanı başvursun. Bizim kurumdaki, kurum içi eleman devşirme merakını da hiçbir zaman anlayamayacağım. Şoförü, hizmetliyi, vhki leri gelir uzmanı yapmışlar zamanında, bunları şimdi de merkez uzman mı yapmaya çalışmak ayıptır, günahtır.
-
@varoufakis Son olarak şunu söyleyeyim. En çok vatandaşla iç içe mesleklerden birisi söz konusu. Meslek sahada ve vatandasla.surekli muhatap olunarak icra edilen bir meslektir Gerek denetim aşaması olsun, gerek ifade alma süreçleri olsun, iş takibi yapan şikayetçi,işçi ve işverenler olsun vatandasla surekli olarak karsi karsiya olunan bir meslektir. Evrak ve raporlama kisimlarini bir kenara koyarak sadece vatandasla muhataplik kismimdan bile degerlendirerek soyledigin kritere en uygun kariyer meslek oldugunu belirtmek isterim. Derdim meslegi savunmak degil ancak soyledigin kritere uygunluk acisindan soylenebilecek en uygun A kadro meslektir.
Iyi forumlar dostum.
-
@abdurrahim bircogu kafasi biseye basmayan insanlar.gecen o tipte 20 kusur yillik memur gordum.bi isle ilgili benim a grubundan atanan guy arkadasa diyorki ya sen yanimda dur bi sey olursa sana sorarim bana yardim edersin.Ulan yuhhhh emekliligin de gelmis hala gitmiyorsun koltugu da isgal ediyorsun b.ktan bi sinavla uzman olmussun hala diyorlarki yok soyle yok boyle.vergi dairelerinin hantal pozisyondan biran once kurtulmasi gerek.
-
Bizim genclik nasil bir doneme denk geldi anlamadim gitti arkadaş yazik bu insanlara gencecik yeni mezun arkadaslara 2014 mezunu olarak bu arkadaşların rakibi olmaktan önlerinde durmaktan ben bile kpss ye girerken utanıyorum.....ama elendikce bu dongu devam ediyor ilan gelmeyince iyice daha kotu hal aldi
-
İçerik politikasına uymadığı gerekçesiyle kaldırılmıştır.
-
@haydarkıl soyadının hakkını vermişsin vesselam