TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    2558664
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      tuketiciranti Son düzenleyen:

Aramızdan 15-20 arkadaş toplanıp bir haber kanalı belirlesek ve whatsapp ihbar hattına durumu özetleyen bir mesaj atsak belki dikkatlerini çekebilir miyiz? Daha önce denendi biliyorum ama hiçbir şey yapmadan beklemektense tekrara düşmemizde sakınca olmaz sanırım.

hamzaömerhalid 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • E
        esrarengiz Son düzenleyen:

Keşke geçen seneki gibi bir arkadasimiz maliye bakanina açık açık guy ilani gelicekmi diye sorsa açık ve net bir cevap alsak 😟 tükendik artik yeter.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • H
          hasan34 Son düzenleyen:

05325400590 memurlar.net whatsap bence hep birlikte mesaj atalim haber yapsinlar sesimizi duyursunlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • hamzaömerhalid
            hamzaömerhalid @tuketiciranti Son düzenleyen:

@tuketiciranti yapalım herkes aynı anda mesaj atsın artık karıncanın getireceği su bile bir umut

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • J
              Jakuppp Son düzenleyen:

Ben attim

• T

Belirli bir saat seçip hep birlikte atalım mesajları. Herkes ailesine, arkadaşlarına da yollattırabilirse daha iyi olur. Ortak bir metin belirlemek yerine Guy odaklı olacak şekilde herkes kendi mesajını yazabilir sanırım. Ortak metin olsun derseniz de katılırım. Gönül isterdi ki tüm sorunları dile getirelim ama uzun uzun yazınca ciddiye alınmayabiliyoruz. Kısaca özetlersek en azından belki okurlar yani bir ihtimal.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • E

Bende mesaj attim surekli cevrimici oluyorlar herkes yazsin hadi arkadaslar..

• Y
                    yorgun _iibfli Son düzenleyen:

Dün gibi hatırlıyorum 21 mart da Çorum’da bir arkadaşımızın sorusu üzerine maliye bakanı 2000 gelir uzman yardımcısı için başbakanlığa yazı gönderdiğini söyledi ve 1 Nisan da ilan yayınlanmıştı ... aradan 1 sene geçti hala ilana yönelik herhangi bir açıklama yok malesef

• H
                      hasan34 Son düzenleyen:

Bende gonderdim. Arkadisimizin dedigi gibi tanidiklardan da gonderilebilir

• T

Ben de yazdım kendimce bir şeyler. Yazan ve yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• H
                          hasan34 Son düzenleyen:

Whatsap gruplarimizda paylasip arkadaslarimizdan destek istebiliriz arkadaslar

• L
                            Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Arkadaşlar 'ne yapacaksak yapalım bir an önce
                            Gençliğimiz tükeniyor yıllarımız geçiyor heleki bi işte çalışmıyorsanız evde ilan bekliyorsanız çok kötü bir durum gerçekten gelin hep beraber beyin fırtınası yapalım geleceğimiz için bir şeyler yapalım olmazsa trabzonda olan arkadaşımız varsa bugün cb trabzonda durumumuzu anlatsın veya randevu alalım bakan beyden 50 60 kişilik bir grup olursak randevu verebilirler ankarada oturan arkadaşlarımız destek verirse sonuç alırız
                            Yoksa ilan gelmeyecek böyle

hamzaömerhalid 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • falanfilan
                              falanfilan Son düzenleyen:

Arkadaşlar kurum içi uzmanlık için şu aralar tuhaf başlıklı haberler yapıyor o site. Twitterdan gördüm yani dikkate alacak son yer orası gibi bu kısma rağmen atalım diyorsanız bilemem, iyi kötü bir cevap alınıyorsa ben de atacağım ama

T E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • T
                                tuketiciranti @falanfilan Son düzenleyen:

@falanfilan evet ben de bunu duydum ama yine de attım. 3 4 arkadaşıma daha attırdım. Başka bir yer varsa haber kanallarından oraya da yazalım.

• İlanbekleyenbiri
                                  İlanbekleyenbiri Son düzenleyen:

Memurlarnet İibfnin hakkı olan kadroları nasıl kurumiçine dağıtırım düşüncesinde olan satılmış medyadır

• E
                                    esrarengiz @falanfilan Son düzenleyen:

@falanfilan hocam kaybedecek birseyimiz yok o yüzden gönderelim. Ama bakan beyin programi veya konferansi varsa orda sesimizi duyurmak daha etkili olur gibime geliyor ilk agizdan net bir cevaba ihtiyacımız var vakit daraldi

• hamzaömerhalid
                                      hamzaömerhalid @Lamıcimiyok Son düzenleyen:

@lamıcimiyok valla öyle tükendim bittim artık hayatım kayıyor sanki ellerimden. Bakan filan değil bizim Cumhurbaşkanı na ulaşmamız lazım birtane mv tanıdığı olan olsa yeterdi varya.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • E

Geçen haftalarda fox tv haberlerinde issizlikle alakali bir haber oldu ve iibf mezunu bir arkadasimiz guy hakkinda ufakta olsa biseyler soyledi ama genel anlamda haber olamıyoruz malesef

• falanfilan
                                          falanfilan Son düzenleyen:

Yani geçen sene bir arkadaşın sorması ile bakan evet yazı gönderdik diyorsa bunun sorup sormamak ile alakası yok ama süreci hızlandırdıgi gerçek. Cevap atıyorlarsa ben de yazacağım numarayi aldim

• L
                                            Lamıcimiyok @hamzaömerhalid Son düzenleyen:

@hamzaömerhalid aynen kardeşim çok geç olmadan sesimizi duyuralım yoksa gelmez bu ilan biz sesimizi duyurmadıkça 😐

hamzaömerhalid 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 173
                                            • 174
                                            • 175
                                            • 176
                                            • 177
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 175 / 607
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti