Forum bildirim gelmeme sorunsalı
-
Sayın yöneticiler 1 haftadır forumdan takip ettiğim sayfalardan bildirim gelmiyor sanırsam güncelleme sırasında bir hata oluştu
Bilginize sunulur
-
@Zyn1308 hocam sizin sorunla ilgili başlık
-
aynen benimde
-
Aynen bende de bu sorun mevcut
-
@genclerbirlikli bunu görmem de bıraz gec oldu teşekkurler ılgılenıyorlarmış
-
aynen benimde. tüm ayarları sıfırladım tekrar yaptım yine aynı sorun. sadece gönderilerim beğenildiğinde bildirim geliyor.
-
-
@fişek-morgen arkadaşlarımız ve @Antimülakat haberdar etti haftasonu @maverick bakacak duruma
-
çözüm ben de arkadaşlar öyle afilli şeylere gerek yok adminlik karşılığında söylerim çözümü @aliveli @Antimülakat
-
arkadaşlar @genclerbirlikli arkadaşımız çözdü olayı
-
@genclerbirlikli aynştayn dedected
-
@aliveli hahaha, henüz adminlik teklifini almadım ama neyse çözümü yazayım;
ayarlara giriyoruz ( telden bakanlar için sol menüde, pcden bakanlar için profil fotosuna tıklayınca çıkıyor), ayarlarda bildirim ve sesler bölümünde -İzlediğiniz bir başlığa yeni bir ileti gönderildiğinde- sekmesi var, orda hiçbiri yazıyor, onu değiştin sorun çözülür -
@genclerbirlikli yaptım ben bu dediğinizi sorun başlayınca ama hala gelmiyor bana da bildirimler. Sorunun tek bende olmamasına sevindim ama
-
-
@poisson bende daha önce ayarlara bakmıştım olmamıstı ama az once tekrar yaptım arkadasımızın dediğini düzeldi bende
-
Forumun sayfası açıksa alt bildirim olarak görünüyor fakat sağ üstteki zilde belirin bildirim sayıları; başka sayfalardan girip bakınca yahut kapatıp açınca gelmiyorlar artık bende ama ben buluyorum nerede kalmıştım diye arayıp manuel:)))
-
Sanırım e posta ve şifreyi tekrar girdiğimizde bu problem oluyor.
-
İlgili sorunla ilgileniyorum
-
@genclerbirlikli nin çözümü işe yarıyor. Teşekkürler. Bence adminliği haketti ilgililere duyurulur:)
-
Ya ben telefondan artik hicbir sekilde giremez oldum foruma. Surekli sayfayi yeniliyor. Ne okuyabiliyorum ne istedigim sayfaya girebiliyorum, surekli basa yeniliyor. Safariden giriyorum buarada @maverick