@shanks, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mayısı girmeyiz inş
Hay ben bu otamatik düzeltmeye ya Mayısı görmeyiz inş
@budageceryahu hocam "bakan açıklayın derse açıklanır" bunun adı zaten net bir şekilde bürokrasi değil mi
@nonbisinidem her şey birbirine karıştı artık
@krtalprn bekleme mesaisi inşallah bu hafta son bulur
@meçhulasker @krtalprn her hafta olduğu gibi bu haftadan da umutluyum çünkü umut etmediğim zaman mutsuz karamsar sevimsiz bir insan oluyorum O yüzden yalan da olsa duyumlar iyi geliyor aslında hepimiz şu süreç yüzünden biraz böyleyiz galiba :)))
@nonbisinidem ben bu haftadan ayrı bi umutluyum
twittrda etkinliğe katılım gösterin arkadaşlar
@meçhulasker inşallah hocam
@nonbisinidem umut burları terk etmedi hala
@meçhulasker umarım umut bağladığımıza değecek bir hafta olur Dinimiz sübhaneke amin :)))))
@nonbisinidem ben hissizleştim artık, la casa de papel dizisindeki Berlin benim.
@kai-hitwatari hocam o zaman sgk binasının önünde yaksana sen kendini nasılsa sayılı günün kaldı ilaçlarla da bi yere kadar berlin gibi gitmeden bi işe yaramış olursun burada da yüzlerce insanın duasını alırsın
Bu haftada bir şey olmaz boşuna beklemeyin ( tahmin)
@yasaklı ben bunu bir düşüneyim hocam ama yanimda sgk binasini da götürürüm
@kai-hitwatari bi infial yarat da neyi götürürsen götür (çok bencil hissettim)
@yasaklı asil berlin sensin hocam
@kai-hitwatari geçicek hocam hiçbir düşüş sonsuza kadar sürmez mutlaka dipten sekip yukarı sıçrayacak yani demem o ki bizler şu an düşüşteysek bunun elbet bir çıkışı olacak ne umudumuzu ne de hevesimizi kaybetmemeliyiz
@nonbisinidem umarım düştükten sonra hasarımız az olur
Mayısı girmeyiz inş
@shanks, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mayısı girmeyiz inş
Hay ben bu otamatik düzeltmeye ya Mayısı görmeyiz inş
@shanks aman hocam allah korusun