9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@tgc9 o da direkt bizim için söylemese de söyledi sayılır aslında
-
Hayırlı sabahlar arkadaşlar herkesten iyi performans bekliyorum. https://twitter.com/sgkdenetmenaday/status/981375935122460672?s=19
-
@meçhulasker Mevzuyu şöyle özetleyeyim:
Bu hesaptan tweet atıldığında rt fav ve altına yorum yapıyoruz. Yani bir nevi güçlerimizi birleştiriyoruz Özellikle gerçek hesap kullanmayan arkadaşlardan rt ve yorumu es geçmemelerini rica ediyorum. Kendi hesabını kullanan arkadaşlar da en azından favlasınlar. Bu, özellikle yetkililerin gönderileri altına tweet attığımızda en üstte olmamızı ve dikkat çekmemizi sağlayacak. Bu hesaptan sürekli aynı resimle (neden açıklanmıyor resmi) tweet atılacağı için gören herkes bizi hemen tanıyacak.Arkadaşlar uygulamayacaksak lütfen "boşa uğraşma" deyin. 3-5 kişiyle olacak iş değil. Bu iletiyi beğenme sayısına göre hareket edeceğim.
-
Hala bir kıpırtı yok, delirmemek elde değil.
-
SGK Denetmen Yardımcılığı Sonuçları diye bir tweet atıyorum bende bir arkadaştan kopyaladım.Sizde kopyalayın altındaki fotoyuda.Her yerin altına yazıyorum sizde yazın battı balık yan gider .
-
Bu kadar insafsızlık vicdansızlık olmaz
-
@halilhy çok goygoy yaptık ama gerçekten kafayı yememek elde değil
-
Biraz sertleşsek mi yani daha yoğun eleştri mi yapsak ? Çünkü iktidar kanadının umurunda değil bu yakarış. Muhalefetten veya haber sunucularından birine mi duyursak sesimizi ? Her gün onlarca tweet atıyorum bakan ile başlana Cumhurbaşkanını retweetliyorlar sadece
-
Bir arkadaş facede tag satın alalım yazmış bence mantıklı herkes 5 tl ortak bir hesaba havale yapar diye düşünüyorum.Ama işleri bilen biri olması lazım tabi
-
@denetcii Mehmet Havya vardı sanırım o da sonuç bekliyordu tanıyan varsa ona ulaşırsa olur bu iş
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@denetcii Mehmet Havya vardı sanırım o da sonuç bekliyordu tanıyan varsa ona ulaşırsa olur bu iş
Hayva pardon
-
Travmatik başlık, dönüp duruyor dönüp duruyor balataları ısıttı iyice. Allah sabır versin hepinize:/
-
İlk baslarda hashtag satin almayi ben de dusunuyordum . Fakat su an cok gereksiz . Cunku satin alacagimiz tag buyuk ihtimal cok duz olacak eee kime ulasmayi amaslicaz bu tag ile bakana . Biraz daha sert ve iddiali daha dogrusu kamuoyu olsturacak tag e de cogunuz destek vermiceksiniz . Surekli iktidar ve iktidardakilere yakin kisilere ulasmaya calisiyoruz , kimi kime sikayet ediyoruz . Tamamen farazi dun konusmasinda Kemal Kilicdaroglu bu konuyu dile getirseydi sizce Recep Tayyip Erdoganin konuya yaklasimi nasil olurdu ? Benim tahminim televizyondan bunu duymasiyla Julide Sarieroglunu aramasi arasi max 1 dk . Ve ya su ara populerlesen Temel Karamollaoglu
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bir arkadaş facede tag satın alalım yazmış bence mantıklı herkes 5 tl ortak bir hesaba havale yapar diye düşünüyorum.Ama işleri bilen biri olması lazım tabi
- Çiftlikbank vakasi olmasin bak sonra
-
@shady1 benim adım tosun , herkes zengin olsun
-
@denetcii
-
Şaka filan bir yana ilgöç de resmi gvs ler yapılıyor merkez göç de başlamak üzeredir. Bizim sonuçlar açıklanacak, il tercihi filan yapılacak, gvs formu doldurulacak bir de resmi gvs bekleyeceğiz(kazanırsak tabi) şuraya yazıyorum ocakta ilanı gelen ilgöçler bizden önce işbaşı yapar
-
@Priss üstad tekrar bilgi alabilme şansınız var mı acaba ?
-
Burası çok sessiz. Yok mu bir haber alan...
-