9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker tabi bu link o link değil. Yeterince katılım rica ettiğimiz link bu
-
@nonbisinidem inşallah hocam inşallah
-
sonuçlar bi gün açıklanınca açıklandığı için twitterdan şükranlarını sunan ağır dönektir buraya yazayım dursun.
-
Arkadaşlar şuan twitter arama motoruna "jsarieroglu" yazdığımızda en popüler bizim tweetimiz görünüyor. Yani bu bakan hakkında tweet atan herkes arasından demek. Hadi lütfen gayret edelim belki bir cevap alırız.
https://twitter.com/sgkdenetmenaday/status/982017719171153921?s=19 -
Arkadaşlar benim canımı sıkan memurlar. net in bizi ciddiye almaması.ögretmenlerle ilgili nerdeyse hergun haber yapiliyor.bizi kimsenin taktigi yok.
rutin olarak her gün yazıyorum whatsuptan.ülkemizde kullanılan en yaygın uygulama.etkili olabileceğini düşünüyorum.bildirimli bir haber yapmalı. -
@berlin kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz hocam başka çare yok.
-
@berlin Aynı anda 10 kişi yazsın, direk yaparlar haber
-
@dibace dönek kelimesi az olmuş daha ağırını hak ederler diyelim zaten o anlaşılır...
-
@dibace yazmayan olursa adımı değiştiririm
-
@dibace başkan tweet attı anda bildirimi kapatıyorum hayalim bu
-
@nonbisinidem hatta açıklanması için bir twit bile atmayan arkadaşları o twitini altında göreceğimizden eminim
-
sabahtan beri agliyorum.kime me yaptim da boyle oldu diye
-
@mağdurum ağlama lütfen eninde sonunda açıklancak bu saatten sonraki temennimiz sonucumuzun beklentimizi karşılaması.. Hem inş daha kek yicez
-
Arkadaşlar haber kanallarına yazsak bi işe yarar mı ben şimdi bulduğum bütün numaralara yazdım bi umut
-
@tudisiar Kanal D mavi tik oldu ama tık yok..
-
@denetcii bana da şimdi atv mavi tik yaptı ama atvnin pek sallayacagini zannetmiyorum
-
@tudisiar hepsine yazdım daha önce hiç bir işe yaramıyor
-
@mağdurum Bende bu mülakat sonucunu bekliyorum. Girdiğim diğer mülakatlardan elendim ve şuan elimde sadece bu kaldı. Zaman zaman burayı takip ediyordum ve sizlerin değerli yorumlarıyla biraz olsun bu zor süreçte güç buluyordum. Buradaki tüm arkadaşların ne büyük emek verdiğinin farkındayım ve emin olun başta en çok ihtiyacı olan olmak üzere hepinizin kazanmasını kendimden çok istiyorum. Her şeyin en iyisini Allah bilir yinede her şeyin hayırlısı olsun. Hiçbirinizin üzülmesini istemem. Bu süreç er geç sona erecek ve hasbelkader yeni şeyler yaşayacağız umudunuzu kaybetmeyin. Hepinizi çok iyi insanlarsınız er geç güzel yerlerde olursunuz hayırlısıyla inşallah . Başta size ve Buraya nicklerini yazamadığım ve isimlerini bilmediğim diğer dostlarıma olmak üzere söylemek istediğin son şey: Siz umudunuzu kaybetmeyin sakın. Emin olun isminizi bile bilmeden size dua eden insanlar var. Muhakkak emek veren karşılığını alır. Allah’a emanet olun.
-
@nonbisinidem artık beklemekten o kadar yıprandım ki gecen 1 saat bile bana işkence ki hepimiz aynı sekildeyiz umarim önümüzdeki hafta son olur
-
Haftasonu bu sayfaya uğramamazlik yapmayın canımız sıkılıyor sonuçlar zaten açiklanmayacagi icin haftaiçi ve sonu arasinda bi fark yok ama bazen bi suskunluk oluyo. Niye ugramiyonuz ?