1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@paretowilfredo vmy'nin test olma olasılığı yüksek mi üstadım?
-
@conmaynard dostum soylendigi gibi bi kerede alinirsa ki halen emin degilim ben bundan -soyleyen saglam da olsa bana bunu- 1000 icin test olmasi bir ihtimaldir.
-
@paretowilfredo dguy bölünmesi net bilgi mi üstad ? 1000 x beş katı olma ihtimali yok mu ?
-
@tyr61 soyle soyleyeyim dostum en dusuk ihtimal 400 iki bilgi de ayri ayri geldi bana. Ikisi de birbirine yakin netlikte o yuzden sudur diyemiyorum kesin olarak.
-
@paretowilfredo hocam vallahi kaç katı olduğunu öğrenebilirseniz çok güzel olur böyle en azından sıralaması ortalama olanlar için ..
-
@paretowilfredo Hocam 400 kişilik alımda 5 katı mı olur
-
@paretowilfredo eğer tek seferde 1000 kişilik alım olacak ise yazılı bölümüne 2 katı çağırma ihtimali olmadığı için minimum 3 katı büyük ihtimallede 4 katı aday çağrılacaktır, buda 4000 kişilik sınav demek.4bin kişiye klasik sınav yapmak pek mümkün görünmüyor.
-
@conmaynard bir seferde olursa ben de ayni kanaatteyim dostum.
-
@maesteo az sayili alimda 10 kati cagrilabilir normalde dostum ama merkez kadro ve bakanin kalite vurgusunu dusununce cok esnemeyebilirler.
-
1000 kişi 5 kati test olsa keşke
-
@paretowilfredo birde saf iibf olmazsa 400 o zaman da zor bir yılı boşa bitirmiş olunur. İnsallah sayı 400 den fazladır
-
@paretowilfredo bir de şu var dostum eğer 400 kişi ise bunun içinde mühendislere de yer verilecektir. Daha önce verilmiş çünkü 20 kat çağırmış 2013 teki alımda.
-
@paretowilfredo reis haberi saldın mı ne zaman dönüş olur tahminen
-
Dguy da baska bolumlere kesinlikle yer verilir die dusunuyorum. Cunku merkezin kurulma amaci teknik bilgiyi de kapsiyor.
-
@fatsalı Dostum 3 koldan sorduruyoruz. Bakalim en net bilgiyi alana dek beklemedeyiz. Pazartesiye kalmaz insallah ama kalirsa da arastirmaya devam edecegiz. Haberin cuma gelmesi dezavantaj oldu bu yonden.
-
Bakan Beyin açıklamasında ekonometri ve istatistik alanlarında uzmanlaşmaya gidilecek sözü geçiyordu buradan haraketle ekonometri istatistik mezunlarından ilgili puan türünden ki bu sanırım p13-14 oluyor belli bir yüzdeli alım yapabilirler
1000 kişinin tamamını iibfye vereceklerini sanmıyorum, umarım haksız çıkarım. -
Düsuncesi bile harika bir sey.1000 vmy hemde test sinaviyla.2017 kpss p48 sadece istese birde bn bayilcam herhalde
-
Üstteki cevabım dguy içindi
-
@paretowilfredo hocam kpss den önce gelme ihtimali nedir sizce
-
@atanamayanfani_ Dostum şahsi tahminim yetişebileceği yönünde zira yeterince vakit var. Ancak bilgi alıp da yorum yapmayı tercih ederim yanlış yönlendirmemek adına.