Kaymakamlik Sinavi
-
Merhaba, Kamu Yonetimi son sinif ogrencisiyim kaymakam olmak istiyorum ve yazdan hazirlanmak istiyorum sizce bu sadece bir hayal mi icinizde kaymakam olanlar var mi gercekten bu yolda sansim var mi nasil calismaliyim yardimci olursaniz sevinirim.
-
Aynı durum bende de söz konusu bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Dostlar 2017 Kaymakamlık İstişare başlığımızda hali hazırda hazırlanan dostlar epey bilgi paylaşımı yaptılar. Sizler de katılabilirsiniz. Buyrunuz;
http://forum.tercihiniyap.net/topic/738/2017-kaymakamlık-sınavı/1463
-
tamamen bilgi amacli yaziyorum... yakin egitim de yeni grup online kaymakamlik acildi. bilmeyenlere soyleyelim, yakin egitim gecen sene 94 kisiyi kaymakamlik mulakatina gondermistir.
-
@ozlemk yahu reklamın bile adabı olur böyle reklam mı yapılır?
-
@ozlemk hocam siz dershaneye gidiyor musunuz kaymakamlik sınavı için?
-
@ozlemk Küsuratlı sallayayım ki salladığım anlaşılmasın.
-
arkadaslar hazirlanmiyorum tabi ki tamamen iyimser bir reklamdir bu. kimseyi kandirmayalim, gucendirmeyelim. hocalarini taniyorum ve gecmiste onemli faydalari oldu bana, daha fazla kurs ihtiyaci olanlara yaymami rica ettiler ve tamamen bu amacla paylastim. herkese iyi calismalar...
-
Kaymakamlık sınavı sonbahar’a kaldı gibi bakalım hayırlısı.
-
Arkadaşlar kaymakamlık mülakatına kalmak için kesinlikle dershaneye gerek yoktur önemli olan süreç mülakattan sonraki süreçtir tecrübe ile sabittir