@squirrel hocam ben bu dönem gittim önce eşi müjde hocanın grubundaydım sonra hüseyin hocanın grubuna geçtim ben gayet memnun kaldım hüseyin hoca baya ilgileniyor ders anlatışı kaynaklar denemeler oldukça iyi
ankara american exam YDS
-
arkadaşlar merhaba ankara american exam hüseyin hoca yds için nasıl gidenler varsa bilgi verebilir mi?? teşekkürler
-
@squirrel hocam ben bu dönem gittim önce eşi müjde hocanın grubundaydım sonra hüseyin hocanın grubuna geçtim ben gayet memnun kaldım hüseyin hoca baya ilgileniyor ders anlatışı kaynaklar denemeler oldukça iyi
-
@siyasallı teşekkür ederim hocam bende gitmeyi düşünüyorum bakalım hocayı tanımıyorum ama deneme dersine izin verirlerse gireceğim yds ye girdiniz mi puan nasıl
-
@squirrel yeni girdim hocam açıklanmadı daha
-
@siyasallı aa doğru
tamam hocam kusura bakmayın unutmuşum inşallah istediğiniz puanı almışsınızdır. teşekkür ederim cevap içinde
-
@squirrel ben de müjde hocadan daha önce ders aldım ama eşi hüseyin hoca sanırım bi tık daha iyi gibi sınava hazırlama kısmında.tavsiye ederim yani
-
@squirrel estağfirullah hocam ne demek deneme dersi var mı bilmiyorum ama siz söyleyin kesin yardımcı olurlar.Bide giderseniz benden tavsiye sınırsız etüt imkanınız var onu imkan buldukça kullanın
-
@statistick mesela hüseyin hocanın nasıl bir artısı var hocam taktik falan olarak yds mantıgındalar dimi hani piyasada böyle belli başlı yds konusunda uzmanlaşan hocalar var ya o acıdan o da öyle mi yani
-
@siyasallı evet oldular hocam gidip gireceğim bir derse inşallah olumlu izlenimim olur başlarım hemen, onu söylediler cidden iyi bir imkan yayınlar yds ye yakın mı peki
-
@squirrel tabi tabi yds mantığındalar ders anlatışı daha bi akılda kalıcı hüseyin hocanın bana öyle gelmiş de olabilir yanıltmıyım sizi ama en son mesela sınava 1-2 hafta kala kamp tarzı bişey yapmışlardı hızlandırılmış eğitim o çok iyiydi
-
@statistick evet bana da dediler onu kamp olacakmış, inşallah bende memnun kalırım sizin gibi
-
@squirrel hocam ben yayınları beğendim ama başka yayın çözmediğim için kıyas yapamıyorum
-
@siyasallı anladım hocam çok teşekkürler
-
@squirrel inşallah kalırsınız güzel bi kurs sınav adına.
-
@statistick teşekkür ederim hocam inşallah