Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
Bir de ili önceden seçiyoruz orda da şansımız yaver gidebilir düşük kapatan bi ili tercih etmiş olabiliriz.
-
@snm ben basvuruyu nereden yapabilirim bulamiyorum nasil yapacaz linki paylasabilecek olan var mi
-
@iktisat-yaman hocam e-devlete girip yapabilirsiniz
-
@snm e devlette tam olarak nereden ben bulamadım
-
@iktisat-yaman e devlette il göç diyerek aratırsan çıkar kardeşim
-
@snm her puandan var hocam merkeziden atananlar hariç açıktan alımla ikm olanlar dahi başvurcam diyor.
-
Ysk içi düşük kapatır demiştim haksız çıktım bakalım bu alımda işler nasıl olacak.
-
Merkez ve İstanbul kaç puanlarda kapatır arkadaşlar? benim gibi kararsız kalanlar var mı
-
istanbul 86 civarı bence
-
Arkadaşlar başvuru yaparken fakülte İİBF bolum Dio iktisat benim ama çıkmıyor ne yapmam gerekiyor
-
@kubraalgz ben gördüm iktisat vardı bölümler arasında bir daha bakın ve bazı yerlerde alfabetik sıralama yok ona dikkat edin
-
@ceylan16 tamam sağolun bi daha bakayım
-
@westthrace ne yaptınız öyle bence 83 civarı kapatır
-
@ceylan16 bence imkansız
-
@sdaa01 En yüksek merkez kapatır gibi görünüyor yaptığımız ankette de aynı şekilde merkez tercihi yoğun görünüyor.
-
İstanbul çok tercih edilir mi ya, düşük maaş sebebiyle pek tercih edilmez diye düşünmüştüm ben
-
@antoniogramsci diğer bir bakış açısı da ailesi orada yaşayan fazla sayıda kişi var bu yüzden tercih eden sayısı da çok olabilir.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@antoniogramsci diğer bir bakış açısı da ailesi orada yaşayan fazla sayıda kişi var bu yüzden tercih eden sayısı da çok olabilir.
Ben dalgınlıkla istanbul yerine merkezi seçmişim. Sanırım 83 puanla bi kaybım olmayacak hocam
-
Bu hafta açıklanabilir göç idaresi bu sene hızlı.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
Bu hafta açıklanabilir göç idaresi bu sene hızlı.
Zaten 20'sinde açıklanacağı yazıyordu hocam...