Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge
-
Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerden bazı durumlarda kayıt işlemlerini yaparken bu belge istenmektedir. Daha Önce Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge pek çok üniversite tarafından istenmektedir. Örnek olarak Orta Doğu Teknik Üniversitesi Afyon Üniversitesi Çanakkale Üniversitesi gösterilebilir. Pek çok aday bu belgenin ne olduğunu dahi bilmemektedir. Bu belge adaylar tarafından rahatlıkla yazılabilir. Sizin için bir örneğini paylaşıyoruz. Fotoğrafı indirip ilgili kısımlarını doldurup teslim etmeniz takdirde işleminiz tamamlanacaktır.
-
@Phoenix buna benzer bir belgeyi yüksek lisansa başlarken bizdende istemişlerdi . Başka bir yl programına kayıtlı olmadığına dair.
-
@aliveli Hocam bu tarz belgeleri, bilgileri toplayıp burada güzel bir arşiv oluşturmak lazım.
-
@Phoenix olabilir aslında
-
Yatay geçiş yapmama rağmen benden böyle bir belge istenmemişti dolayısı ile böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Söz gelimi yüksek lisansa başladım ve oldu da yatay geçiş yapmak için şartlar oluştu diyelim, yatay geçiş yapmak istediğim üniversite, daha önce lisansta yatay geçiş yaptığım için bu yüzden kabul etmeyecek mi başvuruyu?
-
@sofokles Her üniversite için geçerli değil hocam. Bazı üniversiteler talep ediyor bu belgeyi.
-
@Phoenix metinden anlaşıldığı üzere isteyen okul olursa lisansta ki yatay geçiş yüksek lisansta engel olacak anlaşılan hocam baya saçma geldi bana
-
Bu ileti silindi!