İki ilde daha mesai değişikliği
-
Yozgat, Sivas ve Antalya’dan sonra Kırıkkale ve Çanakkale illerinde de mesai saati değişti. Değişen mesai saati ile sabah 8:30’da başlayıp, 17:30’da mesai sona erecek.
657 sayılı DMK'nın 100.maddesi uyarınca Kırıkkale Valiliği mesai saatlerinin 08.30 - 17.30 olarak değiştirilmesi 9 Ocak 2017 tarihinden itibaren uygulanacak. Çanakkale Valiliği de Vali imzalı bir genelge yayınlayarak mesai saatlerinin sabah 08:30 - 12:30 öğleden sonra 13:30 - 17:30 olarak uygulanacağını belirtti. Kaynak: İki ilde daha çalışma saatleri değişti memur çalışma saatleri değişen iller
-
ben işe başlamdan önce 9-18 arası çalışmak daha makul sanırdım , şimdi 8-17 daha makul geliyor eve geç gidince hiç zaman kalmıyor insana
-
İzmirde de 8:30 - 17:30 arası devam ediyor uzun zamandır.
-
Patron bizi çok çalıştırıyor sabah 5 gece 1 @Antimülakat
-
@paretowilfredo bizde gönüllük esas diye biliyordum, hani her şey imece usulü ile çözülüyordu ben mi yanlış anladım.
-
@Antimülakat Ben bilmem çok yorgunum İşin şakası bi yana da biz karanlıkta gidiyoruz işe. Gün doğmadan işbaşı nerdeyse -_-
-
@paretowilfredo kahramanlık ve fedakarlık bunu gerektirir. Bütün süper kahramanların bir özelliğinin olması da bu sebeptendir. Kimi güneşe çıkamaz, kimi gece çalışır vs. sonuçta hepsinin asıl kimliği gizlidir. O halde sizin yaptığınız işe de sosyal açıdan bakacak olursak gece çalışıyor olmanız normal.
-
İşten 6 da çıkıp eve 7 gibi gelip yemeği bitirip 9 da boşa çıkmak
-
@aliveli O kadar dedim Bilkent'ten arsa alalım zamanında diye
-
@paretowilfredo guy ne alemde @aliveli
-
Allahım ne güzel dertler tez zamanda bize de nasip olsun
-
@Dick-Advacoat @aliveli bakıyor o işlere
-
@paretowilfredo ha bir de @Phoenix kardeşim