9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yedek ilanı geldiğine göre galiba asiller bitti
-
Yedek ilanla atandıktan sonra 10.promosyona hemen çıkılır mı yoksa onlarında mı tebligat aşamasının bitmesini bekleyeceğiz.
-
Hayırlı olsun dostlar. 10. dönemi soruşturmaya başlayalım artık
-
@paretowilfredo çok iyi olur üstad güzel haberlerinizi bekliyoruz sabırsızlıkla
-
@paretowilfredo inş güzel haberleri yakında almak mümkün olur
-
İyi bari bu kadar erken beklemiyordum yedekleri. Üstat @pareto_wilfredo kulağımız sende hayırlı haberlerini bekliyoruz.
-
Arkadaşlar yedeklerin illeri belli olmuştu, peki işe başladınız mı hepiniz, çağrılmayan var mı hala ?
-
@olursaolur bir kısım başladı, bir kısım bekliyor. 1-2 haftaya tamamlanır süreç.
-
Merhabalar doslar sizlerde bu süreçte yer aldınız ve tecrübelisiniz
Şimdi yeni bi alım var inşallah bizlerde atanırız.
Sizlerden kaybak tavsiyesi almak istiyorum. Mülakatla ilgili aklınızda kalanlarıda paylaşırsanız memnun olurum -
@scitovsky tüyo mülakat soruları - sgk teftiş ve denetmenlik sorularının hepsine bakmanızı tavsiye ederim.
onun haricinde alan kısımlarına zaten kendi özetlerinizden çalışabilirsiniz. Spesifik şu kaynak demenin pek bir anlamı yok kanımca -
@sacred123 SGK teftiş ve denetmenlik soruları bir kitap ismi mi hocam bulamadım da nette?
-
@takkurt tüyo mülakat kitabının içinde varmış o sorular.komisyon hep aynı soruları soruyor
-
@babayega anladım hocam teşekkür ederim
-
@sacred123 eyvallah dostum
-
2017 p23 u 84 Olan adayın sıralaması kaçtı arkadşlar
-
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
O kadar twit attık yine sormadı