TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1298771
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kaimmakam1 @Mehmetemir Son düzenleyen:

@mehmetemir İnşallah hocam. Allah hepimizden razı olsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • 22121121
        22121121 @kaimmakam1 Son düzenleyen:

@kaimmakam1 Hangi hocamız söyledi bunu ? Yani bilgi kendi yorumu mu yoksa bakanlıktan veya bürokratik kademeden aldığı bir bilgi mi? içimiz tam rahatlasın diye soruyorum hocam

? K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • ?
          Eski Kullanıcı @22121121 Son düzenleyen:

@22121121 levent ersin diye hatırlıyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • K
            kaimmakam1 @22121121 Son düzenleyen:

@22121121 zaten kendisi bürokratik kademede bulunan bir hoca. İçiniz rahat olabilir hocam.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • ?
              Eski Kullanıcı @kaimmakam1 Son düzenleyen:

@kaimmakam1 aynen kardeşim levent hocayla bende görüştüm bu konuyu aynı şeyleri söyledi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • E
                elisa Yasaklı Son düzenleyen:

Hocanın yorumu biraz çelişkili gibi geldi hem sınav hem de İnsiyatif. Özellikle CB nin kendi kriterlerine göre gorevlendirme kısmı çok muaallak. Ayrıca sınavla alınan memurluk neden istisnai memurlukla aynı pozisyona getirilmeye calisilsinki eğer sınavla alınmaya devam edilecekse. Bunun sadece gorevlendirme kısmı ile aciklqnabilecegini düşünmüyorum. Bu yazıyı okuyup kuskulanmamak elde değil.

• W
                  wagner06 Son düzenleyen:

Mevcut bakan ayrilmadan ilani verse guzel olur. Aksi halde süreç bekledigimizden daha uzun olabilir.

1. Gecici bakan sonra
                  2. Baskanlik secimi haziran. Kesinlesme temmuz. Diger ihtimal 2.tur olsa temmuz secim. Ikinci secimin kesinlesmesi.
                  3. Secilecek Başkanin yeni bakani atamasi goreve baslamasi
                  4. Yeni bakanin bakanliga uyum sureci....

Cok karisik bir durum.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S
                    say-alija @wagner06 Son düzenleyen:

@wagner06 üç bakanın seçim döneminde istifası da kaldırılmış. Bakanların hepsi devam edecekmiş seçime kadar

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • R
                      RootofAllEvil @say-alija Son düzenleyen:

@say-alija değişince de yine benzer kişiler geliyordu ha aynı bakan yerinde kalmış ha onun müsteşarı geçmiş bir farkı yok

• C
                        captainblack Son düzenleyen:

Kaymakamlık mesleğinin istisnai memurluk arasına alınması hazırlanılıyor başkanlık sistemiyle birlikte

A 22121121 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • A
                          alasayvan @captainblack Son düzenleyen:

@captainblack tekrar başa mı sardık yine biz bu sorunun net cevabına nasıl ulaşabiliriz bilen var mı

• C

arkadaşlar ben daha önce yazılanlara istinaden söylemedim daha doğrusu forumu son 10 sayfa okuyamadım sadece bayagı kesın ve cıddı bır yerden bu soylentıyı aldım. kaymakamlık bence ıstısnaı kadro olmamalı ama bununla ılgılı calısma başlanmıs.

• 22121121
                              22121121 @captainblack Son düzenleyen:

@captainblack Siz hatırladığım kadarıyla bu mesleğe baya emek vermiş ve aynı zamanda Ahmet nohutçuyla da çok yakın olan birisiydiniz. Bu söyledikleriniz hocanın öngörüsü mü yoksa sizin tahmin veya duyumunuz mu ? Takdir edersiniz ki geçen yıldan beri yılmadan ders çalışıyorduk. Baya emek verdik hepimiz. Şimdi bu söylenenlerden sonra yapacağımız şey bunca yıllık emeğimize, hayalimize son vermek manasına geliyor. Dünden beri bu söylentiler oldukça canımızı sıktı. Siz veya arkadaşlar gerçekten ciddiyse ve gerçekten duyumları sağlamsa daha detay bilgilerle bizi aydınlatabilir mi ?

• A
                                ayran Son düzenleyen:

Kafamız allak bullak oldu. Kaç yıldır emek verip kapıdan dönüyoruz. Kısa ve net bi soru sormak istiyorum. Ciddi manada bilgi sahibi olan arkadaşımiz varsa cevap verebilirse bizi aydınlatır kanatindeyim.
                                Bizler bu sistem değişikliği ile artık çatlasakta patlasakta Kaymakam olamayacakmıyız? ??

• C

@22121121, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@captainblack Siz hatırladığım kadarıyla bu mesleğe baya emek vermiş ve aynı zamanda Ahmet nohutçuyla da çok yakın olan birisiydiniz. Bu söyledikleriniz hocanın öngörüsü mü yoksa sizin tahmin veya duyumunuz mu ? Takdir edersiniz ki geçen yıldan beri yılmadan ders çalışıyorduk. Baya emek verdik hepimiz. Şimdi bu söylenenlerden sonra yapacağımız şey bunca yıllık emeğimize, hayalimize son vermek manasına geliyor. Dünden beri bu söylentiler oldukça canımızı sıktı. Siz veya arkadaşlar gerçekten ciddiyse ve gerçekten duyumları sağlamsa daha detay bilgilerle bizi aydınlatabilir mi ?

evet kardesım aynen dedıklerınızı doğru önce bu duyumu bır arkadasımdan öğrenmiştim o da cok kıymetlı bır baska anayasa hocasından duymus. ben dun ısım geregı bir toplantıya katıldım sınav takvımıne ılıskın bılgı almak ıstedıgımde karsımdakı kısı bu calısmanın basladıgını belkı sınavın artık olmayacagını belırttı. söyleyen kısı de rutbelı genel müdür üstü bır kısıydı. secımın erkene alınması ıle baskanlık sıstemıne gecısın hızlanmasıyla alakalı oldugunu soyledi. normalde ben eylul ayında sınav olacagını duydum ve burdan daha once paylaşmıstım

22121121 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • 22121121

@captainblack Teşekkürler Hocam. Allah razı olsun. Ne diyelim ki Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • C
                                      captainblack @22121121 Son düzenleyen:

@22121121 estagfirullah benım umıdım bız bır sınav daha göruruz bu ısler yapılana kadar cunku kaymakama ıhtıyac var

22121121 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • 22121121

@captainblack Sınavı görüp kazansak bile yarın bir gün istisnai memurluk olursa sonumuz ne olur hocam ? Bence bu şartlar altında çoğu insan hayalinden vazgeçer

greyfalcon 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • greyfalcon
                                          greyfalcon Son düzenleyen:

S.a
                                          Benim aldığım ilk bilgilere göre kaymakamlığın bu kategoriye girmediği yönünde. Ancak net bilginin seçim den sonraki günlerde açıklanacağı....

• greyfalcon
                                            greyfalcon @22121121 Son düzenleyen:

@22121121 valla o hayalimden asla vazgeçmem, Allah nasip ederse 4 yılda olsa 5 yılda olsa o koltuğa oturacağım 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 114
                                            • 115
                                            • 116
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 116 / 203
                                            • İlk ileti