@oflu61 bastan 3. Cumle V olmali,
Akisi bozan I olacak
wagner06 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Gayet seviyeli konusmalar oluyor bu grupta onun icin bugun uye kaydimi yaptim. Az önce kaymakam adaylari şubusiyle konustum. Çok buyuk ihtimalle olacak dedi. Kesinlesen bisey yok ama beklentimiz eylül ayi icinde olmasidir. Hepinize iyi calismalar
-
onu soramadım hocam. ama sınavdan bahsettim kendisi hemen tarih konusunda bilgi verdi yani anladığım kadarıyla bir kamu kurumunda çalışan memur kesin bir şeyler duymamışsa fikir beyan etmez. benim düşüncem yakın zamanda ilan gelecek. ben tekrar arasam belki sabah konuştuk derler ama biriniz arayıp sayı konusunda bilgi alabilir 0312 422 4000 numaradan önce 2 sonra 7 yi tuşladığında kaymakam adayları şubesine bağlıyorlar. ılımlı insanlar bilgi veriyorlar
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@tyr61 eylül ekim olması çok kötü olur. mart ayına odaklanan çok kişi vardır. millet ertelense en fazla mayıs olur diye düşünerek temposunu bir şekilde devam ettirmeye çalışıyordu. sınavın eylüle ertelenmesi durumunda 2 aydır sürekli baktığım kitaplarımı kapatacağım anlamına gelir
-
Eylül ayını duyunca düşündün daha sınava 8 ay var 2 gün hiç çalışmadım hevesim çok kırıldı. inşallah öyle bir şey söz konusu değildir. Ahmet nohutçu hoca ilanın eylül aynına ertelenmesinden bahsetmedi. sadece ertelendiğinden bahsetti. ayrıca 100 kişilik ilanın Afrin operasyonundan dolayı ertelendiğini düşünmüyorum. öyle olağanüstü bir durum söz konusu olsaydı genellikle 1000 nin altına inmeyen hakimlik ilanı bahar ayı için gündeme gelmezdi. Ayrıca afrin operasyonu başarılı bir şekilde ilerliyor ve bu operasyonun 1 ay içinde biteceği söylendi. dileğim ilanın en geç mayıs ayında gelmesidir.
-
Gelecek sene mart ayında yerel secimler var. Bu yerel secimler içişleri bakanligini yakindan ilgilendirir. Sürecin(mulakat dahil) 2018 yılı icinde bitirilicegini dusunuyorum
-
@rorschach159 kelimelerin yazilislarina okadar takilmasak. Hepimiz sinavdan yeni cikmisiz.
-
Arkadasim parayatirmayi unutmus bunun icin basvuracagi bir yervarmi eksureverilirmi
-
@city-of-justice azonce yazdigim yazida osym ye soydugun sorunun aynisini sen 444 6796 a sor sana da ayni cevabi vermeseler herkesten özur dilerim. Ama sanada bana verdikleri cevabin aynisini verseler. Benden ozur dilemeni isterim. O ön yargiyla beni yalancilikla sacma sapanlikla sucladin sana hakkimi helal etmiyorum. Tartismaya da girmiyorum. Beni bilen bilir.
-
Yaklaşık 1 ay önce kaymakamlık adayları şubesiyle konuşmuştum ilan ile ilgili hiçbir gelişme yok demişlerdi. bununla ilgili herhangi bir çalışma yok. bunun üzerine 17 martta sınav olacağıyla ilgili ağız birliği oluşmuş dedim kendilerine. böyle bir tarih olsaydı haberimiz olurdu demişti bana. (adamların bilgiyi saklamadığını belirtmek adına...9 eylül ilanında 1 ay önce de aramıştım aynı şubeyi bana sen ders çalışmaya başla yakın zamanda ilan gelecek demişlerdi)
kaymakamlık ilanı kesinlikle zeytin dalı operasyonuyla hiç bir ilgisi yok. önceden planlanan bir hazırlık yoktu zaten.
şuanda idari hakimlik ilanı gelecek izlenimi oluşturulmuş. inşallah bunda da hayal kırıklığı oluşmaz.
wagner06 tarafından gönderilen son iletiler
-
@city-of-justice azonce yazdigim yazida osym ye soydugun sorunun aynisini sen 444 6796 a sor sana da ayni cevabi vermeseler herkesten özur dilerim. Ama sanada bana verdikleri cevabin aynisini verseler. Benden ozur dilemeni isterim. O ön yargiyla beni yalancilikla sacma sapanlikla sucladin sana hakkimi helal etmiyorum. Tartismaya da girmiyorum. Beni bilen bilir.
-
Arkadaşlar yeniden kaymakamlik sinavinin puaninin nasil hesaplanacagini tartismasini acmak istemem. Ama az once osym yi aradim. Sordugum soru şu oldu.
Kaymakamlik sinavinin puan hesaplamasinda 100 uzerinden hesaplanacak ifadesi en yuksek neti alan adayin puani 100 e mi tamamlanacak yoksa soru sayisi 100 oldugu icin mi o ifade geciyor.
Klavuza bakti dedi bu soylediginiz klavuzda yer almiyor. 1 dakika bekletecem sizi dedi. 2-3 dakika gecti. Efendim herkesin aldigi netler kendi puani olacak. Yani 1.nin 100 neti varsa 100 puan alacak 90 neti varsa 90 puan alacak. Kisacasi herkes yaptigi net sayisi kadar puan alacak dedi.
Ben sadece telefonda soyleneni yorum eklemeden oldugu gibi aktardim. Haftaya aciklanmasi beklenen sinav hepimiz hakkinda hayirlisi olur insallah.
-
Ösym nin verdigi cevapta son iki cümle birbiriyle çelişiyor.
- Cumle: Ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerindenden sınav puani hesaplanacak
2.cumle: ham puanlar (net sayisi)=sinav puani
Sayet ikinci cumle gecerli ise, Sınav puani icin neden ham puan uzerinden sinav puani hesaplanacak.
- Cumle: Ham puanlar toplanarak 100 tam puan üzerindenden sınav puani hesaplanacak
-
Türkçeden benzetme, örnekleme, tanimlama gibi secenekler vardi.
-
@rorschach159 kelimelerin yazilislarina okadar takilmasak. Hepimiz sinavdan yeni cikmisiz.
-
@oflu61 bastan 3. Cumle V olmali,
Akisi bozan I olacak -
Iller bankasiyla ilgili sorunun seceneginde 1944 mu yoksa 1945 mi diyordu
-
Güzel bir haber
sınav yöntemi de şekillendiğine göre ilan yakında gelir