Samsung S8 Gölgelenme ve Şarj Cihazı Problemi
-
Telefonumu garantiye gönderdim. Daha aldığım ilk hafta şarj cihazının adaptörü bozulmuştu, telefonu da garantiye vermek gerektiği için o dönem gerek görmedim. Daha sonra ekranda gölgelenme problemi de olunca cihazı şarj cihazı problemi ile birlikte garantiye yolladım. Bugün haber verdiler cihazın 3. parti uygulama yüzünden kullanıcı hatası kapsamına girdiğini söylediler. Yahu ben uygulama yüklemeyeceksem niye bu telefonu alıyorum, uygulama yüzünden ekranda problem olması nasıl benim hatam oluyor. Bunun yanı sıra garanti kapsamından çıktığı için bundan bağımsız olan şarj cihazını da onarmadılar. Yıllardır samsung almamak için direniyordum, bu sefer bir değişiklik olsun alayım dedim ama teknik servisin böyle işin kolayına kaçtığı bir firmayı muhtemelen bir daha tercih etmem, yakınlarıma da ettirmem. Cihazlar iyi olabilir ama paramı aldım bundan sonrası senin problemin kafasında bir firma anlayışını da kabul etmiyorum.
-
@agor hocam samsung batmak için cidden çok uğraşıyor. Bu anlattıklarınızı hepimizin etrafında yaşayanlar var, bunu yanı sıra samsung android işlemeyide pek bilmiyor. Sürekli alan israfı, ram tüketimi, gereksiz uygulamalar vs. Alınabilecek android telefonlar xiomi, LG, huawei bunlar nispeten iyi diyebilirim.
-
@agor samsung telefon konusunda gerçekten çok başarılı bir profil çizemedi. Normal şekilde çalışan samsung telefonlarda da ömür olarak 2 yıl belirlenmiş gibi bir durum söz konusu. 2 sene sonunda telefonun ekranında gidip gelmeler kaçınılmaz oluyor. Sizinki yol yakınken başlamış hocam. Samsung kullanan birisi olarak bende yaşamıştım aynı sıkıntıyı.
-
@agor 3. taraf uygulama cihaza ne yapmış hocam?
-
@burcuburcu logosu ekrana yapışmış diye açıklama yaptılar, böyle bir açıklama olabilir mi. Kınıyorum
-
@agor hocam müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Baktınız uzatıyorlar adres tüketici hakem heyeti.
-
@burcuburcu şimdilik şikayet var isimli siteye yazdım, oradan dönüş yapıyorlar, onlar döndükten sonra gerekli olanı yapacağım. Teşekkürler.
-
@agor kolay gelsin