2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi Hocam affet ama sen ne işle meşgulsun
-
@rorschach159 uzman yardımcisiyim dostum neden ki
-
@rorschach159 eğer dershane hocası filan diye dusunduysen , hiçbir derhanede hoca değilim hiçbir kitabım vs yok hiçbir yerden herhangi bir ücret filan almıyorum dostum , kaymakamlık hakimlik ve sayıştay sınavlarına hazırlanan sade bir uzman yardımcisiyim
-
@can-mavi Anladım kusura bakma sektör çok kirlendi bide çok fazla duyum geliyor kulağına hakkını helal et
-
@can-mavi idari hekimlik ile ilgili bir duyumunuz var mı?
-
@ecem yaklaşık 1 2 ay önce yıl sonuna doğru olacağını duydum , ama dedigim gibi bunu duyarlı 1 2 ay geçti
-
@mehmetemir guzel dusuncelerin icin tsk ederim. Sen rahat ol istisnai memur olmaz eski teamüller devam edecektir. Sinava gelecek olursam tahmini olarak biraz sarkabilir eylul olmayabilir malumunuz secim sureci yeni kabinenin kurulmasi belki supriz bir degisiklik içişleri bakaninin ankara büyükşehir belediye başkani olabilecegi ihtimali de var parti ici bir duyum tabi bu kesin degil. Yani esasen sinav sarkabilir diye düşünüyorum. Bende sizler gibi takip ediyorum yakinen olani biteni. Yani olasi bir bakan degisikligi ve mustesar degisikligi sinavi farkli yerlere tasiyabilir. Surasi kesin ki normal sartlarda sinav kesin olacak. Icerde ve disardaki vatan hayinleri ulkemizi komsu ulkelerimizi bir rahat biraksalar inanin o zaman devlet buyuklerimizin aklina kaymakamlik sinavi, hakimlik sinavi, duy-guy, vmy, sayistayi veya b grubu vs bir suru alanda devlet hizmetini yapacak personel planlamasi yapilir.
-
@böğürtlen, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@mehmetemir guzel dusuncelerin icin tsk ederim. Sen rahat ol istisnai memur olmaz eski teamüller devam edecektir. Sinava gelecek olursam tahmini olarak biraz sarkabilir eylul olmayabilir malumunuz secim sureci yeni kabinenin kurulmasi belki supriz bir degisiklik içişleri bakaninin ankara büyükşehir belediye başkani olabilecegi ihtimali de var parti ici bir duyum tabi bu kesin degil. Yani esasen sinav sarkabilir diye düşünüyorum. Bende sizler gibi takip ediyorum yakinen olani biteni. Yani olasi bir bakan degisikligi ve mustesar degisikligi sinavi farkli yerlere tasiyabilir. Surasi kesin ki normal sartlarda sinav kesin olacak. Icerde ve disardaki vatan hayinleri ulkemizi komsu ulkelerimizi bir rahat biraksalar inanin o zaman devlet buyuklerimizin aklina kaymakamlik sinavi, hakimlik sinavi, duy-guy, vmy, sayistayi veya b grubu vs bir suru alanda devlet hizmetini yapacak personel planlamasi yapilir.
''vatan hayinleri''nden sonrasını okumadım.
-
Erken secimden önce dediğim eylül 'ün sonuna doğru hala geçerli akşam tekrar görüştük sınav kesin olacak 150 denildi sayı içinde bilgiyi veren kişi hiç yanıltmadı beni şimdiye kadar 3 sınav tarihide nokta atışı sonuç acıklamasıda öyle... Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
-
@amirim adamın ham maddesisin
-
@amirim aradigin kişi yıldı yeter be kardeşim dedik işte diyordur artık :)) ben 22 eylül diyorum ıns hayirlisi bakalim
-
@vamos keske hic okumasaydin ya da basladigin isi bitirseydin ben biri begensin yahut begenmesin diye bisey yazmiyorum ben sahsi fikrimi soyledim. Neden oyle bir yorum yazma gerektigini anlamis değilim o da ayri mesele neyse polemige gerek yok. Bende sizin gibi bekliyorum
-
@böğürtlen neden öyle yazdı acaba
-
@herhangibiri dostum ya yanlis yazilabiliyor hizli ve tlf dan yazdigimizdan lakin boyle yazim yanlisindan dolayı üzerimize yurunmesini kabul edemeyiz. Yuruyende siyasi dusunce farklılığından yurur basit bir harf hatasindan degil. Ne yazdigin onemli degil esas mesle ne soylemek istedigin. Sikinti yok bizim icin
-
@böğürtlen edemeyiz derken siz kimsiniz
-
@böğürtlen Teşekkür ederim cevabınız için...
-
@vamos kardeşim @böğürtlen kardeşimiz doğru söylüyor. Lakin bunu biryere çekip de şu güzel forumun ve bizim umutlu bekleyişimizi bozmaya gerek yokki...
Allah'ın izniyle hepimiz kaymakam olup vatana en güzel şekilde hizmet edeceğiz.
Birbirinizle savaşacak ne gücümüz var ne de boş vaktimiz. @böğürtlen kardeşinizin dediği gibi iç ve dış vatan hainlerine karşı en güzel cevap bizim gibi vatanı ve milleti için gecesini gündüzüne katacak Allah'tan korkan vatan evlatlarının kaymakamlık gibi böyle yüksek makamlara gelip adaleti tesis etmesidir...
-
@herhangibiri yahu sakamisiniz siz amaciniz ne neye hizmet ediyorsunuz ben anlamadim. Amaciniz polemik yaratmak sanirim yazdiklarimin icinde bir harf hatasina bir kac çekim ekine bakip polemik yaratmaya calisiyorsunuz. Katilmayabilirsiniz farkli düşünebilirsiniz bunu yazin basit eklerle uğraşmayın derim. Boyle dusunen bir zihniyetten kaymakam olmaz olmamali da çünkü yarin bir ilcede anadolu insani karsiniza gelip derdini meramini anlattiginda siz nasil anlattigina mi bakacaksiniz ya da ne anlattigina mi? Tum mesele bu bu sayfada isterdim ki herkes kaymakamlik sinavi veya meslegi ile ilgili dusuncelerini belirtsin provakasyon yapmasin. Neyse bu kadar yarasi olan ozelden yazabilir sayfayı bos yere mesgul etmesin bu sayfada insanlar duyumlarini bilgilerini paylaşıyor. Cani sikilanlarin polemik yapacakları yer degil. Ben polemik yapmiyorum sadece cevap hakkimi kullandim soylediklerimi saptiranlaraydi sozum.
-
-
Ahmet Nohutçu hoca az önce KHK Kaymakamlık grubunda sınavın muhtemel tarihi olarak Ekim-Kasım aylarını gösterdi