Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
Nerden bakiliyor?
-
Arkadaslar Göç idaresi personeli hakkında bilgisi olan var mı ne iş yapar ortamı vs.?
-
@rlg, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
Arkadaslar Göç idaresi personeli hakkında bilgisi olan var mı ne iş yapar ortamı vs.?
Aynen arkadaşlar bilgilendiren olsa çok iyi olur..
Çoğunluk maaşının 2750 TL olduğunu söylüyor...
-
@Antimülakat hocam bilginiz var mı? Göç idaresi hakkında.?
-
Nereden bakılıyo acaba ?
-
@pnyx-cratos goc.gov.tr de duyurularda
-
Tc kimlik numarası beyanı nasıl oluyordu arkadaşlar, kimlik fotokopisi yeterli mi ?
-
@exclusive yeterli hocam, tereddütün varsa bir de beyan içeren dilekçe yazıp ekine koyabilirsin kimlik fotokopisini.
-
@exclusive birde o mu çıktı? Açıp baksınlar e-devletten!
-
@antimülakat hocam mülakata girecek birinin bunu söyleyebilmesi çok zor
-
Arkadaşlar kargo ile gönderim yapacak biri bu maddede ne yapmalı tereddütte kaldım diplomayıda mı gönderecez anlayamadım lütfen destek ????
3) Diplomanın veya mezun olduğunu gösterir belgenin aslı ve fotokopisi veya tasdikli sureti (Diploma fotokopisi, aslı ile karşılaştırılıp kontrol edilip onaylandıktan sonra diplomanın aslı adaya tekrar iade edilecektir. Yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olan adayların ise Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen denklik belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.) -
@ynsclk92 hocam aslı gibidir yapılmış bir kopya elinizde mevcutsa onu yollamanız yeterli, yoksa bir fotokopi ve diploma yollamanız gerekiyor.
-
Posta yolu derken ptt ile mi yoksa herhangi bir kargo şirketi ile mi gondermemiz gerekiyor bilgisi olan
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
@ynsclk92 hocam aslı gibidir yapılmış bir kopya elinizde mevcutsa onu yollamanız yeterli, yoksa bir fotokopi ve diploma yollamanız gerekiyor.
Hocam aslı gibidirleri muhtarlar da yapmaya yetkili midir? Kabul ederler mi yoksa illa noterler mi olması gerek..?
-
@figo102009 aslı gibidir yapmaya, belgeyi veren kurum, noterler ve belgeyi alacak olan kurum yetkilidir.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmasında en alt kısım nasıl doldurulacak?
-
Güvenlik soruşturması formuna buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Diğeriyle aynı.
http://www.ysk.gov.tr/doc/duyuru/dosya/2018-PersonelAlimi/2018-GuvenlikSorusturmasiFormu.docx
-
@antimülakat güvenlik soruşturması formunda zaten kimlikte yazan veriliş nedenine kadar dolduruyoruz bir de fotokopiye ne gerek varsa. Bir de tek kimlik fotokopisi göndermeyin kimlik fotokopisinin bana ait olduğunu beyan ederim falan yazıp imzalayıp gönderin. Beni aradılar bugün Allah'tan imza falan eksik diye, tekrar göndereceğim mecbur.
-
@exclusive vay arkadaş ya, insanı çileden çıkaracak ne varsa yapılıyor. Sınav başvuru ekranından son atama aşamasına kadar hersey üst üste geliyor.
-
Guvenlik formundaki nufus cuzdani suretini onaylayan kismini ne yaptiniz arkadaslar.