çukur
-
@burcuburcu son bölümde sena'nın olayı çok saçma sapandı
-
@maxmin Sena'nın dizide varlığı aslında saçma sapan zatende oraya hiç girmiyorum. Hiç bir oyunculuk kabiliyeti yok kadında ayrıca itici biri.
-
çukur idi şimdi b.k çukur'u oldu resmen.
-
@fc-real-gdp bir dizinin senaryosu böyle mi göçer oysa ne kadar sıcacık başlamıştı her şey.
-
@antimülakat haklısınız hocam geç kaldık, final kararı almış
-
@fc-real-gdp hocam o kadar osmanlı dizisi var ki, millet hangisini izleyeceğini şaşırdı
-
@burcuburcu hocam benim çukur'dan önce takip ettiğim dizi 2006-2008 arası yayınlanan hatırla sevgili dizisiydi. benim gibi 30 yaşına yaklaşmışsanız bilirsiniz o diziyi. çukur'un bu hale gelmesi çok üzdü beni. bi 10 sene daha dizi izlemeyi bırakacağım.
-
@fc-real-gdp hocam biliyorum hatırla sevgili izleyen çoktu etrafımda o dönem çok tutulmadım ama ben de izlemiştim. ATV yayınlıyordu, yanlış hatılamıyorsam. Bugün o kalite de diziler malesef yok
-
Çukurda neler olmuş ben bayadır izlemiyodum bizimkiler çukuru kaybetmişler
-
Cumali koçovalı tiplemesini çok beğendim bir de çeto'nun yanındaki mazlumdu sanırım adı o da pislik rolünü çok iyi oynuyor. Bir de dizide sevdiğim karakterlerden Kemal'in durumu sinir bozucu
-
Dün yayınlanan bölümü yeni izleyebildim Cumali Koçovalı abimizin heykelini dikmeye niyetlensek, niyetlenmeye bile beton yetmez...
-
Bu yıldız cumali’nin eski sevdiği çıkabilir, öyle bir izlenim aldım.
-
Yıldız cumali’nin eski yavuklusu olsa içerdeyken ona sahip filan çıkardı yine birileri. Bir de ne durumda napar filan sorardı diye düşünüyorum. Eğer senaryoda mantık hatası yoksa cumali yıldız’dan hoşlandı, mahsun’un sena’dan hoşlandığı gibi.
-
Her hafta aralıksız izliyorum.
-
Mahsun acayip bir oyuncu. bir de şu kocovalıların evini kreşe çevirmeseydi kara kuzular daha iyi olacaktı.
-
@fc-real-gdp garip bir tip iyi desen değil kötü desen arada bir iyilik yapıyor. Çeto ile bu dizide farklı bir tarz yarattılar.
-
İkinci sezonu forumda izleyen yok sanıyodum birileri varmış çukur evimiz cumali abimiz.
-
@aliveli şu afgan meselesi yokken efsane gidiyordu sezon
-
@maxmin benim adım reşit feyzullah, afganım
-
Çukur 2.sezon özeti : Cumali ağabeyimiz içeriden çıkıyor. Bu sezon Vartolu Saadettin geri plana atılmış, Karakuzular olarak karşımıza çıkan süreki ‘hı hı’ deyip sinir bozan bir Çeto ve psikopat yönü ağır basan Mahsun karakteri ön planda. Son bölümde de ‘Afganım , Afganım’ diyen bir aşiret lideri Reşit Fazlullah beyefendiler teşrif ettiler. Bu sezon aksiyon sahneleri çok az , dizi ağır ilerliyor, şöyle hayatın heycanı meycanı yok sahneleri lazım bize ... İçerde dizisinden sonra izleyebildiğim tek dizi... Umarım biraz hareketlenir artık...