Vakifbank müfettişlik
-
En son tarih ne zaman o kadar kişiyle 1 haftada mı görüşecekler
-
arkadaşlar özellikle çalışcamız birimler bunların özellikleri ve vakıfın genel yapısı hakkında bizleri bilgilendirecek tecrübeli arkadaşlar yok mu buralarda hiç
-
@ua1905 Aslında ben de bunu merak ediyorum. Genel müdürlük ve bölge müdürlüklerinde çalışabileceğimiz birimleri anlatabilecek biri olsa iyi olurdu.
-
@ankou Ben daha önce burda yazan bir uzman yardımcısı vardı sordum çok fazla bölüm var hepsi hakkında bilgi vermem mümkün değil demişti
-
Haftasonu davet alan var mı?
-
@summer Ben bir de genel müdürlük ve bölge müdürlükleri arasında eğitimleri nasıl yaptıklarını da merak etmekteyim. Sonuçta bölge müdürlüklerinde alım az olur, acaba eğitim imkanları nelerdir ?
-
@ankou Ben de merak ediyorum vakıfbank çalışanı bi arkadaş varsa bizi bilgilendirirse çok güzel olur
-
2 mayıs 2. Komisyon 13.30 için davet aldım
-
Evet şimdi mülakatta ne yapıcaz bunu konuşsak arkadaşlar neler soruyorlar acaba grup mülakatı da var mı birebir mi sadece
-
@yasemen benim bildiğim sadece birebir olacak.
-
Arkadaşlar neden mülakat tarihini bu kadar geç haber veriyorlar?Ben daha diplomamı almadım.2mayıs mülakat tarihim.pazartesi diplomamı almaya ankaraya gitsem aynı gün içinde dönüp yeniden istanbula o kadar yol gidemem.
Arada 1 mayıs olmasa 1 mayısta diplomamı alıp ordan istanbula geçerdim
sonuçta Benim mülakat yalan oldu -
@gagelessh gecici mezuniyet belgesini de kabul ediyorlarmış hocam. Bir de mezun durumdaysanız e devletten de alınıyordu sanırım mezun olunduguna dair bir belge bir baksanız belki kabul ederler
-
gazi geçici mezuniyet belgesi vermiyoruz dedi.
Ama e devletten öyle bi belge alabilirsem çok sevinirim. -
@gagelessh, içinde söyledi: Vakifbank müfettişlik
gazi geçici mezuniyet belgesi vermiyoruz dedi.
Ama e devletten öyle bi belge alabilirsem çok sevinirim.Mezuniyetin kesinleşti ise e-devletten mezuniyet belgesi alabilirsin.E-devlet belgesinin geçerliliği hakkında bir şey yazmamışlar ama ben pazartesi arayıp soracağım ama zaten geçerli olması gerekiyor.
-
@wickselll yaza mezun olmuyorum şubatta mezun oldum .Ben de pazartesi arayayım o zaman.Teşekkürler
-
Müfettişlik mülakatları bitti sanırım mülakatta neler sordular bize bilgi verseniz müfettiş adayları niye yazmıyor hiç
-
@summer İşleri bitti tabi foruma girmiyorlardır ki Bu arada 2-3-4 mayıs tarihleri var gözüküyor. Bunlardan farklı bir tarihte girecek olan var mı ? Tam tarih söylemeseniz de olur, sonraki hafta da girecek var mı acaba ?
-
Arkadaşlar müfettiş adayları henüz bireysel mülakata girmediler. Biz girdikten sonra girecekler. Hemen insanları suçlamayalım.
-
En son mülakat tarihi ne zaman? Bu sonuçlar ne zaman açıklanır? Bilgisi olan var mı birde mülakatta ne soracaklar?
-
@torpil yazanlara göre en son 4 ü