Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@er-tuğrul evet onların arasındaydım ben de ama idari işler ikiye ayrılıyor istanbul ankara olarak istanbul kismindaydi o sıradakilerin çoğu o yüzden emin olamadım tek mi geldim acaba diye
-
@ss-60 mülakatta belli bir saat zorunluluğu olmadığı için geç saatte de gelmiş olabilirler Ben 2 de girdim mülakata kimseye denk gelmeyince sordum benim branşımdan olanlar erken saatte girmişler
-
@haticey belki de öyle olmuştur haklısınız 6 kişiydi zaten
-
Uzman ünvanındaki sivil memur maaşları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
-
@sdaa01 önceki alımda söylenen 3 bin tl'nin üzerinde bir maaşdı. Muhtemelen şu anda 3.500 TL civarında maaş alıyorlardır.
-
@aliveli, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@sdaa01 önceki alımda söylenen 3 bin tl'nin üzerinde bir maaşdı. Muhtemelen şu anda 3.500 TL civarında maaş alıyorlardır.
teşekkür ederim cevap için.
-
@sdaa01 rica ederim
-
-
Arkadaslar herkese hayirli olsun. Msb de bilgisayar muhendisliginde 1. Yedekte olan arkadasa da hayirli olsun. Ben kazandim ama gitmeyecegim.
-
@ebruuu, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Arkadaslar herkese hayirli olsun. Msb de bilgisayar muhendisliginde 1. Yedekte olan arkadasa da hayirli olsun. Ben kazandim ama gitmeyecegim.
Sorgulama ekranında ne yazıyor sizin? Tarihler belli mi acaba?
-
@sdaa01 sevk raporunuz adresinize gonderilecektir yaziyor hocam
-
Ebru hocam keşke diğer asiller de sizin gibi güzel bir iş bulmuş olsalar da sıra bize gelse
-
Uzman kadro 1 kişidi 2. Yedekteyim olma ihtimali varmıyor arkadaşlar?
-
Güvenlik soruşturmaları ne kadar sürer acaba?
-
@dilekyğr Bence ihmal etmeyin bu işler belli olmaz belki de asil ve 1. yedeğin gitmeyeceği tutar sizin kısmetiniz olur. siz üstünüze düşeni yapın derim ben
-
@er-tuğrul yani nasip tabiki de böyle olunca cok arada oldu umutlansakmı bilemedik. Daha önce yedeklerden giden varmı acaba ihtimal nedir diye
-
Birinci yedegim inşallah olur, ilk iki sıradaki arkadaşlar daha iyi bir iş bulsunlar inşallah
-
@mh0182 siz jandarmaya eapor vermiş miydiniz vhki için
-
@meri amin insaAllah hocam
-
Arkadaslar ilk 3 un sansi her zmaan cok yuksek su aralar alimlar iyi oldu moralinizi bozmayin