SGK Denetmen Yardımcılığı (İstatistik, Matematik ve Aktüerya mezunları için)
-
...........
-
arkadaşlar bu 3 kitaptan hangisi bir istatistikçi açısından yararlı olur hepsini mi alıyım birini mi alıyım karar veremedim içeriklerini bilmediğim için hepsi bana yabancı geliyor elinde bu kitaplar olan arkadaşlarım bana bi yardımcı olabilirler mi
-
@memorist İstatistik özelinde yardımcı olamasam da, seçili bulunan ilk 2 kitabı alacaksan eğer Gazi kitabevinin sitesinden almanı öneririm. Yaklaşık 14 tl fark ediyor
-
@memorist Hocam ilk kitabı mutlaka alın. Mevzuatı öğretcek en iyi en sade kitap olduğunu düşünüyorum.
İkinciyi bilmiyorum bende yok.
Tüyo da ben aldım ama iibf ye daha yönelik bir kitap. Mevzuattan ziyade alan soruları içeriyor. Mülakatta da alanımın dışında sadece 1 iktisat sorusu anca geldiğini düşünürsek o kitabın içinde boğulma ihtimaliniz var fazla detay çünkü -
@cexay teşekkürler
-
-
..........
-
..........
-
@uche 190 kişi alındı diye biliyorum hocam. Baya düşüklerde bildiklerim vardı ve ben de yedeklerde kalmıştım çünkü
-
...........
-
Arkadaslar sisteme hala girilebiliyo mu ?gece mi son??
-
@uche 95 hocam puanım. Bu sene girmedim. Kesişenlerde yokum yani:)
-
@cexay maşallah hocam insallah tez zamanda iş sahibi olursunuz merakimi maruz görün şimdi sınava nasıl hazirlandiniz kursa mı gittiniz hangi kaynagi kullandiniz kullandiysaniz o kaynaga ulasabilir miyiz malum istatistik kaynak sıkıntisi var yeni mezunum seneye bir daha hazırlanmak istiyorum sizin gibi puan alıp mülakatta elenenler varsa tabi nasipte bu işler bize yine bı sene daha çalışmak düşer gibime geliyor
-
@memorist İnşallah emek veren herkes karşılığını alır hocam girerek, çok isterim inşallah sizin de olur.
Ben kursa gittim fakat pek verimli değildi açıkcası. Bi kaynakları da yoktu, kendi okul notlarımdan çalıştım. Bi de yargı nın kitabı standart biliyosunuz. Onun dışında kullandığım bişey olmadı. Çok arkadaş soruyo ama yardımcı olamıyorum ne yazık ki. Kaynak sıkıntımız bitmiyor -
...............
-
@uche Estağfurullah hocam bunun için burdayız:) direk 75te kapanır hocam yine sınırda. Bu seneki puanların yüksekliğini söyleyenler oluyo, onu hesaba katarsak hadi 76 olsun
-
.............
-
@uche Geçen yılki alımdan 200 kişi eleyin direk hocam. 190 burası aldı sadece. 50 civarı da tüik ve bakanlıklar aldı. Hadi kötü hesap yapıp 200 silin. Ki 2015 sgk alımında yine 2014 puanlılar vardı. Ona rağmen 390 kişi anca vardı 75 üstü. Onları da düşünün. O eskiden kalma puanla gelenlere olur. Ama genelde fark yaratmaz her sene aynı çünkü durumlar.
Bence 77 ile listeye girersiniz. Giremezseniz büyük süpriz olur benim için. İnşallah yanılmam. -
@uche bence size sıra gelir 76 da kapatır en kötü çünkü denetmen yardımcılığı istemeyen kişilerde olacaktır
-
.............