KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
@yasaklı yüreğime iniyordu
-
@aliveli ama 86 inda altina düşeceğini sanmıyorum buro personelini. 4001 gercekten cok yüksek suan
-
@yasaklı kasimdaki merkezi alimda bile 89.5 a dustu neye gore kime gore gelmez diyorsun acaba
-
Bu arada iki ilanada basvuruyu yaptim hicbir problem cikmiyor
-
@zeybek3764 hocam merkezi alım başka bu başka kyk nın önceki alım puanlarını bilmiyorsunuz sanırım?
-
@yasaklı ben biliyorumda sen bilmiyorsun sanirim acip bir daha bak istersen hatta bulamazsan link de atabilirim sana
-
@zeybek3764 at bakalım çok merak ettim 90 kusur puanlarla hangi iller kapatmış
-
-
@zeybek3764 hani hocam ben mi göremiyorum bu tabloda 89 ları? gördüğüm en yüksek puan bi tane 88 o da 1 kişi aldığı için adana. 80-85 bandında değişmiş puanlar ki kaç ay öncesinin alımı bu. hani nerde 89.5?
-
@yasaklı kendine eglenecek baska birini bul!! Herkes atanmak icin son bir umut birseyler yapmaya calisiyor gelip de burada laf cambazligi yapma...
-
@zeybek3764 haydaaaa mavi ekran verdi
-
@zeybek3764 adam ironi yaptı sen yanlış anladın hocam @yasaklı hocam da senin yanlış anladığını anlamadı böyle komik.bir muhabbet çıktı ortaya
-
@guyan-gelmiş adam 89,5 diyor hocam ne diyelim şimdi buna
-
Dostlar bu sene ki KYK alımlarında puanlar daha düşük kapatacaktır. Öncelikle kpss p3 merkezi atama puanları 89'lara kadar düşmüştü. Bu bir etken. Bunun dışında en son açılan Karayolları alımında da puanlar çok yüksek kalmadı. Bu atamanın üstüne bir de bir kaç ciddi alım daha oldu. Öğretmenlerin atamaları oldu vs. Aklıma gelenler bunlar, hal böyle olunca puan barajları 76-82 arasında seyredecektir.
-
@antimülakat hadi bakalım benim 76 ben şimdi nereye başvuru yapayım deyin bana zaten umudum yok bi şans neresi olur göynüm tabi ki yine ispartadan yana amma velakin hiç mi hiç umudum yok ordan aslında bu ilandan da umudum yok kısaca umudum yok ist e
-
@ddguy doğu illerinde dene hocam şansını zor ama belli olmaz puanların düşeceği taraftarıyım bende bazı arkadaşların yanlış bilgilendirmesine pardon sallamasına inanma 89.5 gibi. antimülakatın söylediği puan aralığı çok mantıklı
-
Herkes başvurusunu yaptı mı acaba diploma foto mu çektiniz vesikalık foto nasıl oluyo o da mı yüklenecek başvuru formuna
-
@hukuksever cam scanner diye program var onunla tarayabilirsiniz fotoğrafını çektikten sonra.
-
@kartel06 eyvallah kardeşim
-
Önceki alımların puanları çok yüksek değilmiş.