TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gıda Tarım ve Hayvancılık| Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    23
    90
    16781
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      Siyasallı Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben sınava başvurmadım ama başvuran bir arkadaşım neden uzatıldığıyla alakalı kurumdan bilgi almak için baya uğraşmış kurum alımdan vazgeçebilirmiş bana söylediği bu.Dediğim gibi ben başvurmadım başvuranları da yanlış yönlendirmek istemem sadece bilginiz olsun diye söylüyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • genclerbirlikli
        genclerbirlikli @nfs Son düzenleyen:

@nfs niyetleri yok galiba, ilan hiç yokmuş gibi davranmak daha mantıklı

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

burcuburcu nfs 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • burcuburcu
          burcuburcu Yasaklı @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli bilen bilir bu ilan daha önce verilip çekildi tekrar vermeyecek misiniz diye aramıştı o zaman arkadaşım belli olmaz demişlerdi 😄

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            monser Yasaklı Son düzenleyen:

150 civari müfettiş varmış ve buna rağmen doğru düzgün alım yapılmıyor. Cidden kurumlarımız post modern dünyaya ayak uydurdu. Her şey tuhaf,muğlak ve tuhaf.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • genclerbirlikli
              genclerbirlikli @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu hakkaten işleri belli olmuyor 😄

• nfs
                nfs @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli abi şaka gibi yav

'uzundur hicrinden gara geceler'

• nfs
                  nfs Son düzenleyen:

Kurumda biriyle konuşmuştum 180 küsür mü ne müfettiş var dedi. Hatta bu sene 6 ya da 7 tanesi falan emekli olacakmış. İnsanlar gayet güler yüzlü idi fakat kurum gerçekten sanki biraz kafa yapısı ve oradaki çalışan potansiyeliyle geri kalmış hissi verdi bana. Diplomaya aslı gibidir yapacağız diye önce fotokopi çekecektik 2 kişi çekmeyi beceremedi 3. sonunda çekti. Onu da geçti dakikalarca aslı gibidir damgası aradık oda oda :).

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • genclerbirlikli
                    genclerbirlikli @nfs Son düzenleyen:

@nfs başlığı ben açmışım ve sınav 31 Ocakta diye yazmışım 😄 dün olması gereken sınav alınmış hazirana, gerçekten şaka gibi

• hunat
                      hunat Son düzenleyen:

sınav konularını bilen var mı acaba? fakültede okutulan dersler diyor ben uluslar mezunu olarak sadece uluslar testi mi çözeceğim ? bu ne belirsizliktir dostlar bi yardım edin

• O
                        officialsecret Yasaklı Son düzenleyen:

Sınava başvurduğumu unutmuştum yahu 😄 arkadaşlar liste yayınlanmış, hadi hayırlısı.

• hunat
                          hunat Son düzenleyen:

listede hukuk, iibf, veterinerlik ve ziraat karışık yazmışlar. Kaçının iibf olduğunu bilsek iyiydi ama 🙂

• M
                            monser Yasaklı Son düzenleyen:

Başvurmadım ama kaç ile kapattığını merak ettim. Kurumlar o kadar bekletiyor bari puanları yayınlasalar ama neredeee !

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • O
                              officialsecret Yasaklı @monser Son düzenleyen:

Ben 82yle mi ne başvurmuştum hocam o puan türüm düşüktü gelmiş. Baya düşük kapatmış sanırım.@monser

bytheodoras 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • K
                                kartel06 Son düzenleyen:

Gıda tarım hayvancılık emin ellerde arkadaşlar sınav süreci bunu gösteriyor.

Mahkeme kararıyla yalanlar gerçeğe dönüşseydi Dünya şimdi dönmüyordu.

• P
                                  pow3rtech @nfs Son düzenleyen:

@nfs Tarım kredi kooperatifleri mülakatına girdim. Hayatımda gördüğüm en rezil kurumdu, şaka yapmıyorum, elendiğim için söylemiyorum, tamamen objektif, pek çok kurum görmüş biri olarak konuşuyorum. Bakanlığın da böyle olmasına şaşmamalı. Eğer gerçekten işinde iyi olan adamlar olsalar idi modern tarıma hala geçememiş olur muyduk, 3 tarafı denizlerle çevrili, içinden ırmaklar akan ülkem dışarıdan saman, tohum, et ithal eder miydi? Ülkemizde tarımı ileri taşıyacak bu kurumlar ve malesef bu kurumlar rezil insanların elinde. Sistemi sadece uygulayabilecek adamlar bunlar, yeni sistem yazacak adamlar değil. Tarım kredi mülakat sürecinde 4-5 müfettiş tanıdım hiç biri zeki değildi. Yazık, üzücü. Bunların sıkıntısını tüm ülke olarak 80 milyon yaşıyoruz. Tarım ürünü ihraç edebilecek konumdayken ithal ediyoruz, 3 tarafı denizlerle çevrili ülkede muhabir eline mikrofonu alıp enflasyon arttı, artıştaki en önemli faktör "Gıda fiyatları" diyor. Muhabirin bu lafı bu kurumların düzgün çalışmadığının, işini iyi yapmadığının en büyük kanıtıdır aslında. Son olarak ben tarım kredide 1.ydim, benim yerime sonuncuyu işe aldılar. O da barajı geçtiği için mülakata kalan bir arkadaştı, benimle yarışabildiği için değil.

hgrotius nfs 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • bytheodoras
                                    bytheodoras @officialsecret Son düzenleyen:

@officialsecret
                                    ben 79,85 ile başvurdum.

https://forum.tercihiniyap.net/topic/6923/kilavuz-uluslararası-i̇lişkiler-ve-kpss-hakkında/

• hgrotius
                                      hgrotius Yasaklı @pow3rtech Son düzenleyen:

@pow3rtech bakanlıklar arasında yıllardır istisnasız, en kötü yönetilen tarım bakanlığı. Personeli, yöneticileri, planlaması her şeyiyle felaket.

• nfs
                                        nfs @pow3rtech Son düzenleyen:

@pow3rtech ben de 4 kere mülakattan elendim. 2016 yılından beri mezunum, rezalet bir durumdayım. Mülakatlara, sınavlara içimde bulabildiğim ufacık umutlarla girmeye çalışıyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                        • K
                                          KeynesinRuhu Son düzenleyen:

Sınav konusu hakkında net bir bilgi yok mu yahu. Alandan soracaklar da hukuk falan ayrılıyor bir ton, boşa çalışmış olacağız.

• O
                                            officialsecret Yasaklı Son düzenleyen:

Başlık baya gerilerde kalmış, çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar 6 gün kaldı?

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 3 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti