Footbal manager
-
@guyan-gelmiş aynen 03 04 cok farklıydı bu oyunun versiyonlarında ama şimdilikler de çok iyi
-
Duygulandım Lan Başlığı Görünce. Bence CM 01-02 en efsane oyundu. Roma-Man Utd. Çok İyiydi. Roma'yla üst üste Şampiyonluklar, İtalya Kupası, Şampiyonlar Ligi Kupası ve Süper.
Kadro Efsane.
Kale : Francesco Antonioli
Defans : Cafu, Zebina, Candela, Samuel Walter, Zebina
Orta Saha : Totti, Emerson, Tommasi, Marco Delvecchio
Forvet : Bati-gol ve MontellaTransferleri : West Taribo, Solis, Tsigalko, Jacques, Said İbrahim, Kennedy Bakırcıoğlu, Frey.
***Türkiye Liginde, Alırdım Göztepemi Açardım arkadan "İsyan Marşını" Ne Günlerdi Beeee...!
Türkiye'de Gaziantep kadrosu da çok iyiydi -
Football manager serisi içerisinde en iyi oyun bence FM 2006, gereksiz özelliklerle yorulmamış. transfer yapmak çok zorlaştırılmamış, alt yapıdan oyuncu yetiştirmek gayet zevkli. Ondan sonrada çok oynadım ama aynı tadı vermiyor
-
@aliveli hocam fm 2006 efsaneydi gerçekten. oyunda "leo bing" diye Norveçli bi oyuncu çıkıyordu, adam kale hariç bütün mevkilerde oynayabiliyordu. ne günlerdi be...
-
Konu çok iyide 2001 de ben ilkokula gidiyordum abiler. 2010 larda oynayan yok mu şu oyunu :)) Selamun aleyküm bu arada :))
-
@safitürk69 a.s. ben de ortaokula giderken oynadım 01\02yi, yani 2003 2004 gibi. 01\02 nin en güzel yönü çok seri olmasıydı oyunun. Cm 03 04 de güzeldi. Ama fm'den hiçbi zaman cmdeki tadı alamadım
-
@fc-real-gdp hocam adını hatırlayamaıyorum ama bahsettiğin tarz bir norveçli vardı canavar yemin ediyorum. Gittiğim her takıma rafinha(sağ bek), daniel carvalho(orta saha), valeri bojinov ve jermain defoe
-
buldum hocam norveçliyi, bağlantıda
https://www.hugi.is/media/contentimages/74666.jpg
benim de aklimda kalan favori oyuncularim: akinfeev, kompany, vanden borre, kerlon, pazzini, vucinic, ibagaza. -
Peste oynayan yok mudur dostlar. Büyük paralar kazanan bir ben miyim şu oyunda?
-
@fc-real-gdp aynen hocam bu ya akinfev çok genç ve pahalı bir kaleciydi. Kompany anderletch de oynuyordu, bizim tunacy şanlı’yı direkt arsenal alıyordu ne günlerdi beee.
-
sanırım en son 2012 yılındakı surumu oynamıstım. uzun sureler bılgısayar basında kalmama neden oldugu ıcın cok defa sılıp kaldırmıstım ve her defasında tekrar tekrar yuklemıstım. en sonunda kokten cozum, elımde bu oyunla ılgılı ne var ne yok kaldırıp cope atmıstım. gormeyıp, duymayıp, almamak en dogrusu. bagımlılılık yaratıyor.
Ah o "save" lerin dili olsa da konuşsa.. -
Gençken Ramazan'da "sahurdan sonra birkaç saat daha FM oynarım, geç yatar geç kalkarım" şeklinde ufak hesaplara girdiğim oyundur.
CM 03-04'ten beri oynarım, İnegölspor'u Avrupa Kupası şampiyonu yaptığımda kente heykelim dikilmişti yahu =))
-
Oooo Cm'ci tayfa buradaymış. Benim CM'de keşfettiğim en büyük oyuncu cristiana Ronaldo'ydu . O zamanlar sporting de oynardı sağ açık olarak :). Futboll manager'de genç yetenekler vardı Mokeana , Freddy Adu , irfan Başaran , Cafercan Aksu Hey gidi günler
-
Samir nasri 'yi marsilya alt yapısında keşfetmiştim. Cm 00 /01 ile başlamıştım. Süper kupa maçı yapıyorduk madrid ile. 3 5 2 deli gibi işlerdi ozaman. Hagi jardel serkan aykut 3lusu ile. Tabi tjanii babangida efsaneydi. Çelikle 7 yıl üst üste şampiyonluklar ve en önemlisi çorluspor efsaneydi. Şampiyonluğa kadar yol almıştım. Not:çorlu ile hiçbir alakam yok:-) ruhu şad olsun javier benitez
-
@lewiscook, içinde söyledi: Footbal manager
Samir nasri 'yi marsilya alt yapısında keşfetmiştim. Cm 00 /01 ile başlamıştım. Süper kupa maçı yapıyorduk madrid ile. 3 5 2 deli gibi işlerdi ozaman. Hagi jardel serkan aykut 3lusu ile. Tabi tjanii babangida efsaneydi. Çelikle 7 yıl üst üste şampiyonluklar ve en önemlisi çorluspor efsaneydi. Şampiyonluğa kadar yol almıştım. Not:çorlu ile hiçbir alakam yok:-) ruhu şad olsun javier benitez
Celtic yerine çelik olmu:-)
-
Altyapıdan oyuncu yetiştimek gibisi var mı? Mental özellikler iyi topçu buldun mu yapıştır sözleşmeyi.