TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Guy İçin Twitter Etkinliği

KPSS A
    12
    24
    2114
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bitkin Son düzenleyen:

Arkadaşlar sesimizi duyuramilmemiz için twitter da tag satın alıp gündeme girmeyi düşünüyoruz.

Duryy 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Duryy
        Duryy @bitkin Son düzenleyen:

@bitkin maddi ve manevi her türkü desteğe hazırım.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • B
          bitkin Son düzenleyen:

Yeterli katkıyı sağlayabilirsek pazartesi salı etkinliği yapalım arkadaşlar bizi bizden başka düşünen yok

• G
            gokhann Son düzenleyen:

Kardeş buradayız biz ne gerekirse yapmaya hazırız ✋️

• T
              tuketiciranti Son düzenleyen:

Facebook'u olan varsa Kpss gruplarında da duyurulabilir. Ne kadar çok olursak o kadar iyi. Adminlerden de destek bekliyorum.

• L
                Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Ne gerekiyorsa hazırız ben aramızda bir başkan seçip onun organizatörlüğünde etkinlikler düzenleyelim başkanın yapacağı etkinliklere destek verelim diyorum böyle bir fikrim var

• B
                  bitkin Son düzenleyen: Antimülakat

http:// trendsosyal. com /trend.php tag i bu siteden satın alıyorlar arkadaşlar sanırım alındıktan 15 dk sonra gündeme giriyor ole yaziyor

• J
                    jellinek Son düzenleyen:

Maddi manevi her desteğe hazırım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • A
                      aynstayn Son düzenleyen:

Maddi manevi destekler twettleri sıralarım. Eğer bir admin, tanıdık hoca vs. Hesap numarası verirse hatta paraları toplayalım gazeteye ilan verelim. Büyük dersanelere giden arkadaşlarda dersane yöneticileri ile konuşup destek isterse kısa sürede gerekli parayı toplarız diye düşünüyorum.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • B
                        bitkin @aynstayn Son düzenleyen:

@aynstayn katılıyorum hocam herkes elinden geleni yapmaya çalışsın yoksa durum vahim gazete işi maliyetli ama neden olmasın. En azından kendi aramizda twitter işini halledip sesimizi duyurmaya calismaliyiz

• A
                          aynstayn Son düzenleyen:

10.000 tl lerden bahsediliyordu. Kaç para ise kaç para abi. Azimle yayarız isteriz. Gerekirse cuma namazına stand açarız. Biz bi adım atalım önce. Baktık olmuyor dağıtırız ihtiyaç sahiplerine. Twitter'dan bu konu Hakkı'nda öncülük etmesi için @tugrulkocer hocadan yardım istedim sizde yazarsanız sevinirim

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • A
                            aynstayn @aynstayn Son düzenleyen:

@aynstayn, içinde söyledi: Guy İçin Twitter Etkinliği

10.000 tl lerden bahsediliyordu. Kaç para ise kaç para abi. Azimle yayarız isteriz. Gerekirse cuma namazına stand açarız. Biz bi adım atalım önce. Baktık olmuyor dağıtırız ihtiyaç sahiplerine. Twitter'dan bu konu Hakkı'nda öncülük etmesi için @tugrulkocer hocadan yardım istedim sizde yazarsanız sevinirim
                            Twitter'dan mesaja ulaşmak için @Aynstayn7

• G
                              gokhann Son düzenleyen:

Facebookta paylaşım yaptım ben bakalım dönüşler olursa ciddi anlamda hazırlanalım bu işe

• P
                                parasalci Son düzenleyen:

Arkadaslar kesinlikle etkinlik yapmaliyiz bu byle olmayacak bakin ogretmenlere saglikcilara 20binler 10binler havada ucusuyo bizim istedigimiz ne 2bin 3bin guy .bize gelimce kemer skiliyo guya !bizde yapmaliyiz soyle 5bin guy bin vmy dguy diye

• G
                                  gokhann Son düzenleyen:

Arkadaşlar hiç bişey olmaz ise kendimiz tag belirleyip yüklenecez tüm gruplara duyurup bi 700 800 kişi 2 3 tweet atsa gündem oluruz

• A
                                    aynstayn Son düzenleyen:

Bu kadar gözümüzde büyüttüğümüzden olmuyor hiç bir şey. Herkes bir kaç arkadaşına bahsetse yardım istese 3-5 gazeteye birden verilir. Damlaya damlaya göl olur arkadaşlar. Yardım içinde yazarız büyük dersanelere yayınevlerine vs. Twitter etkinliğine bu zamana kadar gösterdiğimiz çabanın %10 ile biz bu işi sonuçlandırırız. Yeterki kitleyi çekebilecek , insanların güvenini kazanmış bir kişi taşın altına elini sokup öncülük etsin.

• B
                                      bitkin Son düzenleyen:

Sağlığa 18bin kadro veren Maliye Bakanlığı bizide görecek inşallah. Etkinlikler gerçekten önemli olduğunu bir kez daha gördük tag alıp sesimizi duyurmak şart oldu

• A
                                        ahmtdmn Son düzenleyen:

Sa arkadaslar bende elimden geleni yapmaya hazirim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • F
                                          Fernando Reges Son düzenleyen:

Madem kendimiz giremiyoruz o zaman parayla satın almak mantıklı.Aslın da bunu düzenli yapsak sayımız arttıkça maliyette düşecek,sesimiz de duyulacak.Yapabileceğimiz en iyi şey bu gazete ilanı bana anlamlı gelmiyor,var mı aranızda gazete açıp okuyan.Alan da bulmaca,at yarışı,iddia için alıyor.Etrafta gazete satan market bile kalmadı

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• S
                                            seagirls Son düzenleyen:

Memurlarnet. Beni takibe almış hemen mesaj attım farkedince. Sesimizi duyurun 1 yıldır bekliyoruz diye. İnsallah olumlu döner 😞

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti